Väldigt synd att butiken gick i konkurs. Handlade extra bredd tyg för att sy gardiner till mitt vardagsrum som är 5 meter högt i tak. Tyget som jag köpte var precis det som de lovade och det stämde nä... Voir plus
Beställde ett presentkort till en födelsedag. De skriver att man kan skriva ut det fysiskt med olika mallar som val. Problemet var att länken för att skriva ut var kom till 404 sida "broken link". Jag... Voir plus
Aldrig köp där om hur produkten ser ut är avgörande. Kundsupport vill inte hjälpa och istället svara vad som, såsom i mitt fall blev att färger på din datorns skärm är fel kalibrerad! Det är det int... Voir plus
Jag la en beställning på tyg.se och skulle sen betala order på förhand. Betalning via bankkort funkade av någon anledning inte (vi testade två olika kort som vanligtvis funkar). Fick då instruktio... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, Allemagne
- +46 (0)8 40 308 785
- kundservice@tyg.se
- www.tyg.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bra priser och stort utbud
Stort utbud, snabb leverans, bra priser både på produkter och fraktalternativen. Rekommenderar verkligen denna hemsidan och leverantören till alla som är intresserade av textil och handarbete.

Super
Bra nätbutik med stort och varierat utbud av tyger och sytillbehör. De blir också väldigt generösa ju mer man handlar och lägger till lite mer tyg än man beställt 😀 Kan varmt rekommendera tyg.se

Réponse de Tyg.se
Finns inget att anmärka på
Finns inget att anmärka på. Helt nöjd trots att jag inte köpte provlappar innan

Réponse de Tyg.se
Snabb kundtjänst som svarade inom…
Snabb kundtjänst som svarade inom dygnet. Uppskattas. Inte en serie av rapporter om var paketet befann sig men länk så att det gick att följa. DHL levererade till Postens utan att krångla med mig som kund.

Réponse de Tyg.se
Så fina tyger till bra priser och lätt…
Så fina tyger till bra priser och lätt att hitta i webbshoppen. Uppskattar mycket att ni skriver hur mycket tygerna väger och vad de kan användas till! Snabba leveranser!
Kommer fortsätta att handla från Tyg.se 👍

Réponse de Tyg.se
Igentligen vill jag inte ens ge en enda…
Igentligen vill jag inte ens ge en enda stjärna. Det tog näst intill 3veckor att få hem 3st trådrullar, först efter påtryckning med mail.
Mycket illa.
Mvh Jill Johansson

Réponse de Tyg.se
Fina tyg som stämmer med bilder
Fina tyg som stämmer med bilder. Uppskattas, att många bilder på tyg är gjorda, blir lättare, att föreställa i verkligheten. Stort utbud. Mycket nöjd

Bra produkt och kvalitet
Bra produkt och kvalitet, Bra pris,snabbt service,Rekommenderar
Man återkommer gärna

Bra kvalitet och pris
Bra kvalitet och pris på varan jag köpte. Rimlig fraktkostnad och leveranstid.

Réponse de Tyg.se
Bra tyger till bra priser.
Bra tyger till bra priser.
Har nästan allt man kan behöva för att sy.
Kan ibland hitta tillbehör billigare på andra ställen men går inte att hitta billigare tyger.
Tråkigt att de kostar extra för vissa tyger som läder men de har snabba leveranser. De har ofta rea.

Réponse de Tyg.se
Snabb leverans,blev förvånad när jag…
Snabb leverans,blev förvånad när jag såg att det skickades från Tyskland.