Valhojsbageri Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jeg er på grænsen til at sige Valhøjs Bageri er byens bedste bageri. At gå på lagkagehuset i RC og købe fastelavnsboller, brød og bagværk, er fuldstændig vanvid, når man 5 min væk kan få hjemmebagt ba... Voir plus

L'entreprise a répondu

Altid venlig og imødekommende personale, som møder en med et smil. Hyggelig atmosfære i deres cafe område inde som ude. Deres sortiment er stort, hvad enten du ønsker at hygge hjemme eller I deres... Voir plus

Ubehøvlet personale. Den ældre pakistanske kvinde der står bag kassen er altid sur og ikke særlig imødekommende. Hun burde nok ikke have kunde kontakt. Har haft flere episoder med denne dame hvor man... Voir plus

L'entreprise a répondu

Smagte den BEDSTE Drømmekage i Valhøjs Bager & Café. Dejlig at spise og bunden lavet med bla rigtigt smør. Toppingen var bare så lækker, og der var rigeligt af den (og jeg har aldrig rigtigt brudt mig... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et hyggeligt sted at kommer har haft…

Et hyggeligt sted at kommer har haft spist morgenmad derinde flere gange altid smilende og flink personale og brødet derinde er fantastisk jeg har ikke noget dårligt at sige nyde at kommer der altid frisk på en snak med sine kunder og altid behjælpelige

29 janvier 2025

Tak

Sandwich

Bedste sandwich nogensinde med den bedste service. Det klart ikke sidste gang jeg tager derover!

19 janvier 2025

Tak sød 🥰

Lækkert friskbagt bagværk

Lækkert friskbagt bagværk, der helt klart kan anbefales. Medarbejderne er altid smilende og imødekommende

17 janvier 2025

Tak❤️

Vestegnens bedste bageri

Vestegnens bedste bageri, hands down. Bagværket smager sindssygt godt, og tørkagerne er verdensklasse!

Jeg kan klart anbefale deres flødekager, Wales kringler og ISÆR FASTELAVNSBOLLERNE

5 janvier 2025

Tak🥰

Jeg kommer altid hos jer

Jeg kommer altid hos jer, da jeg elsker jeres smørbrød. Igår kom jeg ved en 14-15 tid ca. Og der skulle jeg har 3 smørbrød. Den ene spiste jeg i butikken mens de to andre skulle med hjem.

Da jeg havde glemt dem igår, ringer jeg idag og de spørg hvem der var på arbejde og jeg ved self ikke hvad de hedder da jeg aldrig spørg hverken tjener eller kassedamer hvad de hedder. (Altså what?)

Så for jeg afvide jeg ikke kan hente det jeg har betalt for (idag) selvom jeg beder hende om at ringe til kollega der var der igår

men hun beder mig om at komme og hente det imorgen selvom de har åbent til kl 17. og fortæller mig det er fordi jeg skal snakke med chefen om de 2 smørbrød jeg havde betalt for.?????????????????????????? Jeg er ikke i Rødovre imorgen & en uge frem… men det kunne de ikke hjælpe med. Kæft en dårlig service

18 décembre 2024

Réponse de Valhojsbageri

Vi beklager misforståelsen, og den sene tilbagemelding, jeg skulle lige spørge min medarbejdere ind til hvad der har været sket. Jeg kan forstå at min medarbejder havde pakket dine to smørrebrød ind, så du kunne hente dem senere på dagen inden lukketid kl. 17. Du ankom ikke, og derfor blev det smidt ud ved lukketid. Du ringede dagen efter og kom i dialog med en vikar, som desværre ikke kendte til sitationen.

Aftalen var at smørrebrødet skulle hentes samme dag, og det var også pakket ind til dig. Vi beklager dog situationen, og du er mere end velkommen til at hente to friske smørrebrød.