Urverket.no Avis 1 922

TrustScore 4 sur 5

3,8

L'entreprise a répondu

Urverket leverer gode klokker til lav pris. Det er alltid noen tusenlapper å hente sammenlignet med butikken. Jeg har bestilt klokker fra Urverket tre ganger. Det har alltid vært noe tull med fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg synes Urverket har et veldig godt utvalg til gode priser. Rask levering. Har ikke prøvd kundeservice. Håper de får inn enda flere merker.

1. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

Skandinavias største klokkebutikk på nett. Siden starten i 2006 har vi levert klokker til over 600 000 kunder, og i dag tilbyr vi over 30 000 ulike klokkemodeller fra verdensberømte merker. Vi kombinerer trygg netthandel, pressede priser, bredt utvalg, rask kundesupport og kvalitativ veiledning. Du får 90 dagers åpent kjøp, og alle klokker selges med garanti og er selvfølgelig 100 % ekte.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

A répondu à 52 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Når innkjøpt klokke sluttet å virke…

Når innkjøpt klokke sluttet å virke etter drøye to års tid, ba jeg om at det skulle repareres som en reklamasjon (etter garantitidens utløp, men godt innenfor normal levetid for et armbåndsur). Selskapet valgte - etter to-tre måneders tid - å legge skylden på forbruker, og nekter å behandle saken som en reklamasjon. En reparasjon koster like mye som et nytt ur. De hevder at "förstå din känsla", og er frekke nok til også å stille et både ulogisk og umulig krav: "Du behöver visa oss bevis på att dette inte är ett fel som orsakas av dig". Styr langt unna.

23 avril 2026

Godt utvalg til gode priser

20 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Hej Fredrik! Tack för din feedback! Det gör oss så glada att se att du har gett oss fem stjärnor i betyg. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Litt skuffet!!!

Tok lang tid og fikk ikke vite at klokka ikke ble sendt fra Norge men fra et annet land. Klokka var også over et år gammel selv om den var helt ny. Bestillte 2026 modell men fikk 2025 modell. Litt skuffende når man bruker over 20000 på en klokke

13 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Hej Svenn! Tack för din feedback! Vores lager ligger i Sverige så det tar ofta 2-4 virkedagar innan ditt pakke når fram till dig i Norge. Vi hoper du har överseende med detta. Modellen din är helt ny men har funnits på vores externa lager ett kort tag. Send oss gärna ett mail med dina frågor så besvarar vi gärna dessa där. Vår mailadress: support@urverket.no. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Everything is fine as expected Thank…

Everything is fine as expected Thank you .

14 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Good day Maiada! Thanks for your feedback! We're happy that you are satisfied with your purchase. Have a great day! Maria Support Agent

Gode priser

Gode priser, pakken kommer fort

17 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Tusen tack för ditt omdöme! Ha en fin dag!

Flott kvalitet

Flott kvalitet, hurtig levering og fornuftig priset.

9 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en härlig dag!

Horibel kundeservice.

8 décembre 2025

Réponse : Urverket.no

Hej Benjamin! Tack för din feedback! Det gör oss så klart ledsna att du inte är nöjd med ditt köp. Jag finner ingen info om din order i denna feedback från dig. Om du vill att vi ska se över ditt köp/ärende igen återkom gärna med ditt order nummer till support@urverket.no så hjälper vi er vidare. Ha en fin dag!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Kjøpte gave til pappa. Klokka pakket bra og rask sending!

13 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Tack snälla för ditt omdöme. Vi blir så glada! Ha en fin dag!

Rask levering

7 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Tusen tack för ditt omdöme! Ha en fin dag!

Fine klokker

Fine klokker, bra utvalg til en god pris

15 juillet 2025

Réponse : Urverket.no

Tack snälla för ditt omdöme. Vi blir så glada! Ha en fin dag!

Rettidig og god levering

Hurtig respons ved bestilling av et Omega speedmaster 38 og levering tidligere enn oppgitt var svært positivt! Meget god informasjon underveis og nøyaktig sporing av forsendelsen fra den var sendt fra Urverket til den var mottatt.

Godt fornøyd!

10 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Hej! Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med klockan och med vår leverans! Ha en fin dag!

Super rask levering

Super rask levering

9 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Vi tackar så mycket för ditt fina omdöme. Ha det bäst!

fornøyd kunde

god pris, rask ekspedering og levering

7 avril 2026

Réponse : Urverket.no

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Ha det bäst!

Leverer ikke en god kundeopplevelse

Denne butikken leverer ikke opp til forventningene. Du får ikke med garantibevis og dokumenter som annonsert. Dårlig kundekommunikasjon.

30 mars 2026

Réponse : Urverket.no

Hej Knut! Tack för din feedback! Jag beklagar verkligen ditt missnöje. Jag tror mig se ett mail fra dig i inkorgen utifrån ditt förnamn men kan ikke se ditt efternamn eller order nummer här i Trustpilot. Venligen send oss ett e-mail till support@urverket.no med en bild om du ikke ännu fått hjälp. Vi hjälper dig gärna vidare. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Rask levering

Rask levering, produkt som forventet

23 mars 2026

Réponse : Urverket.no

Hej! Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss. Allt gott! Hanna Urverket

Enda ikke mottatt produkt

Enda ikke mottatt produkt, men et evig mas om å gni tilbakemelding/ vurdering av nettstedet.

27 mars 2026

Réponse : Urverket.no

Hej Trond! Tack för din feedback! Jag kan se att du nu kan avhämta ditt pakke hos ditt pakkehus. **Awaiting Customer Pickup
04/08/2026, 12:03 P.M.** Vi har sendt dig en tracking link via e-mail. Där kan du se alla detaljer kring ditt pakke. Ha en fin dag! Maria Urverket.no