Ren søppel, frekk betjening og problemer med leveranse, riktig bestilling og ekstremt dårlig kundebehandling
Jeg er veldig fornøyd med Urtesenteret og har bestillt ganske mye.Man får varene relativt raskt levert og hjem til postkassa hvis det ikke er for mye i sendingen.Urtesenteret er en super nettbutikk fo... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Urtesenteret lagerfører og distribuerer et bredt utvalg kosttilskudd og urteprodukter. Vi tilbyr betaling med faktura eller forhåndsbetaling med kredittkort direkte i nettbutikken. For bestillinger over kr 400 gis et kvantumsrabatt og det gis bonus på ...
Hålandvegen 109, 4260, Torvastad, Norvège
- www.urtesenteret.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ren søppel
En av de beste nettsidene i Norge for…
En av de beste nettsidene i Norge for kosttilskudd som vitaminer, mineraler og probiotika. Jeg har handlet der flere ganger. Gode priser og utvalg. Anbefales.
Anbefaler
Anbefaler! Utrolig god opplevelse. Nettsiden ser veldig utdatert ut og det vekket en skepsis, men etter å ha sett gode tilbakemeldinger her tenkte jeg at jeg skulle forsøke. Og det er jeg veldig glad for! Rask og enkel levering, produktet er akkurat det jeg lette etter.
Veldig fornøyd med denne nettsiden
Veldig fornøyd med denne nettsiden. Kuransedyktige priser og godt utvalg. Kunne eneste tenkt meg flere alternativer frakt. Minste frakt 99,- er ikke konkurransedyktig i forhold til andre som driver med det samme.
Etter at pakken min ble stjålet i…
Etter at pakken min ble stjålet i postkassa av en eller annen tjuvradd så fikk jeg en kjempehyggelig overraskelse av Urtesenteret som sendte meg en ny pakke helt vederlagsfritt. Helt super kundeservice!
Bra!
Utifra nettsiden sitt design, så er det ved første øyekast litt skeptisk til om det er en legitim nettbutikk, så det er tips til dere som drifter nettsiden.
Men når det er sagt, så har nettsiden gode priser på ulike merkevarer og rimeligere enn flere konkurrenter. Varene ble sendt ut og kom fort, så det er strålende.
Gode produkter
Gode produkter, man kan finne rimelige priser, og de har rask levering. Bruker de ofte. Noen produkter blir utsolgt.
Veldig stor utvalg av kosttilskudd og…
Veldig stor utvalg av kosttilskudd og rask levering:)
Finner alt som jeg trenger.
Anbefaler sterkest.
Har handlet her mye og som regel vært…
Har handlet her mye og som regel vært veldig fornøyd. Gammeldags og litt rotete nettside, men supre produkter og godt utvalg, fine priser. Ofte rask levering, selv om de oppgitte leveringstidene har slått feil også.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, god service og rask levering. De har alt jeg trenger av helsekostprodukter
Lokal levering, bonus, billig
Meget enkel og grei levering lokalt. Gode priser og bonusordning.
Rask leverte. God pris. Veldig fornøyd
Dette er en skjult skatt innen…
Dette er en skjult skatt innen helsekostbutikker online i Norge. Unikt utvalg og gode priser. Hjelpsom kundeservice som også er behjelpelige med å bestille inn varer dersom det lar seg gjøre. Rask levering og flere betalingsløsninger. Nettsiden virker kanskje litt oldschool, men alt funker som det skal og butikken er helt suveren, så det kan jeg leve med!
Lots of options , great website ^^
Yess:D ! I thaught this website was a scam, because i never got my order or answers on email. Turns out my email actually sent something to my spam folder for once. Lots of emails from them, telling me they need to confirm my address. They were doing there best haha.
And i'm so happy, because this website has soo many options and great vitamins. So happy i was wrong:D If you want a go to website for vitamins and minerals at great prices in norway, this is it ^^

Réponse : Urtesenteret
Rask og sikker leveranse👍🏻
Anbefales
Handlet her i flere år. Pakken blir alltid sendt kjapt, aldri noe problem. Stort utvalg.
Problemfri handel
Jeg har handlet her en rekke ganger og har aldri hatt problemer.
Alt i orden
Jeg har gode opplevelse med Urtesenteret :)
Pakken var levert i postkassa mi.
Jeg liker å handle hos Urtesenteret
Jeg liker å handle hos Urtesenteret. De har god kvalitet av vare og
god bonus på kjøpe. Det er rask levering.Jeg er alltid fornøyd.