Vagabond Tours Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er 6. gang vi har været på vandretur arrangeret af Vagabond Tours, denne gang gjaldt det Kyst til kyst stien, og som sædvanlig fungerede det fint. Alle overnatningssteder var gode, nogle endda ove... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tur langs Gudenåen. God vandresti, flot vejr i maj. God app til at finde vej på, især da mine kompetencer i at finde vej er mangelfuld. Hyggelige kroer med god forplejning. Helt igennem godt planlagt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi hadde en fantastisk opplevelse med Vagabond som tilrettelegger av vår tur the West Highland Way. Alt fungerte helt utmerket! Alt fra god informasjon i forkant av turen, enkle og hyggelige overnat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Kanotur på Svartelven 7 dg. Meget mangelfuld, misvisende og ringe information inden turen. Roede stort set kun på store søer med mange andre mennesker. Ingen medstrøm - faktisk stillestående vand... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Om Vagabond Tours Hos Vagabond Tours brænder vi for det enkle, nære og ægte – for gode oplevelser under åben himmel, hvor du mærker naturen og får tid til at være til stede. Vi arrangerer vandre-, cykel- , pilgrims-, tømmerflåde og kanoture i Danmark og Europa – altid med fokus på kvalitet, tryghed og personlig service. Vi tror på, at rejser ikke behøver at være langt væk for at føles som eventyr. En tur på Gendarmstien, en cykelferie i England eller en stille kanoferie i Värmland kan give lige så meget ro, glæde og nærvær som en tur langt ud i verden. Når du rejser med os, er det os selv, du møder – vi kender vores ruter, samarbejdspartnere og stederne, du besøger. Vi er ikke et stort rejseselskab, men et lille team med hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi glæder os til at sende dig ud på tur – med gode kort på hånden, bagagen transporteret og tid til bare at nyde rejsen. Vagabond Tours – rejser, der får dig ud, ned i gear og helt tæt på. www.vagabondtours.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lige til at gå til

Det var dejligt at alle de praktiske ting til turen blev ordnet, så man bare skulle møde op og starte sin ferie. Nemt at bruge appen hvor alle informationer og vandreruter befandt sig. Trygt at der er et sos-nr. hvis der skulle ske noget og man fik brug for hjælp.

2 octobre 2025

Kære Christina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at alt det praktiske omkring turen fungerede godt for dig – netop det er målet, så man kan koncentrere sig om at nyde ferien fra første skridt. Dejligt også at app’en var en hjælp, og at du følte dig tryg med vores vagttelefon-nummer i baghånden.
Det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger – så tak fordi du deler din oplevelse.
Vi håber, du får lyst til at tage på eventyr med os igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

84 årig kvinde alene på vandretur for første gang.

Min lille vandretur var planlagt ud i mindste detalje efter mit personlige behov og ønske. Med gode hoteller, taxa til returkørsel, velafmærkede stier.
Mine forventninger blev fuldt indfriet
Virkelig imponerende var kontakten med Vagabonds samarbejdspartnere i form af hotelpersonale og Taxafirma. Jeg var ventet alle vegne. Blev mødt med stor venlighed og hjælpsomhed.
Vagabond Tours har et sikkerhedsnet spændt ud under deres klient i form af mulighed for telefon kontakt hele dagen, Det blev der ikke brug for.

28 juillet 2025

Kære Ilse,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse – og ikke mindst for at dele din oplevelse med os. Vi er dybt imponerede over din første solotur i en alder af 84 år. Det er ganske enkelt beundringsværdigt, at du kastede dig ud i eventyret på egen hånd.

Det glæder os rigtig meget at høre, at turen levede op til dine forventninger, og at du følte dig tryg og godt taget imod undervejs. Vores mål er netop at skabe den form for tryghed, så man kan nyde rejsen fuldt ud – og vi er glade for, at det også har været din oplevelse.

Tak fordi du valgte at rejse med os, Ilse – og tak fordi du viser, at eventyrlyst ikke har nogen alder. 💚

De kærligste hilsner

God info inden

God info inden, som blev sendt med posten. God app med turene.
Skønt hotel i Svendborg.
Øhavs stiens ruter var rigtigt godt planlagt ift forskellighed i terrænet og selve ruten.

19 juillet 2025

Réponse de Vagabond Tours

Tusind tak for de flotte ord, Dorthe
Hvor er det dejligt at høre, at både info-materialet, app’en og hotellet i Svendborg levede op til forventningerne – og ikke mindst, at du nød de smukke og afvekslende etaper på Øhavsstien. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en rigtig god oplevelse.
Vi håber, du får lyst til endnu en tur med os en dag – der er mange flere skønne stier at opdage.

