Är gråtfärdig. Beställde ved när det var som kallast utan att höra ett knyst. Tio dagar senare skulle den tydligen komma. Har angivit att vi bor tre trappor utan hiss över gården. Vedkillen har tidiga... Voir plus

Beställde veden den 26 oktober och fick hem den idag 3 november som utlovat. Trevlig chaufför som ringde innan han lastade av snyggt och prydligt där jag ville ha pallen. Har prövat annat vedföretag... Voir plus

Kontaktade Vedkillen och bad om offert på fyra pall björkved i mitten av juli månad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli månad. Men pga en ombyggnad på vår fastighet k... Voir plus

Tjänsten är väldigt enkel att använda, jag beställde på förmiddagen och på eftermiddagen var leveransen på plats, faktura dagen efter. Exemplariskt, har handlat hos Vedkillen i flera år och det har al... Voir plus

1. Fournisseur de bois de chauffage

Vedkillen.se erbjuder endast förstklassig torr björkved från Svenska skogar till marknadens bästa priser. Vi är idag en av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Norrköping.

3,9

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,9

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bra helhetsupplevelse

Enkelt att beställa. Tydlig information om leverans och faktura. Och kanske det viktigaste, bra ved. 😀

22 décembre 2023

Hej Therese, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Bra ved

Bra, torr ved samt snabb och smidig leverans!

20 décembre 2023

Hej Ulrika, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Snabbt och bra!

2 janvier 2024

Hej Cecilia, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Supertrevliga och håller vad de lovar…

Supertrevliga och håller vad de lovar varje år. Väldigt bra kvalité på både ved och leverans.

30 novembre 2023

Réponse de Vedkillen

Hej Amir, Vad roligt att Du är en trogen kund:) Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Snabb leverans

Snabb leverans, fin skuren ved, trevligt bemötande. 5 solar.

2 décembre 2023

Hej Marcus, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Snabb leverans och trevligt och…

Snabb leverans och trevligt och hjälpsamt bemötande när all ved levererades!
Bra kvalitet på veden dessutom.

1 novembre 2023

Hej Sofia, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Snabb leverans

Snabb leverans, jättebra service med inbärning!

30 novembre 2023

Hej Gabriella, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Enkelt

Snabbt, smidigt och enkelt.

1 décembre 2023

Hej Anders, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Beställde ved hösten 2022

Beställde ved hösten 2022. Veden var inte torr. Bitarna i säckarna är för stora att elda i en vanlig kamin så man får börja med att hugga upp veden. Inte vad jag trodde att jag köpte. 😡

25 novembre 2023

Réponse de Vedkillen

Hej Mattias, vad tråkigt att läsa om din upplevelse! Maila gärna till oss på order@vedkillen.se. Mvh Vedkillen

Hemleverans

Hemleverans, bra service och väl värt det!

10 novembre 2023

Hej Cecilia, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Mycket nöjd

Andra året vi beställer och kommer definitivt fortsätta. Snabb och smidig leverans. Torr och fin ved. Mycket nöjda!

8 novembre 2023

Hej Pirjo, Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Bra service med snabb smidig leverans

Bra service med snabb smidig leverans, och väldigt bra och torr ved. Väldigt nöjda, använt oss av vedkillen i många år.

2 novembre 2023

Réponse de Vedkillen

Hej Henrik, Vad roligt att Du är en trogen kund:) Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Enkelt, smidigt och ved i bra kvalitet

Mycket enkelt och smidigt både med beställning och leverans.
Har beställt ved från dem i flera år nu och alltid supernöjd

9 novembre 2023

Réponse de Vedkillen

Hej Hev, Vad roligt att Du är en trogen kund:) Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Levererar snabbt och bra

Levererar snabbt och bra. Har köpt ved från dem i flera år nu, och flera ggr per år. En gång hamnade veden på fel plats/adress men det fixade sig ganska enkelt. Torr fin ved

10 novembre 2023

Réponse de Vedkillen

Hej Arvid, Vad roligt att Du är en trogen kund:) Tack snälla för din recension! Mvh Vedkillen

Excellent service

Excellent service:
- Good quality firewood
- Logs packed in practical 15 kg (40 L) bags on a pallet
- Timely delivery
- Delivery person precise and helpful
- Reasonable price for wood and delivery

15 novembre 2023

Hi Carlo! Thank you for your review :) Best regards, Vedkillen