2,8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,8

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

ALV-notulen 10 weken te laat, geen gehoor voor signalen

Als bestuurslid van onze VvE (234 nieuwbouwwoningen) deel ik onze ervaring met Twinss als beheerder. Als nieuw bestuur verwachtten wij een beheerder die proactief invulling geeft aan haar contractuele taken, in de praktijk was actieve opvolging vanuit ons bestuur nodig om zaken afgerond te krijgen. Zo moesten ALV-notulen contractueel binnen 10 werkdagen beschikbaar zijn, in de praktijk duurde dit ruim 10 weken. Herhaalde signalen vanuit het bestuur dat de samenwerking niet naar wens verliep, leidden niet tot inhoudelijk overleg. Ook niet na een interne wisseling van contactpersoon bij Twinss, waarbij vergelijkbare knelpunten bleven bestaan. Pas nadat wij als bestuur hadden aangegeven een andere beheerder te overwegen, kwam er ruimte voor gesprek, op een moment dat het vertrouwen al was geschaad. Na deze gesprekken zijn wij eerder dan de contractueel afgesproken einddatum overgestapt naar een nieuwe beheerder.

16 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wanprestatie en geen communicatie bij koolmonoxide lek

Mijn appartementencomplex dit nu ongeveer 2 jaar bij Twinss.

Zelf wilde ik medio 2025 mijn CV-ketel vervangen vanwege de ouderdom. Op dat moment bleek dat de rookgasafvoerkanalen mogelijk niet goed waren. Twinss zou hier achteraan gaan, maar in ruim een jaar tijd hebben ze enkel een bedrijf laten komen om de rookgasafvoerkanalen te laten inspecteren. Begin april (2026) was tijdens onze ALV beloofd dat er voor eind mei offertes klaar zouden liggen waar wij als bewoners over konden stemmen. Het is echter al juli en we hebben nog geen enkele offerte gezien. Wij kunnen ook ons contactpersoon bij Twinss vaak niet bereiken, of er wordt niet gereageerd.

Begin juni heb ik een klacht ingediend via de website. Na ongeveer een maand heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.

Dit kan gewoon niet.

Update 15-07-2026: Nu de CV-ketel CO lekt (gemeld bij VvE-bestuur en contactpersoon bij Twinss) wordt Twinss mogelijk wakker. Veelste laat natuurlijk. Contactpersoon wist niet (meer) dat de hele rookgasafvoerkanalen situatie al ruim een jaar speelt en contactpersoon was niet bekend met de ingediende klachten via de website van Twinss. Administratie lijkt een puinzooi.

Update 04-09-2026: We zijn inmiddels twee maanden verder en de situatie is alleen maar verslechterd. Het stookseizoen (oktober) staat voor de deur en er is nog altijd nul voortgang. Een tweede formele klacht via hun eigen klachtenprocedure over het CO-lek en het uitblijven van actie is binnen de gestelde termijn simpelweg genegeerd. Ook op dringende verzoeken en verlopen deadlines vanuit ons VvE-bestuur wordt vanuit Twinss totaal niet meer gereageerd. Van een SKG-IKOB gecertificeerde beheerder mag je professioneel beheer en communicatie verwachten, maar de communicatie is nu al weken volledig stilgevallen terwijl er sprake is van een veiligheidsrisico.

4 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Twinss VvE Beheer

Zeer tevreden over Twinss VvE Beheer. Problemen worden snel en adequaat opgepakt en ook de communicatie is uitstekend. De beheerders zijn telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en vooral erg behulpzaam.

Het is prettig om te merken dat vragen serieus worden genomen en dat er snel actie wordt ondernomen wanneer dat nodig is.

Kortom: Twinss VvE Beheer is wat mij betreft absoluut een aanrader voor VvE’s die waarde hechten aan goede service, duidelijke communicatie en een snelle aanpak.

16 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas is Twinss verantwoordelijk voor…

Weer een UPDATE: Inmiddels worden ze boos omdat ik elke dag bel. Ze zijn er namelijk zo hard mee bezig... (!)
Schindler meldde me half juli al een offerte gestuurd te hebben, maar Twinss zegt niks ontvangen te hebben. (..??)
Als dat al waar zou zijn, waarom belt Schindler de offerte dan niet na??
En: Waarom belt Twinss niet zelf naar Schindler om opvolging van de melding te doen. Mij allemaal een raadsel
Maar wat voor mij geen raadsel is, is dat er zeeeeer incompetente mensen werken bij Twinss.
UPDATE: de lift staat al meer dan 2 maanden in storing Namelijk al vanaf 1 juli, Twinss doet niks.
Twinss in geldnood..??
Twinss is verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van het appartementgebouw waar ik woon.
Nu moet ik zeggen dat ze domweg hun taak niet uitvoeren. Voorbeeld van dit moment is dat ze een storing van de lift nu al meer dan een maand laten voortbestaan. Als ik vraag naar de voortgang en of er al een reparatiedatum bekend is, krijg ik de wind van voren. Het is helaas niet de enige keer dat Twinss niet adequaat handelt.
Aanvulling: de lift is nu al 9 weken stuk en Twinns heeft nog niks gedaan.
Zojuist kreeg ik van de liftleverancier te horen dat ze (wederom) een offerte gestuurd hebben naar Twinss. Dit argument heb ik weeeeken geleden al gehoord.
Oftewel: Twinss laat het schrandelijk afweten. zitten ze soms in geldnood..??

5 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Er gaat zoveel fout bij deze beheerder

Er gaat zoveel fout bij deze beheerder. Facturen worden regelmatig veel te laat betaald (eentje pas na 82 dagen!), soms blijven facturen veel te lang liggen voor ze voor goedkeuring worden aangeboden (na 2,5 maand is er eentje pas voor het eerst ingeboekt, herinnering en aanmaning waren al binnen!) maar de factuur van Twinns zelf betalen ze spontaan zonder dat het bestuur deze heeft goedgekeurd al na 11 dagen. Nadat we hierover geklaagd hebben weigeren ze het bedrag terug te storten. Mailtjes worden niet beantwoord, de telefoon nemen ze niet op en teruggebeld wordt er ook nooit. Verder hebben we nog steeds geen goede begroting 2026, hebben ze weinig actie ondernomen op onderhoudsfacturen waar we het niet mee eens zijn en is er geen tweede bankrekening geopend terwijl het spaarsaldo inmiddels boven de ton ligt. Kortom, een drama.

12 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus