Geweldige service
Geweldige service, hebben ons echt uit de nood geholpen met een spoedverhuizing. Verhuislowbudget hartelijk dank :)
Goedkoop verhuizen, verhuislift nodig of goedkoop ontruimen? Verhuislowbudget helpt u graag!
Denenburg 162, 2592 AE, Den Haag, Pays-Bas
Vandaag snel verhuisd met behulp van Perry en Tarik. Behulpzaam en professionele heren die ervoor zorgden dat een stressdagje, een leuk moment voor ons werd.
Heel prettig verhuisd dankzij deze mannen. Ze waren op tijd, snel en voorzichtig met mijn spullen. Aanrader!!
Goed verhuisbedrijf dat ik iedereen aan kan raden! Vooral bij Perry en Ayoub. Ze waren vriendelijk, werkten hard en waren keurig op tijd klaar. 5 sterren wat mij betreft!
Dion
Professioneel, netjes en snel. Ik zag best op tegen de verhuizing met zo veel spullen maar dankzij Tarek en Perry ging alles super goed, snel en zorgeloos. Heel erg bedankt jongens!!! Werkelijk TOP!
Erg goed verhuisbedrijf! Denken met je mee, zijn vriendelijk en werken snel en vakkundig!! Zeker om aan te raden!
Great movers. Friendly and efficient. It would be great to be informed about all the additional costs next time before the move.
We hadden loodzware granieten Tafel gekocht min. 200 kg maar vergaten dat we een trap met draai hebben. Om 9 uur gebeld met Verhuislowbudget.nl en om 11.30 stond het gevaarte met de verhuislift bij ons boven. Zeer ervaren vriendelijke nette verhuizers.
Prima prijs kwaliteit verhouding. En dat het snel ging is duidelijk. Wij zijn blij met Verhuislowbudget.nl.
Topservice. Aardige verhuizers. Ze gaan goed en voorzichtig met je spullen om.
Echte aanrader!
Super snel geregeld niet duur en de jongens gaan uiterst voorzichtig om met de spullen en binnen de tijd klaar ik kan niks anders zeggen dan
BEDANKT jullie zijn echte toppers