Vastelastenvergelijkers Avis

2 269

4,5

Ze spammen je helemaal vol met geforceerde marketing zelfs wanneer je hen probeert te blokkeren. Ze maken continu wegwerp emails aan om zo langs je email blokkades te komen. Vandaag weer eentje... Voir plus

Samenvatting bewondering vastelastenvergelijkers.nl • Alweer ruim 4 jaar voor mij de juiste contact persoon. • Uiterst vriendelijke betrouwbare benadering. • loyale servies in advies en raa... Voir plus

Vriendelijk en duidelijk persoon (man) aan de telefoon. Tussen het gesprek door ruimte voor stellen van vragen. Gevoel van vrijheid en eigen keus. Advies voor de klant , goedkoper dan het huidige c... Voir plus

Zeer vriendelijke en behulpzame man. Duidelijke uitleg. Komt zeer betrouwbaar over. Heeft humor en is een gezellige leuke prater. Voelt heel goed. Een echte topper.

2 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

(2 269)

286 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Klantgericht aandacht in respekt.

Samenvatting bewondering vastelastenvergelijkers.nl

• Alweer ruim 4 jaar voor mij de juiste contact persoon.
• Uiterst vriendelijke betrouwbare benadering.
• loyale servies in advies en raad zowel telefonisch als mail.
• Directe benadering in advies en veranderingen.

Ga zo door vastelastenvergelijkers, voor mijn jullie nummer een.

Met vriendelijke groet Mike Janssen.

6 octobre 2026

Ze spammen je helemaal vol met…

Ze spammen je helemaal vol met geforceerde marketing zelfs wanneer je hen probeert te blokkeren. Ze maken continu wegwerp emails aan om zo langs je email blokkades te komen. Vandaag weer eentje ontvangen

Update:
Nee ik haal de recentie niet weg gezien ik nog steeds wordt volgespammt en nee jullie krijgen mijn telefoonnummer niet dat spreekt voor zich.
Neem maar contact op via de bekende weg, gezien jullie deze zeer regelmatig gebruiken.

Verder staat jullie logo overal opgeplakt dus doen alsof jullie het niet zijn gaat niets veranderen

3 octobre 2026
Logo de Vastelastenvergelijkers

Réponse de Vastelastenvergelijkers

Beste Tim Vh,

Graag komen wij met u in contact, Vastelastenvergelijkers stuurt namelijk geen marketing emails. Mocht iemand onze naam gebruiken willen wij dit graag horen. Zou u uw gegevens met ons kunnen delen via Trustpilot, wij nemen dan contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Vastelastenvergelijkers

Vriendelijkheid

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik had een meneer aan de lijn,die mij alles goed uitlegde. Had ik een vraag werd die netjes beantwoord. Heel fijn geholpen met een nieuw energiecontract. Was blij dat ze belden want had niet in de gaten dat mijn contract bijna af zou lopen. Al met al zeer tevreden

24 septembre 2026

Kopen je gegevens ergens in

Zijn niet eerlijk hoe ze aan je gegevens komen als je er wat van zegt hangen ze op. Ik kreeg een rechtstreeks nummer om terug te bellen toen ik dat probeerde kreeg ik een bandje te horen en werd er opgehangen. Geen zaken mee doen zou ik zeggen!

23 septembre 2026

Niet doen!!

Een paar keer nu een heel arrogant jongetje aan de telefoon gehad ondanks dat ik gemeld heb geen interesse te hebben.

21 septembre 2026

Agressieve verkoop

Agressieve verkoop, ze verkopen onwaarheden en ze bieden geen bel-me-niet register aan.

27 août 2026
Logo de Vastelastenvergelijkers

Réponse de Vastelastenvergelijkers

Beste Robin,

Bedankt voor je review en het verstrekken van gegevens. Op basis van deze gegevens moeten wij concluderen dat er tussen u en ons geen contact is geweest. Waarschijnlijk heeft u contact gehad met een bedrijf met een naam die op ons leek. Mocht u hier nog over twijfelen neem dan gerust contact op met onze klantenservice op het nummer 023-2051406

Met vriendelijke groet,
Vastelastenvergelijkers