Aldri vært borti dårligere kundeservice. Jeg bestilte en pk Royal Tan som jeg fikk levert etter kort tid. Pga en misforståelse fra min side så ble ikke abonnement sagt opp og den tar jeg på min kap... Voir plus
Bestilte 1 boks royal tan, sendte mail 4 dager etter jeg mottok pakken for å avslutte abonnementet hos vitapura. 3 uker etter fikk jeg nylig pakke med 3 bokser. Sendte ny mail med videre klage.. det... Voir plus
Bestillte i vanvare prøvepakke på RoyalTan. Pga utenlandsreise ble pakken liggende over avbestillingsfristen. Er nå nødt til å betale for 3 bokser som ikke vil bli benyttet med ca.1000,- kr. De sende... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Styr unna!!
Aldri vært borti dårligere kundeservice. Jeg bestilte en pk Royal Tan som jeg fikk levert etter kort tid. Pga en misforståelse fra min side så ble ikke abonnement sagt opp og den tar jeg på min kappe.
MEN når man får en purring på nesten 1000kr for produkter som jeg IKKE har fått, og bedriften mener den er sendt for over 1 måned siden, da er det noe som skurrer. Jeg har fått beskjed om å sende mail, har sendt 2 stk og ikke fått svar på noen av de.
STYR UNNA!!
Alt gikk galt
Alt gikk galt! Dette er ren svindel. Jeg mottok inkassovarsel på varer jeg hverken hadde bestilt eller mottatt. Etter å ha politianmeldt firmaet trakk firmaet som står for fakturering kravet.
SVINDEL!!!
3 uker etter fikk jeg nylig pakke med 3 bokser. Sendte ny mail med videre klage.. dette er nå snart 3 uker siden, men fikk nå en mail fra et inkasso selskap på nesten 1000 kr, og ingen svar fra vita på mail...!!! Ren SVINDEL!!!
En av de verste på netthandel - styr Unna
Bestilte en prøvepakke Royal Tan, skrev jeg ikke ønsker abbonement, fikk ikke svar. Nå 2 uker etterpå mottat mottar jeg 3 esker og en faktura på 1000 kr. Ringte og informerte, hjalp ikke, skrev og informerte hjalp heller ikke. REN SVINDEL FRA - A til Å-
Hold dere unna
Hold dere unna. VitaPura er svindel. Fått produkt i posten,sendt i retur med kvittering fra posten. Enda gir de seg ikke.
OBS.
OBS. Styr unna. Sender varer som ikke er bestilt. SVARER IKKE PÅ TELEFON.
Fikk optisleep og faktura på Royal tan?
Null kontakt.
Har saktopp mitt abonnemang, fått bekreftelse på det. Ble gjort før denne sendingen.
Lureri
Lureri, man tegner et skjult abonnement veg kjøpet av en pakke, og blir nødt til å betale for 6 ekstra pakker før man rekker å si opp abonnement, styr unna
Umulig å få bekreftet avbestilling
Umulig å få bekreftet avbestilling av abonnement! Ikke svares det på e-post, umulig å komme gjennom på telefon! Styr unna!
hei jeg har bestilt en prøve pakke av…
hei jeg har bestilt en prøve pakke av sove tabletter og fikk vondt magen av de tålte ikke jeg sliter med mage fra før men også fikk jeg tre flakser i genen men de vi vil jeg rutunre de prøvde var dag og fortake på telfonen kommer ikke gjonm
kunde nummer 105509
Fungerer som pyramidespill
Fungerer som pyramidespill. Har du først abonnert, er det bortimot umulig å komme seg ut igjen. Varene fortsetter å komme lenge etter oppsigelsesfristen er gått ut, og det samme gjør fakturaer og inkassovarseler. Frarådes på det sterkeste!
Styr unna!!
Fått regning på vare som jeg ikke har bestilt,sa opp abonnementet for flere uker siden. Allikevel får jeg igjen nå PURRING,inkassovarsel på én VARE
Jeg ikke har bedt om å få tilsendt.
Utrolig useriøst,blir helt matt.
Hva gjør jeg?
STYR UNNA, SVINDEL
Jeg avbestille noen dager etter det som visstnok står i villkårene, 2 måneder før neste forsendelse. Ikke mulighet for å avbestille. Ingen imøtekommenhet. Ikke merker jeg forskjell på søvnen heller.
Bare svindel
Bare svindel!
De påsto varer var sendt for deretter å bli returnert. Så kom det selvagt inkassovarsel fra inkassoselskap mtp betaling av varer som jeg aldri hadde fått mulighet til å hente ut.
Jeg tok kontakt med VitaPura, de svarte ikke, deretter tok jeg kontakt med inkassoselskapet, de svarte heldigvis. Jeg fulgte opp mot inkassoselskapet og VitaPura i 3 uker, inkassoselskapet purret også svar overfor VitaPura. Nå i dag kom det melding fra VitaPura til oss begge om at fakturaer kunne slettes......
MAn må rett og slette bare klare og følge opp, men egetnlig må man bare styre langt unna og bestille i første omgang!
Vita Pura burde vært anmeldt for det de holder på med (jeg nøyer meg med å legge ut her og hold emeg langt unna skiten)!
Styr unna!!! De svindler
Styr unna!!!
Aldri vært borti et mer useriøs og frekt firma! Anmeld dem!
Bare sender varer og påstår du har et abonnement. Som du må bevise du har stoppet. De driver med svindel!
Vær obs på dette firmaet. Anbefales ikke
Firmaet krever at man sier opp innen 14 dager fra fakturadato. Posten brukte 15 dager på å levere produktet. Oppsigelse ble derfor gjort 1 dag etter, da det var ukjent hvilken frist det for oppsigelse av abonnementet. Firmaet sender produktene ut med vanlig post og burde være kjent med at det er færre postleveringer enn tidligere. At det ikke er bindingstid er ikke reelt da de krever at man betaler for 3 måneder hvis man overstiger fristen for deres satte fakturadato. Mottok derfor i dag 17.09.25 ny forsendelse for 3 måneders bruk. Support i Norge er kun interessert i å formidle at fristen var overskrevet med dag. Trodde først at jeg ikke hadde lest noe med liten skrift, men varene blir levert etter oppsigelsesfrist. Royal Tan ga ikke ut. noen effekter.
Har fått purring/inkassovarsel på kr…981
Har fått purring/inkassovarsel på kr 981 for vare jeg ikke har fått. Bestilte fra de 1 gang og betalte da ved bestillingen. Ville ikke abbonere da jeg ville prøve varen først. Styr unna. Bare svindel og fanteri.
Svindel
Svindel. Endte opp med å måtte betale 1500 kr i inkasso for varer jeg aldri har fått. Aldri bestill fra Vita Pure. Du ender opp å bli lurt før eller senere. Fikk plutselig mail fra Riverty inkasso, nå Gothika inkasso på Digipost om et inkassokrav. Dette er så tragisk! De har byttet navn TIL GOTHIKA INKASSO nå ja. Utspekulerte som FY.....
JUKS OG FANTERI
STYR KLAR!!! Du får ikke varene, bare faktura fra inkassoselskapet deres 🙈 kundeservice er elendig å de vet ingenting om når varene kommer. De kan heller ikke kansellere bestillingen din. Dette er bare juks og fanteri. Hadde det gått an å gi 0 stjerner hadde jeg gjort det ! Bestilte varene 1/8-25 å de vet ennå ikke når varen skal komme. Fikk inkasso varsel i dag 2/9-25