VesuvioTour Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi gebied boven Valencia met veel wandelmogelijkheden. Alles goed en op tijd geregeld . Goede prijs . Ook snel handelen bij problemen, goed telefonisch bereikbaar. Het laatste hotel bleek gesloten... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

À propos de VesuvioTour

Écrit par l'entreprise

Uw Logo

VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.

• Cottage Icoon Charmante & Authentieke Hotels:

Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.

• Globe Icoon Weg van Massatoerisme:

Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.

• Prijskaartje Icoon Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:

Ervaar het beste zonder de bank te breken.

• Checkmark Icoon Geen Verassingen:

We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.

Meer Informatie

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De reis was prima georganiseerd

De reis was prima georganiseerd. Alles klopte. We hadden gevraagd om verblijven in agriturismo's. Dat was niet helemaal zoals verwacht, eenmaal (bij Cagliari) zaten we in een hotel. Overall zijn we toch tevreden over hoe Vesuvio onze reis heeft samengesteld.

3 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij maakten een prachtige 14 daagse…

Wij maakten een prachtige 14 daagse rondreis Sardinie met huurauto
Alles was tot in de puntjes geregeld door Vesuvio tours. Deze organisatie was nieuw voor ons, maar zeker voor herhaling vatbaar!
Mooi reisaanbod, flexibel, zeer vlotte en eerlijke communicatie en op bestemming was ook alles kloppend
Kortom: prima reisorganisatie die ik zeker kan aanbevelen

16 juin 2026

Sardinie

Vesuvio tour is telkens weer in staat om mooie kleinschalige bijzondere plekjes te vinden waarbij de afstemming met de accomodaties altijd perfect is geregeld.

24 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze vlucht werd als gevolg van een…

Onze vlucht werd als gevolg van een staking geannuleerd maar Vesuviotour heeft gelukkig snel een nieuwe boeking kunnen regelen waardoor we alsnog, zij het met 2 dagen vertraging, naar Sicilië konden vertrekken voor een mooie rondreis een prachtige B&B's.

17 juin 2026

Alles goed geregeld door VesuvioTour

Alles goed geregeld door VesuvioTour. Het eerste verblijf in Vico Equence was een pareltje, het tweede in Ravello was qua beleving minder. Het stadje Ravello zelf maakte dat goed.

1 juin 2026

Charming Sardinie

We hebben een heel fijne vakantie gehad op Sardinie. Alles was perfect geregeld door Vesuvio. Vragen die we vooraf hadden werden snel, vriendelijk en adequaat beantwoord. De reis zelf was prachtig, mooie accommodaties, met de huurauto verliep alles goed. We hebben genoten!

22 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom een leuke en betaalbare…

Wederom een leuke en betaalbare rondreis in een prachtig land en goed afgesteld op onze vragen .Verder ook goed gereageerd op wat extra kosten door problemen met onze huurauto.

30 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen bij onze reisplanning

Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, waarschijnlijk omdat we vroeg in het seizoen waren, sfeerloos want zonder andere gasten en persoonlijke aandacht. Het minst tevreden waren we over een accommodatie bij Cefalu die geen ontbijtservice heeft. Bovendien was onze kamer kaal en hadden we daar geen zicht naar buiten. De verblijfplaats was mooi en dat maakte dat we er toch fijne dagen hadden.

26 janvier 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus