Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thomasminde, 8380 , Trige, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rigtig god tur, spændende lande og god guide.
Go planlægning med mulighed for ændringer

Réponse de Viktors Farmor
Super fint program for turen, som de fatastisk dygtige guider endda flere gange ændrede, så vi fik ekstra fine oplevelser som besøg hos familie og i et forfaldent sanatorium fra Sovjettiden.

Réponse de Viktors Farmor
Bra resa, lagom stor grupp, trevliga resekamrater. Trevlig och ambitiös reseledare. Suverän lokal guide som spred ett lugn. Bra mat bra boende. Inget att klaga på. Utan kan bara stark rekommendera

Réponse de Viktors Farmor
Vi havde vel ikke rejst 53 gange med Viktors Farmor, hvis vi ikke altid havde været tilfredse.
Veltilrettelagte ture til spændende destinationer, dygtige rejseledere og få rejsedeltagere.

Réponse de Viktors Farmor
Super veltilrettelagt rejse styret af meget kompetente guider. Varieret og spændende program og ingen stress.

Fantastisk guide.
Fine hoteller og spændende oplevelser i et meget venligt land.
Gode ture, der viste befolkningen i landsbyerne.

Réponse de Viktors Farmor
Det er rart med ikke så store rejsegrupper, det er en af grundene til, at jeg foretrækker Viktors farmor

Réponse de Viktors Farmor
En dejlig tilrettelagt tur. Spændende steder, gode hoteller og dejlige frokostrestauranter. Måske lidt rigelig mad til frokost.
Måske skulle man overveje 2 aftener med fællesspisning for at ryste gruppen sammmen
Kan kun anbefales

Réponse de Viktors Farmor
Når jeg rejser med Viktors Farmor, har det altid kun været gode og spændende oplevelser. Alle mine 22 rejser med "Farmor" har været meget fine på alle måder.
Bedste hilsen
Rie Jørgensen

Réponse de Viktors Farmor
Jeg tog Den Store Rundrejse Til Peru med Viktors Farmor. Supertur, alt i alt med et velplanlagt og varieret program. Vi havde en meget velforberedt og omsorgfuld rejseleder, som virkelig ikke kunne gore nok for, at vi havde en god oplevelse. Gruppen havde et godt faellesskab. Ogsaa dejlig mad og masser af muligheder for at indkoebe diverse souvenirs i alle prislag. Der er nogle dage med lange busture, men Peru er et stort land, og det er heller ikke optimalt at flyve. De fleste dage er landskabet dog smukt og varieret. De store oplevelser inkluderede Machu Picchu, Titikaka soen, og Cusco og Ariquiba. Hvis man ikke har været i Sydamerika foer, er turen her et godt bud.

Réponse de Viktors Farmor
Gode planlagte ture i små grupper.
Venlig betjening og fantastiske rejsemål.
Fantastiske vel vidende lokale guider og dygtige dansk rejseleder.
Skønne lokale oplevelser med lokal mad og skønne forskellige kulturer.

Réponse de Viktors Farmor
Vel tilrettelagt kultur og natur rejse. Vores guide var særdeles vidende og med grundigt lokalkendskab. Dejligt at VF har orden på drikkepenge så man ikke behøver at bekymre sig om den slags.

Réponse de Viktors Farmor
Absolut alt klappede på rejsen til Japan.
Varieret tur med masser af highlights, dygtige og sympatiske guider, meget fine hoteller og gode restauranter, hvor vi fik rig lejlighed til at smage på det japanske køkken. Vi kan ikke rose turen nok.

Réponse de Viktors Farmor
Vi havde en fantastisk rundrejse i Japan. Nærmest lidt overraskede over den høje standard på alle de hoteller vi overnattede på. Vore guider havde helt styr på logistik og ikke mindst interessante og levende fortællere om den japanske kultur. Den allerstørste anbefaling af Viktors Farmor herfra.

Réponse de Viktors Farmor
Jeg var på "Rolig vandreferie i Andorra" fra 19.-26. maj, 2026 (min første vandretur med Viktors Farmor, men min 5. ferie med VF).
Pga. meget sne (selv i maj!) blev to af vandreturene lavet om, men det var ikke noget vi tænkte over. Rigtig god lokal guide Mark og naturligvis en god guide Signe fra VF.
Rigtig dejlig tur med hovedkvarter i Ordino og god og rigelig mad på hotellet, som leverede de "madpakker", vi fik med ud. Helpension bortset fra fridagen, hvor man selv stod for frokost.
Andorra er rigtig smuk og bestemt et besøg værd.

Réponse de Viktors Farmor
Viktors Farmor’s Store Japan rejse kan jeg virkelig anbefale. Dels er Japan et skønt land at besøge, dels var det er helt klart også Viktors Farmors fortjeneste, alt klappede bare. Rejsen var en spændende kulturel oplevelse. Alt maden var super godt. Guiderne var i en særlig god liga. De var vidende om det der var værd at vide. De gjorde sig meget umage. Det var helt klart, at vi bare skulle have den bedste ferie. Det fik jeg i hvert fald. Alt var virkelig perfekt tilrettelagt.

Stor oplevelse.
Det var anden gang at jeg rejste med Victors Farmor. Jeg kan igen give de bedste anbefalinger. Velfungerende, trygt og vandreturen til Andorra levede fuldstændig op til mine forventninger. God dansk turleder og kompetent lokal guide. Hotellets beliggenhed var i top og service
var ligeledes rigtig god. Så rolig vandreferie i Andorra kan varmt anbefales.