na maanden zoeken eindelijk een…
na maanden zoeken eindelijk een tandarts MKA arts gevonden in st rafael leuven.
2 datums moete herzetten door omstandigheden , eenmaal door mij eenmaal door hun , maar derde keer goede keer.
Heel gespannen naar leuven rijden , toch zo een 50minuten. maar overal patientenstops bij tandartsen dus was al blij da ze daar eindelijk mijn kies zouden trekken.
Eerst kwam de eerste die kwam checken voor de supervisor , op de foto was te zien dat er niet 1 tand maar zeker 5 tanden moesten getrokken worden.
ik was helemaal akkoord , ze ging nog even overleggen met haar supervisor en deze kwam ook nog even kijken. ja nee die tanden zijn nog te redden, ik moet nu naar een onvindbare tandarts gaan , want een doorverwijsbrief van HA is niet goed , als het een brief van tandarts is zouden ze trekken. ik was helemaal akkoord voor te laten trekken, eindelijk van de pijn , pijnstillers en anti biotica af , maar nee eindelijk binnen geraakt in Leuven , in de stoel gelege ,met 2 personen mijn mond bekeken , ieder had een ander gedacht erover maar naar huis gestuurd met al mn brokjes van tanden nog die zogezegd nog zouden te redden zijn. ene is 1 enkele zijde met wortel aan. hoe redden ze zoiets? nu als Leuven zo al doet dan weet ik echt nie meer hoe nog bij een tandarts te raken. en het moet een MKA arts zijn aangezien ik nog andere medische aandoeningen heb. zeer slecht daar , met goeie moed naar daar , in shock terug naar huis. had nog nooit van st rafael gehoord , ik wou dat het zo gebleven was.