Tryk 2100 Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Mage til dårlig Service. Manden der arbejder der var utrolig arrogant og så slet ikke mig som kunde. Der var også dame som var meget passiv. Jeg kunne ikke komme på Computeren, der stod 2 kun... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kommer ikke igen..Hvorfor tror man her i firmaet at folk i almindelighed har ligeså meget IT-viden som dem? total arrogant, nedladende og bedrevidende....skrankepave..hånlig latter fulgte os til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og mere end rimelige priser!!! Skulle printe et billede i A3 og var tidspresset, men det var intet problem, for det kunne gøres på 5 min. Fik venlig rådgivning i forhold til forma... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Tryk 2100 er din leverandør af digitalprint og tryksager. Vi leverer alt indenfor print, posters og textiltryk i København. Vi giver en god rabat til studieopgaver.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt for dyrt og sjusket.

Alt for dyrt og sjusket.

Jeg har brugt Tryk2100 et par gange fordi jeg bor lokalt i området og arbejder som grafisk designer som freelance og i den forbindelse har brug for print der kan visualisere ting for mine kunder.
MEN jeg fik lavet et testprint at en tryksag og det var skåret skævt og varierende farve og det kostede over 1000 kr.

Desuden fik jeg det pakket med et omslag i pap hvor alle papirene lå løst og derfor slet ikke var beskyttet.

Nu er jeg altså helt færdig med at få lavet mine ting der.

22 octobre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt dyrt for meget simpel opgave

Jeg skulle have printet et simpelt design i A4. Jeg havde designet klar på en PDF da jeg kom ind i butikken. Jeg blev vejledt om hvilket slagt papir der var bedst til formået, og jeg kunne sende PDF'en mens jeg stod derinde og fik det printet med det samme.
Jeg tror måske det hele har taget 10minutter, og resultatet blev rigtig fint - Det var kun sort skrift på et hvidt papir, så selve opgaven havde ikke så høje krav.

Det eneste minus var dog prisen. Jeg gav 50kr for ét stykke papir hvor det blev trykt meget lidt tekst, med sort. Det er, efter min mening, lidt højt sat. Ud over det var oplevelsen helt fin.

10 avril 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

DÅRLIGSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR…

DÅRLIGSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR FÅET! Jeg endte med at måtte gå uden at have fået mine tryk - efter at have ventet i 25 minutter og fået den mest ubehøvlede behandling, jeg nogensinde har fået i en butik. Manden bag disken gik hele tiden fra mig for at ekspedere andre kunder - uden at informere mig om det - og var tydeligt irriteret over at skulle lave prints for mig. Da jeg spurgte, om han ville fortælle, om det var muligt at nå at lave dem i dag inden for den deadline, jeg gav, da jeg kom, sagde han irriteret at " jeg kan jo ikke holde dig i hånden hele tiden". Jeg var målløs!!! Sætter aldrig mine ben der igen.

5 juillet 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

overholder ikke hvad lederen lover, er ALT for dyr

onsdag den 6.6. ringer jeg til Tryk 2100 som jeg ofte har brugt, bare 3 gange i år til tryk på tøj. simpelt tryk, det koster hver gang 300-400 kr. de har oplyst de kan trykke på alt. jeg har altid givet dem den tid de skal bruge, hvilket ofte er 4-7 dage.
Onsdag den 6.6, ved jeg at jeg torsdag den 7.6. må indlevere en dragt der kommer med posten som skal have et tryk som haster. derfor vil jeg gerne lave ordren onsdag for at sikre mig det kan lade sig gøre, så jeg kan hente den sidst på dagen torsdag. Jeg taler med lederen og hun oplyser det kan de sagtens, jeg spørger "er du sikker, jeg vil gerne lave ordren nu så den er klar og jeg kan betale nu" nej nej kom du bare i morgen tidlig. Det gør min søn, han får at vide at den tidligst kan være færdig i næste uge. jeg tager derned, og hun siger de kan ikke ændre det, tage den ind eller noget. og i øvrigt kan de ikke trykke på det. vi bruger nok 15 min hvor de forklarer det. jeg ringer til PNT Tryk i Herlev. de siger jeg blot skal komme forbi, de hører det nemme tryk. det kostede 125 kr og tog 10 min. Så kære Tryk2100 . jeg har nok over 10 gange brugt jer og erfarer nu i er alt for dyre, i er ikke til at stole på og i lyver når i siger det ikke kunne trykkes på den dragt. jeg sagde jeg var ligeglad med det kun holdte en dag. det var vigtig for mig. jeg stod faktisk og græd af fortvivlelse. men i var ligeglade "vi kan ikke" var svaret. Jeg håber INGEN vil støtte jer. måske du lovede for meget, men det må du så sige til din ansatte. og klare den efterfølgende. jeg skulle ikke tabe den kamp.

7 juin 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Efter at have fået lavet et tryk…

Efter at have fået lavet et tryk forkert, henvendte vi os til butikken for at høre, hvordan fejlen i første omgang var sket, og hvad de havde mulighed for at gøre.

Der var ingen hjælp at hente, da vi for det første fik at vide, at trykket var lavet som de var blevet oplyst om, og at der desuden ikke var mulighed for at få lavet et om tryk før engang i næste uge, uagtet at det tager 10 minutter. Da jeg står og skal bruge dette, sjove indslag i weekenden (fredag, idag) har jeg selvfølgelig ikke mulighed for at vente. Da vi så spørger om vi kan få pengene retur, så er det kun imod at de får udleveret de trykte emne.

Nu prøver vi at rede det selv, og så glemmer vi denne utroligt dårlige oplevelse. Kan ikke anbefale dette sted til nogen.

25 mai 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kendt og brugt TRYK 2100 …

Jeg har kendt og brugt TRYK 2100 igennem rigtig mange år og har altid været 100 % tilfreds. I dag kom jeg så med en miniopgave - og oplevede præcis den samme stemning som dengang, da jeg endnu var i arbejdslivet: interesse for kunden, hjælpsomhed, kompetance og fra først til sidst en god stemning.
Det var en rar oplevelse, og jeg vil til enhver tid anbefale TRYK 2100 til mine venner og andre, der værdsætter en veldrevet virksomhed.

10 janvier 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

God service blev til helt tåbelig …

God service blev til helt tåbelig dårlig service.

Den første del er en kronologisk gennemgang af foreløbet og kan derfor ikke diskuteres men er objektiv.
2. del er min mening

A:
klokken 9:43 d.d. ringer jeg til Tryk2100 for at høre om de kan lave et stk. tshirt med skrift som jeg kan afhente idag.
Jeg får at vide i samtalen at dette kan jeg godt og jeg skal lave en bestilling på deres mailadresse
B:
Kl 9:51 sender jeg en mail hvorpå jeg skriver min bestilling samt om de vil bekræfte den og hvad prisen er
C:
14:03
Modtager jeg en mail hvor de siger den er klar kl 16:30 (de lukker kl 17) og prisen er 350 kr.
D:
jeg svare kl 14:07 at det er perfekt og jeg henter den inden kl 17:00
E:
kl 16:45 efter jeg har gået 25 min for at komme til deres butik stå jeg klar til at afhente den, de fortæller mig at den ikke er lavet og de ikke kan nå og lave den. Der er ingen mulighed for at få den lavet da maskinen er optaget
Jeg har ikke modtaget nogle mail og/eller opkald om dette.

udover jeg selvfølgelig er sur over jeg nu ikke kan få min tshirt på som jeg skulle bruge i aften, så kan jeg yderligere ikke forstå at:
- Man i butikken virker fuldstændig ligeglad, det var bare synd, farvel.
- Ikke skriver en mail eller give et kald så jeg MÅSKE kunne nå at få den et andet sted
- At efter ekspedienten havde sagt det, blot forsætter med noget andet, som i nu er den kunde overstået.
- ingen beklagelse, ingen undskyldning, ingen ej vi prøver lige, ingen ingen ting.

jeg gik blot med en tak for god "service".

PS. første del er fuldstændig objektiv fremstilling af hvad der skete.

21 septembre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus