Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har idag fået en læsning , i Krystalkompasset på mit virke i Kvindetemplet . Súsannas skarpe evne til klarsyn og hendes unikke værktøj til at dykke ned i kompleksitet , gør at jeg nu er me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Súsannas viden inden for det magiske mindset og hendes øvrige værktøjskasse er fænomenal. Hun ved lige hvor hun skal sætte ind for at hjælpe med åbne op for de bånd der snager og se ens sande potent... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Súsanna ved virkelig, hvad hun gør. Hun er en "lige ud af posen" vejleder, der hjælper dig med at finde dine blinde vinkler, så du kan skabe de forandringer, du har brug for, så du kan realisere dine... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en meget skarp og spot on clairvoyance hos Susanna. Hun så tydeligt, hvor jeg stod i livet og gav mig de input og den healing, jeg havde brug for for at komme videre. Jeg følte mig i rigt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Praticien de médecine alternative
  2. Coach de vie
  3. Médium

Écrit par l'entreprise

Súsanna Vígdá – clairvoyant, medium, healer, livscoach og hypnoterapeut. Súsanna Vígdá er en anerkendt clairvoyant, medium og spirituel rådgiver med mere end 20 års erfaring i arbejdet med den åndelige verden og energiarbejde. Hun er skaberen af det unikke redskab Krystal Kompasset, der hjælper mennesker med at finde deres indre visdom og styrke. Hun er kendt for sine personlige sessioner indenfor clairvoyance, afdødekontakt, healing, husrensning og hypnoterapi, samt for sine workshops, foredrag og gruppeforløb, hvor hun underviser i intuition, energi og spirituel udvikling. Súsanna har medvirket i færøsk radio, danske podcasts, lokal-tv og på DR1, hvor hun deler sin viden og erfaring med et bredt publikum. Hun kombinerer dyb spirituel indsigt med jordnær vejledning, så spiritualitet bliver nærværende og tilgængelig for alle. Uanset om du søger personlig udvikling, spirituel klarhed eller støtte i en udfordrende livssituation, møder Súsanna dig med kærlig og kontant vejledning, der giver dig styrken til at gå din egen vej.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Súsanna er helt fantastisk

Súsanna er helt fantastisk. Jeg har haft glæde af hendes evner flere gange. Sidste gang var det krystaller, som guidede mig i en retning, som gjorde at jeg fik “ryddet op” so to speak. Hun bad mig lytte til min mavefornemmelse og til de alarmklokker, som bimlede. Hun var SPOT ON, så jeg er blæst helt bagover. Nu er der nemlig ro på og livet ser meget lettere og lysere ud nu ❤️

10 juin 2023

Réponse de Súsanna Vígdá

Hej Ada. Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du er tro imod dine mavefornemmelse, at der er ro på og livet et lysere.
Kh Súsanna ☺️

Fantastisk læsning

Súsanna lavede en læsning af mig ud fra et spørgsmål jeg havde sendt.
Det var spot on, og på sin direkte og meget kærlige måde, fik hun givet mig det skub jeg havde brug for.
Jeg kan varmt anbefale Súsanna :-)

6 juin 2023

Hej Signe. ☺️
Tak for din fine anmeldelse . Det er så godt at høre, at du har fået det rigtige skub til at komme videre på din spændende livsrejse. ☺️
Kh Súsanna

Magiske Súsanna

Súsannas viden inden for det magiske mindset og hendes øvrige værktøjskasse er fænomenal. Hun ved lige hvor hun skal sætte ind for at hjælpe med åbne op for de bånd der snager og se ens sande potentiale.
Hun har hjulpet mig med at finde enden på den omgang kludermor, mit indre garnnøgle har rodet sig ud i. Givet mig redskaberne til langsomt at vinde nøglet op igen, finde mig selv og den retning med mit liv, som gør mig ikke bare lykkelig, men også giver muligheden for at være den bedste version af mig selv og leve mine drømme og dele den glæde med resten af verdenen.
Det at have mødt Súsanna vil jeg altid takke min lykkestjerne for

3 avril 2023

Réponse de Súsanna Vígdá

Tusind tak for de magiske ord. Det glæder mig at du har fundet retningen i dit liv. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Súsanna er den helt rigtige

Súsanna er den helt rigtige, hvis man ønsker livs forandring. Jeg har længe ledt efter en som var helt rigtig clairvoyant( det er jo en jungle). Súsanna er hele pakken, mit liv var ikke det samme efter første møde ( heldigvis)Der findes læger ,psykologer og sygeplejersker og så er der Súsanna , der på den mest kærlige og nænsomme måde får dig tilbage på rette livs vej ( hvor du faktisk har dig selv med hele vejen) . På forunderlig vis har hun altid det ‘ værktøj’ som netop mangler i livssituationen, hun navigere som Pippi igennem sessionerne, med smittende livsglæde og er ALTID spot on i forløbet. Jeg vil altid anbefale et smut forbi Súsanna, om det er workshop, uddannelse eller en clairvoyance, det er virkeligt det værd.

19 mai 2023

Réponse de Súsanna Vígdá

Kære Amalie. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at du har kunne ringe min hjælp.
Vh Súsanna

Súsanna er knalgo!

Kære Súsanna.

Tusind tak for din hjælp med at lære mig at stole på mine manifisterings evner.

Uden din hjælp ville min foretning ikke blomstre så godt som den gør, jeg var gået i stå med at udvide min foretning men efter at være på et af dine kursus har jeg lært at stole på mine evner OG ikke mindst mine manifisterings evner!

Jeg har lige fået skrevet under enu en arbejds kontrakt og fået et stort online reklame boost så min foretning er virkelig blomstrer op igen takked være din hjælp.

Kærlig hilsen
fra en foretnings kvinde som fand sin indre magi igen❤️

18 mai 2023

Réponse de Súsanna Vígdá

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder mig at høre hvordan det rykker hos dig ☺️
Vh Súsanna

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus