Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

ik had dr ming tea besteld en had via de Q R CODE BETAALD de week erna kreeg ik van de bank een bericht dat er een domicilering was aangemaakt waardoor er iedere maand 46,90 euro van mijn rekening zou... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte service. Eerst duurde het heel lang voordat ik de bestelling kreeg, BH, prijs €66. Uiteindelijk pas na 1 maand bestelling ontvangen bh maat te klein. Retouradres is onbekend. Versc... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Duurde een tijdje voor mijn bestelling geleverd werd. Daarnaast bleek het product niet geschikt voor bepaalde maten. Dit stond echter niet op de site vermeld! Aangezien ik niets aan het product heb... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Had een bestelling, a 157, euro, 1 dag later retour gezonden op 9 november 2023. Was helemaal niet wat ik besteld, ondanks info via klantenservice, nog eens 9.95 aan rembours kosten, en nu is het al... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager
  2. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

TV-Winkel.com is het online verkooppunt voor de producten die op meer dan 20 zenders in België en Frankrijk worden verkocht. Akupurian – Alcachofa de Laon – Aire bra – Ceramicore – Abexine – H2O Mop X5 – AB Storm – Minci patch – Zumba – AB rocket twiste...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

op 24/01/2022 Krijg geld niet terug !!

op 24/01/2022 aankoop geretourd, tot op heden (19/03/2022) nog steeds geen geld teruggestort gekregen!! al meerdere keren gebeld, beloven telkens onmiddellijk terug te storten, maar dit doen ze niet !!!!!

19 mars 2022

Bandieten zijn het

Bandieten zijn het, ze verkopen chinese goedkope brol en beloven terugstorting maar storten niet terug. AFBLIJVEN. Jammer dat vtm met zulke bedrijven samenwerkt

14 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

!4 januari een dubbele bestelling…

!4 januari een dubbele bestelling gedaan, gebeld op 14 januari om er 1 te annuleren zou geregeld worden.
Maar nu op de 15 januari worden ze toch alle twee gestuurd weer gebeld en het kon niet om te annuleren wel terug sturen maar de verzend van ontvangen terug komen voor de rekening van de klant.Dus je wordt voor 2x6,95 berekend.
Ook waren ze op de 15e onbeschoft.
DUS NIET BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS.
IK ga ook een klacht indienen.
Grolsie Lekkerkerk

15 janvier 2022

POOR SERVICE!

It has been a while since I came across such a bad service and then to top it all, their Customer Service started raising her voice at me when I called this morning . All I can say it, NEVER AGAIN...please do not fall in the trap buying from TV-winkel....google the product and buy it else where. 12/01/2022

12 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Aan iedereen die zijn geld niet terug…

Aan iedereen die zijn geld niet terug krijgt na een retour bij tv-winkel dien klacht in op eccbelgie.be
als je nog bewijzen heeft van aankoop en of emails , ik kreeg mijn geld terug na 3 maanden dankzij hen

27 août 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas kun je geen '0' sterren…

Helaas kun je geen '0' sterren selecteren...
Wat er op het scherm verscheen toen ik belde werd niet geleverd, er waren zaken te kort. Vervolgens wachten tot de retourtermijn overschreden is om nog steeds geen antwoord te krijgen. Wanneer je belt beginnen ze in het Frans tegen een collega over de situatie (helaas voor hen kon ik alles verstaan) en beweren ze dan tegen mij opnieuw dat ze geen weet hebben van een mail die verstuurd geweest is, maar ze weten wel dat er foto's toegevoegd zijn. Wanneer je dan een supportaccount aanmaakt zie je dan zelf ook gewoon dat je mail er wel degelijk tussen staat en dat die gewoon nog niet behandeld werd.

13 août 2021

Onbeleefd ... Onrespectvol ... schandalig

De eerste en de laatste poging om iets ter goeder trouw te bestellen. Een team van verkopers staat volop ter beschikking om een bestelling op te nemen. Tot op het moment dat het geleverd productie niet correspondeert aan de verwachtingen. Dan heb je in Belgie recht op terugsturen. Dit werd binnen de week aangetekend gerealiseerd. Alles zou hiermee afgehandeld zijn. tot ja... er een volkomen ontefrecht' brief van een deurwaarder verscheen... Wanneer telefonisch contact opgenomen werd met de dienst na verkoop krijgt men systematisch een melding te horen betreffende de openingsuren... Dit wekt de impressie dat de shop gesloten is. Men moet echter gewoon aan de lijn blijven. Eenmaal in contact met de dienst wordt je refnr opgevraagd en in eerste instantie ontkent dat er iets teruggestuurd wordt. Indien men zijn ongenoegen uit door de frustraties hieromtrent wordt dit gebruikt om het telefoongesprek te beeindigen. Tijdens een tweede oproep kreeg ik dan doodgewoon te horen dat ik de brief van de deurwaarder gewoon mocht negeren. De mogelijkheid om een bevestiging te krijgen dat alles nu definitief geregeld was werd mij niet gegeven. Opnieuw werd mij niet de mogelijkheid gegeven dit correct af te handelen. Dit kan niet, ... is echt schandalig. De klanten hebben ook rechten en ... ja een verontschuldiging had echt op zijn plaats geweest,....

15 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Verzend- en retourkosten voor eigen rekening

Houd er rekening mee dat wanneer u een artikel koopt welke u wenst te retourneren dat de verzendkosten (6,95 euro) en de retourkosten (13 euro vanuit NL want je moet een bewijs met track and trace naar ze mailen) voor eigen rekening komt. Ik ben bijna 20 euro lichter... voor niks, nog nooit meegemaakt.

30 mars 2021

Handelt in strijd met AVG

Belachelijke dienstverlening.
Tv winkel handelt in strijd met AVG.
Nadat het product was ontvangen en niet paste. Retour aangemeld.

Door quarantaine ivm positief op Corona 2 weken later pas verstuurt.
Wil TV winkel eerst een positief test certificaat ontvangen alvorens TV winkel terug betaald.

Ik had meer begrip verwacht voor deze bijzondere situatie.
Maar gaat blijkbaar alleen maar om €€€€€€€€.

4 mars 2021

Gemiste Kans

Levering vrij vlot. Handig tafeltje. Maar de prijs/kwaliteit verhouding is minder. Gratis lampje bijgeleverd, mag ook wel voor die prijs van 59,95 euro. Lampje kun je aansluiten op je PC met USB aansluiting. Wat te doen als je PC boven staat en je tafeltje beneden gebruikt? Mislukte kans? Jammer!

27 janvier 2021

Zeer slechte service.

Zeer slechte service.
Eerst duurde het heel lang voordat ik de bestelling kreeg, BH, prijs €66.
Uiteindelijk pas na 1 maand bestelling ontvangen bh maat te klein.
Retouradres is onbekend. Verschillende E-mail berichten verstuurd. Geen enkele reactie. Rampzalig!
Wel stuurt TV-Winkel incasso en aanmaning.
Heb betaald. Zal nooit meer bestellen. De eerste en laatste keer.

23 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Onvolledige informatie op site.

Duurde een tijdje voor mijn bestelling geleverd werd.
Daarnaast bleek het product niet geschikt voor bepaalde maten. Dit stond echter niet op de site vermeld! Aangezien ik niets aan het product heb moet ik het nu retourneren. Deze kosten (zeker 9 euro!) komen voor eigen rekening. Hier al een klacht over ingediend omdat ik het moet retourneren wegens onvolledige informatie op hun site. Helaas retourneringskosten moet ik toch zelf betalen.
Zeer slechte zaak!

22 janvier 2021

schandalig

volledig in strijd met de vigerende consumentenregelegeving zonder voorafgaand te informeren kosten voor transport en verzekering aangerekend... pure oplichting. Zal vedere stappen ondernemen bij de zeer gewaardeerde consumentenorganisaties

30 décembre 2020

Onjuiste retouradres doorgekregen.

Begin september 2020 heb ik telefonisch een bestelling geplaatst.
Vanwege slechte kwaliteit heb ik het product de volgende dag op 3 september j.l. geretourneerd.
Omdat het retouradres niet duidelijk vermeld was, heb ik toen keurig gebeld naar desbetreffende adres.

Gelijk met de bijlage
- het bewijs ter bevestiging van post.nl
- tbv19,50 euro naar het mailadres @tv-winkel...doorgemaild.
- Ook met de vraag wanneer de terugstorting plaats zal vinden ?
Wat schetst mij de verbazing dat ik juist als klant werd bejegen,
onprettig word behandeld alsof ik het adres uit mijn duim heb gezogen. Wat een onzin.
Men was niet bepaald gastvriendelijk geen goede klantenservice kortom. Zelf werd in mijn oor neergelegd. Zo onbeleefd zijn die aldaar .

Klantenservice geeft aan hoe professioneel ze zijn dat dit nooit kan gebeuren.
Dus het probleem wordt bij mij neergelegd.

Over en weer tot heden welles/ niettes kat en muis spelletjes wordt er gespeeld.. Ondank alle de bewijzen die er geleverd zijn krijg ik vandaag te horen case is close.
Dossier word niet verder in behandeling genomen Nogmaals hun mensen zouden nooit zo een fout maken. Serieus. wat voor klantenservice zijn deze mensen dan ?
M a.w. kan ik die 19,50 euro vergeten. Het was mijn eerste aankoop ook de laatste.
Mensen
wees waakzaam met dat soort bedrijven ze zijn als wolven in schapenvacht.

12 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Artikel besteld en ontvangen dezelfde…

Artikel besteld en ontvangen dezelfde dag retour gestuurd op 20 augustus 2020 bestelling was niet wat ik had besteld en After Pay gebeld deze hebben na 2x gebeld te hebben mijn factuur onhold gezet tot 13 november 2020 maar ik vrees met grote vrezen dat het niet goed komt ik heb niet betaald maar diverse mails gestuurd naar TV winkel krijg steeds mails met antwoord is in behandeling.
Kopie retour bewijs opgestuurd kan nog maanden duren voordat TV winkel mijn factuur crediteert.
De retourzending kosten mij 13,50 €
Maak mij zorgen of het goed komt ???
Mijn advies bestel niets bij dit bedrijf zij zijn alleen bereikbaar voor de Verkoop en verder is het een ondoorzichtig en moeilijk bereikbaar bedrijf.
Verkopen wel maar service ho maar, zij laten je zitten met een gevoel van "Hoe nu verder"? Ik moet afwachten hoe dit verloopt maar heb er een hard hoofd in straks moet ik als nog betalen ?
En dan weer een hoop ergernis en mails sturen naar een bedrijf wat ONBEREIKBAAR is voor antwoord !!!
Elisabeth Govers-Koelman

30 août 2020

Opgepast voor deze oplichters

Opgepast voor deze oplichters. 2 Sumo-slicers besteld via de website. Er wordt daar vermeld dat je het origineel krijgt en je niet mag gaan voor een goedkope imitatie. Wat ik ontvangen heb, is een Starlyf Fast Slicer. Een goedkope imitatie dus. Je mag alles terugsturen maar de verzendingskosten zijn 2 keer voor jou. kosten lopen dus op. Koop liever via bol of andere maar deze bende mogen ze van mij opdoeken. Oh,..ja,..nog even vermelden. Aan de telefoon zijn ze alles behalve vriendelijk en geen begrip. Heeft laatste keer geweest dat ik daar bestel en ik raad het iedereen af!!!

22 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop niks bij tv winkel verkeerde maat…

Koop niks bij tv winkel verkeerde maat geleverd van fantastic jeans
normaal kan je op de site L -xxl bestellen
als het pakket geleverd wordt is de maat L-XL
als je dan belt wordt je doorverbonden met de klantendienst die gewoon inhaken
schandalig - geen service !!!

Goossens Christiane

3 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb een Total Abs besteld en de 1e…

Heb een Total Abs besteld en de 1e levering was kapot en kreeg een nieuwe toegestuurd, maar na bijna 2 weken retour gezonden want het werkt totaal niet en geen minimeter taille vermindering of 1 gram gewicht verlies met alle programma die mogelijk zijn.
Dan krijg men Leverings kosten van 6,95 € wat door verkoopster niet wordt vermeld maar zie je op de rekening, en dan het retour sturen wat ook niet bekend is bij aankoop naar België en om zekerheid te hebben dat zij het ontvangen kost dat maar even 13,00 €, dus even iets te proberen kost op aankoop bedrag even van 79,00 bijna 20,00 € wat men kwijt is plus al het gebel wat problemen geeft of mailboxen die vermeld staan voor klantenservice die vol zijn en retour komen.
Ik heb het gehad met kopen bij deze firma en het kopen via internet want als je goed alles incalculeert kost het vaak veel tijd en geld zodat goedkoper ben en wel service heb in de gewone winkel

12 novembre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus