Rigtig godt samarbejde med VicTeam. Som læge oplever man et professionelt, fleksibelt og nemt samarbejde, hvor der altid er god kommunikation og hurtig hjælp, når det er nødvendigt. Jeg føler mig rigt... Voir plus
L'entreprise a répondu
VikTeam är ett företag som verkligen bemödar sig om att man ska finna sig till rätta på uppdrag i andra skandinaviska länder. Jag arbetar sedan ett par månader i Danmark. Introduktion inkluderar bl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vært i kontakt med andre vikarbyråer. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med VikTeam og har gennem dem haft flere forskellige lægevikariater. Jeg har altid oplevet en professionel, fleksibel og imødekommende tilgang. Kommunikation... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for læger og sundhedspersonale, hjælper vi dig med at få et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, når du arbejder som læge eller øvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 års erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har således mere end 28 års erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, København, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i både Danmark, Norge, Sverige, Grønland og på Færøerne. Vi bemander både vikariater i primær- og sekundærsektoren, ligesom vi også tager specialopgaver ind når muligheden opstår. Tryghed og tilgængelighed Hos VikTeam får du tryghed, tilgængelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde dit drømmevikariat – uanset om det er en enkelt vagt på et sygehus, eller 2 års eventyr i Nordnorge. Styr på GDPR, forsikringer og lønudbetalinger Sikker håndtering af persondata, forsikringer og lønudbetalinger til tiden er en selvfølge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. Før du har hørt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig – vi går langt for at sikre dig en god oplevelser
Esbjerg Brygge 30, 6700, Esbjerg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg har netop haft mit første vikariat i Norge gennem Vikteam. Det var en super god oplevelse, hvor vi fik hjælp og støtte til alt vi havde brug for. Jeg havde en klar oplevelse af altid at kunne henvende mig, både før og under opholdet i Narvik. Jeg var selv i en praksis uden fastansatte speciallæger (var selv bare færdig med KBU), men det var et godt lægehus og jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt.
Stor ros til Lena Rosenkilde, der var vores kontaktperson og som gik meget op i at finde et sted, der svarede til vores ønsker.
Kan kun anbefale at bruge Vikteam, især hvis det er første gang man er afsted.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg havde 7 mdr. vikariat i Norge gennem Vikteam. Da jeg ikke havde erfaring fra almen praksis fandt de et lægehus med flere læger og mulighed for sparring fra speciallæger eller læger under specialisering.
Jeg havde Mads Bork, som kontaktperson. Han svarede altid hurtigt, lyttede hvis jeg havde bekymringer og ordnede alt praktisk til langt over forventet niveau.
Lønnen var den mest konkurrencedygtige sammenlignet med mine andre venner/kolleger, som har været afsted.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger, og jeg vil klart vælge Vikteam igen næste gang, jeg tager til Norge.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg har ikke andet end ros til VikTeam. I skrivende stund har jeg mit første lægevikariat i Norge gennem VikTeam, og hele processen har været overskuelig og behagelig. Medarbejderne står klar til at svare på alle spørgsmål, og de håndterer alle eventuelle problemer. Det er tydeligt, at de går meget op i, at jeg er tryg og godt tilpas som læge i Norge. Jeg vil slutte af med at give en særlig tak og hilsen til VikTeams egen Lena Rosenkilde for god støtte, tålmodighed og rådgivning under hele forløbet.

Réponse de VikTeam A/S
Meget professionelle og rykker hurtigt. Har fået en fantastisk oplevelse og et spændende, velbetalt job på grund af dem.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg fik tilbudt job igennem Vikteam og har fra processens start kun oplevet kompetent og tillidsvækkende hjælp og behandling. De har hjulpet med alt fra skatteforhold, søgning om autorisation til kontakter der hvor jeg skulle starte job. Jeg er rigtig glad for det job de har fundet til og trives med kollegaer og i området. Jeg har generelt kun positive ord og roser omkring hele forløbet.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg har haft 10 mdr.'s vikariat i almen praksis i Mo i Rana, Norge.
Vikteam har været hjælpsomme med at arrangere et ophold der passede godt til mig og de to veninder jeg var afsted sammen med. Der var god kommunikation mellem kommunen og Vikteam.
Hvis jeg har haft spørgsmål undervejs har Vikteam (særligt min kontaktperson Mads Bork) været hurtigere til at vende tilbage med svar.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg har været afsted til Norge, og det har fungeret problemfrit. Personalet fra Vikteam svarer hurtigt på spørgsmål og er meget hjælpsomme mht. de papirer, der skal udfyldes, inden man tager afsted.
Jeg har nu for 2. gang brugt Vikteam og fået et vikariat i Thisted i 2 mdr. og glæder mig til at starte der.

Réponse de VikTeam A/S
Jeg blev udsendt til meget interessant stedet-Grønland.Der er god samarbejde og kommunikation med mødkommende og hjælpsomme medarbejdere.Eneste der manglede mig før ankomsten var lidt sparsomme oplysninger om arbejdshold...Jeg arbejder her helt alene mens der kommer her altid to personer på en gang,så det er der undtagelse og firmaet skulle gøre opmærksom på i fremtiden.

Réponse de VikTeam A/S
Er skuffet over firmaets refunderingspolitik. Det kan overhovedt ikke betale sig at arbejde som vikarlæge i Jytlland hvis man bor i Sjælland. Togbillettet bliver refunderet maks. 30 per arbejdstime. Dvs. for en vagt fra 16.30-9.00 får man maks 495 DKK. Har selv købt billettet for 765 DKK.
Man skal huske at der tager ca. 5 timer per vej fra KBH.