Bare rigtig godt

Bare rigtig godt - fed tur!

22 juillet 2025

Tusind tak for de flotte ord, Jan! 😊
Vi er så glade for, at du havde en fed tur – det betyder virkelig meget for os.

Silkeborg

Vi var på en dejlig vandretur i og omkring Silkeborg (hvor vi ovenikøbet også var heldige med vejret). Alt var meget veltilrettelagt og appen god.

22 juillet 2025

Kære Dorthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I havde en skøn vandretur i Silkeborg-området – og skønt med lidt held med vejret oveni. Vi bliver altid glade for at høre, at appen fungerer godt og at rammerne omkring turen gør oplevelsen let og ubekymret.

Tak fordi du har delt din oplevelse med os – det betyder meget!

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt fungerede bortset fra appen.

4 août 2025

Hej Arne

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for de 4 stjerner! Det glæder os, at alt fungerede godt på turen, selvom vi er kede af at høre, at appen drillede.

Vi håber, du fik en dejlig oplevelse på trods af det – og vi vil meget gerne byde dig velkommen på en ny tur en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og planlagt tur

Gode overnatningssteder, god service og planlagt tur.

14 juillet 2025

Tusind tak, Jane, for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er så glade for, at du har haft en god tur – med både gode overnatningssteder, service og planlægning, som levede op til dine forventninger.

Det betyder rigtig meget for os, at du deler din oplevelse, og vi håber, at vi en dag kan byde dig velkommen på endnu en tur.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var godt planlagt selv om der var…

Det var godt planlagt selv om der var bump på vejen

20 juillet 2025

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Det glæder os meget at høre, at du synes turen var godt planlagt, selvom der var lidt bump undervejs. Vi ved, at små udfordringer kan dukke op, men det er dejligt at vide, at helhedsindtrykket stadig blev godt.

Vi sætter stor pris på, at du rejste med os – og vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen på en ny tur en anden gang.

God planligning

Vi havde en god tur og oplevede imødekommenhed ifht de behov der var
Så alt i alt en dejlig tur

30 septembre 2025

Réponse de Vagabond Tours

Tusind tak for de flotte 5 stjerner, Sía.
Hvor er det dejligt at høre, at turen levede op til jeres forventninger, og at I følte jer mødt undervejs. Det betyder rigtig meget for os at vide, at I både fik en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt spillede perfekt sammen.

Alt spillede perfekt sammen.
Turen var godt planlagt, med gode gåture helt ude i naturen, ofte langt fra alfarvej på trampestier.
Med superfine overnatningssteder var det en rigtig god oplevelse.

7 juillet 2025

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os virkelig meget at høre, at alt spillede godt sammen på jeres tur. Vi elsker selv, når vandringerne går langt væk fra alfarvej – det giver ro og de særlige naturoplevelser, man husker længe.

Dejligt også at høre, at overnatningsstederne levede op til forventningerne og var med til at gøre hele turen til en rigtig god oplevelse.

Vi håber, I har fået lyst til endnu flere vandreeventyr sammen med os.

Noté 3 sur 5 étoiles

Smuk vandretur

Rigtig godt informationsmateriale, som desværre kom senere end lovet. Ruterne var godt planlagt, men der var ikke reserveret billetter til færgen på vej hjem.

2 juillet 2025

Kære Rikke
Mange tak for din anmeldelse – og fordi du har delt dine oplevelser med os. Vi er glade for, at du synes om ruterne og materialet, selvom det desværre kom lidt senere end lovet.

Angående færgebilletterne: Vi kan se i vores system, at de var reserveret af os, så vi sender dig en privat besked, så vi kan få fulgt op og afklaret situationen sammen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode ture til Tønder marsken og Hirtshals til Skagen med bagage transport.

Vi var på tur til Tønder marsken og Hirtshals til Skagen. Vi havde en række gode overnatningssteder og brugte den udmærkede app der indeholder alle de nødvendige data om turene og lidt til. Det fungerede rigtig godt med bagage transporten. Vi vender tilbage næste år i 2026.

17 juin 2025

Kære Jørn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for at tage på hele to vandreture med os i samme sæson! Hvor er det skønt at høre, at alt fra overnatningssteder og bagagetransport til app og ruter har fungeret godt for jer.

I har virkelig oplevet to meget forskellige steder i Jylland - fra det flade marskland i syd (Marskstien ved Tøndermarsken) til det åbne kystlandskab i nord, da I vandrede til Skagen. Det glæder os, at I har nydt begge områder i Danmark til fods.

Vi ser meget frem til at byde jer velkommen igen i 2026 :-).

Team Vagabond Tours

Noté 4 sur 5 étoiles

Det virkede fint med hoteller og…

Det virkede fint med hoteller og bagagetransport

20 juin 2025

Kære Line

Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du rejste med os!

Vi er rigtig glade for at høre, at det hele fungerede godt med både hoteller og bagagetransport. Det betyder meget for os, at logistikken fungerer, så der er ro til at nyde turen undervejs.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at sende dig af sted på eventyr igen en anden gang.

Team Vagabond Tours

Noté 1 sur 5 étoiles

1.Der var flere fejl og unøjagtigheder…

1.Der var flere fejl og unøjagtigheder i kommunikationen op til afrejse/turstart. Fremme i Gunnerud var vi f.eks. ikke overens om datoen for turstart. Det var ikke et problem for os at hive en dag ud af kalenderen, men det kunne det måske have været for andre. 2.Som deltager får man ikke på forhånd gjort klart, at det burde være et must at have mindst to kanoføre m/k ombord på hver flåde. Det er så godt som umuligt at lande og fortøjre flåden uden hjælp af kano. Dette er i.h.t. min erfaring kun en tur for kanovante folk, og det fremgår ikke af markedsføringen. 3.Selvom man har betalt for en 8-dages tur, må man ikke sætte telt op på firmaets jord, når man er færdig med turen 1-2 dage før forventet. 4.Klarelvens bredder er på lange stræk ugæstfrie, og der er heller ikke tale om vildmark, som turen ellers markedsføres som. Der går trafikerede veje helt ned til elven såvel som mange beboelser. 5.Turen er hårdt og ofte forgæves padlearbejde fra start til slut. Siger og skriver tror jeg, jeg havde tid til at ryge 3 hele cigaretter uden afbrydelser undtagen, når vi sad fast. Det gjorde vi så tit. Den ro og stilhed, man får stillet i udsigt, er der ikke tid til at opleve så længe, man flyder på elven. 6.Dygtig og superhjælpsom instruktør ved bygning af flåden og mange andre hjælpsomme og flinke ansatte. 7.God intro i Gunnerud, men også delvist overflødigt at skulle lære alle knobene i styrtregn, når nu instruktøren alligevel stort set bandt dem alle sammen under byggeriet.

22 juin 2025

Kære turdeltager

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser fra tømmerflådeturen i Värmland. Vi er oprigtigt kede af at høre, at turen ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne give et par kommentarer til nogle af de forhold, du nævner.

For det første er det naturligvis beklageligt, at der var usikkerhed omkring datoen for jeres turstart. Det er vigtigt for os, at den praktiske information er tydelig og korrekt – og vi undersøger naturligvis altid, hvordan vi kan gøre kommunikationen endnu skarpere. Vi er dog også altid tilgængelige for direkte kontakt op til turen, netop for at undgå misforståelser – og det lyder heldigvis som om, I fik det til at gå op.

Med hensyn til flådestyring: Vi beskriver på turens side, at flåden er tung at manøvrere – og at selvom strømmen driver én fremad, skal man være forberedt på at navigere udenom sandbanker og flydeøer. Det er netop derfor, der altid medfølger en kano, og det er også derfor, vi anbefaler, at man er to personer og at man har rimelig fysisk form og gåpåmod. Vi er dog enige i, at vi altid kan se på, om dette budskab kan stå endnu tydeligere frem – og tak for dit input i den forbindelse.

Hvad angår afslutningen på turen: Vi forstår godt frustrationen, hvis man ikke kan overnatte på lejrpladsen når man afslutter tømmerflådeturen tidligere end forventet. Vi forsøger at være fleksible, men der er praktiske hensyn og begrænsninger ift. logistik og faciliteter. Vi vil gerne se på, om det kan fremgå tydeligere.

Beskrivelsen af Klarälvens omgivelser er vi lidt kede af at læse – mange gæster oplever netop turen som fredfyldt og naturnær. Oplevelsen afhænger selvfølgelig af ens forventninger og perspektiv.

Vi ville meget gerne have haft mulighed for at hjælpe jer undervejs. Der findes både en lokal vagttelefon og mulighed for at ringe til os direkte (udenfor kontorets åbningstid) – og vi er ærgerlige over, at I ikke tog kontakt, mens I var på turen. Vi er her netop for at hjælpe, hvis noget driller eller ikke fungerer som forventet.

Slutteligt vil vi gerne sige tak for dine pæne ord om instruktører – både intro og vejledning ved flådebygning. Vi sætter stor pris på, at du nævner det, og vi sender din ros videre til holdet i Värmland.

Vi håber, at trods jeres skuffelse, har I også taget nogle gode øjeblikke med jer fra turen – og takker igen for at dele din feedback. Det hjælper os i det videre arbejde med at forbedre og tydeliggøre vores formidling.

Mange hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone og jeg har haft en fantastisk vandretur.

Min kone og jeg har haft en fantastisk vandretur rundt om Mont Blanc.
Vi har begge passeret 70 år og syntes at vi var godt brugte når vi nåede frem til vores næste overnatningssted, og vi fik god hjælp af en app som fulgte med turen til at finde den rigtige vej, og vi nåede frem til spisetid, det var vigtigt. Der var god variation i overnatningsstederne, hvor vi mødte mange søde mennesker.

30 juillet 2025

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at dele lidt fra jeres oplevelse omkring Mont Blanc. Det lyder som en både imponerende og livsbekræftende vandretur, og vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk rejse!

Vi er særligt glade for, at appen var en god hjælp undervejs – og at I nåede frem til spisetid hver dag 😊 Det er bestemt ikke uvæsentligt efter en lang dag på stierne!

Stort skulderklap til jer begge for at tage turen – det er en præstation, uanset alder, og skønt at høre, at I mødte både søde mennesker og fik fine oplevelser på overnatningsstederne.

Tak fordi I rejste med os – og måske på gensyn en anden gang.

Mange hilsner
Teamet hos Vagabond Tours

En fantastisk familietur

Vi havde en helt utrolig tur, hvor vi fik præcis det vi bad om. Umådelig god indkvartering i rummelige lejligheder 50 m fra stranden. Tid allesammen sammen, tid hver for sig og de to tilrettelagte ture var forbilledligt lige ned i vores ønsker og behov, med mennesker i alle aldre. Og en aldeles glimrende guide. Tusind rak for det!! Vi har tidligere med stor glæde og tilfredshed vandret med Vagabond tours i Irland og Skotland.

5 juin 2025

Kære Elisabeth

Tusind tak for dine flotte ord og de fem stjerner!

Det er en fornøjelse at høre, at turen ramte så præcist dét, I havde ønsket jer – både i form af indkvartering, aktiviteter og det særlige samspil mellem fællesskab og fleksibilitet. Det glæder os især, at alle aldre fik noget ud af turen – og at I følte jer i gode hænder med guiden.

Vi sætter stor pris på, at du har rejst med os flere gange – og nu også på denne måde. Tak fordi du deler oplevelsen.

Tømmerflåde tur.

Vi havde en fin oplevelse, når vi ser tilbage på tømmerflåde turen.
Jeg havde prøvet det før, det var en rigtig god oplevelse..
Denne gang måtte vi desværre opgive, på grund af vejret, der satte os på en hård prøve, nok også mere end forventet.

30 juin 2025

Kære Eigil

Tusind tak for din anmeldelse – og de fem stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du – trods alt – ser tilbage på tømmerflådeturen som en fin oplevelse. Det er tydeligt, at du kender turen og ved, hvad den kan, når naturen spiller med. Vejret kan desværre vise sig fra en mere udfordrende side, og det lyder som om, det denne gang satte en noget højere barre end forventet.

Vi håber, du trods alt har haft nogle gode stunder undervejs – og at du måske en dag får lyst til at prøve igen.

Fantastisk natur

23 juin 2025

Kære Lars

Tusind tak for de fire stjerner – og for din kommentar!

Vi er helt enige: Naturen er noget af det, der gør vores ture helt særlige. Vi håber, du har lyst til at tage af sted med os igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Brug dem til din vandre tur

Fantastisk velorganiseret

29 juillet 2025

Kære Inge

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for de fem stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet turen som både velorganiseret og anbefalelsesværdig. Det betyder meget for os, at du ikke bare har haft en god tur – men også har lyst til at opfordre andre til at tage af sted med os.

Vi håber, du har lyst til at vandre med os igen – der er stadig masser af skønne ruter at opleve.

Super tur

Super tur, i rigtig godt vejr, meget hjælpsomme med-arbejdere hos vildmark i Wärmland

21 juin 2025

Kære Helle,

Tusind tak for de fem stjerner – og for at dele din oplevelse!

Det lyder som en rigtig dejlig tur, og vi er glade for, at vejret og oplevelsen spillede sammen – det gør jo en forskel på vandet. Det glæder os også at høre, at du har mødt hjælpsomme folk undervejs. Vi er glade for samarbejdet med de lokale instruktører - vi sætter stor pris på, at alt fungerer godt hele vejen rundt.

Vi håber, du har lyst til at tage af sted igen en anden gang – der er mange eventyr at vælge imellem.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus