I had a subscription on fish oil. It was all nice for abot a year, every shipment came on time, until I never got my next delivery (that I had already paid for). The subscription was still active. I w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte 4Him i slutten av januar 2025, og betalte NOK 189,- og ble lovet 3 til 5 dagers levering. Jeg etterlyste varene etter 8 -9 dager, og har ventet tålmodig. Jeg har vært borte noen dage... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan ikke huske at jeg bestilte varer hos dere men hvorfor fikk jeg tekstmelding at jeg har en pakke som skal hentes i posten og dette var noen måneder siden og idag fikk jeg tekstmelding fra collectia... Voir plus
L'entreprise a répondu
Husk at disse har en ganske enkel NEI TIL RETUR i sine salgsbetingelser. Det betyr i praksis at du ikke kan rekke å teste produkter uten at du må betale for den neste forsendelsen. Klassisk lite kunde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi utvikler helseprodukter for nordisk liv og klima! Basert på forskning, innovasjon og råvarer av høy kvalitet. Vi har over 300 000 kunder i Norden – og gode løsninger for helseutfordringene folk flest møter i løpet av livet.
Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kunderådgiveren hadde full forståelse i problemet, og ordnet det med en gang😊

Réponse de Vitamail
Veldig fornøyd med produktet. Fått bra veiledning.

Réponse de Vitamail
Ble tatt godt vare på. God hjelp, nyttig fyr. Takk.

Réponse de Vitamail
Hol jer væk fra dem lad være med at…
Hol jer væk fra dem lad være med at handle med dem fordi det bliver dyrt for jer du for rainig hjem for 20 stk piller der har koster mig 2000kr
Dato for oplevelse:

Réponse de Vitamail
Bestilte en pakke DMAX for å teste og dessverre funket dem ikke for meg, tross jeg tok en pastill etter middag. God smak og veldig ålreit tyggemotstand. Bare synd de var lakserende for meg, fikk prøvd maks. 4 pastiller.
Får 4 stjerner grunnet produktet i seg selv virker lovende, bare veldig synd jeg ikke tålte den.

Réponse de Vitamail
Selv om jeg fikk tom pakke uten tablet så jeg vet ikke at det er bra eller ikke

Réponse de Vitamail
God service og hyggelig betjening på kundeservice. Ttilpasset forsendelene som ønsket.

Søvn uavbrutt noe jeg med ADHD sliter ogte med. 8 hours gir en god søvn

Réponse de Vitamail
Ett tvilsomt firma og ingen retuturrett.men og tvangsindrive kr og øre for returett for Prøve T8 driver dem med, intensjon kun om og tjene penger, men ingen merkbar effekt, villedende reklame om lite dokumentert på det produktet..

Réponse de Vitamail
Den hjelpte,antar jeg, i begynnelsen men etter noen mån hjelper den ikke als.

Réponse de Vitamail
Kort etter bestilling av ProstaCare prøvepakke fikk jeg den 26/10-2022 SMS fra Vitamail med bl.a. følgende: "Våre kunder rapporterer om optimal effekt etter ca 4-6 måneders bruk." Dvs. at jeg kan ikke vente noen merkbar effekt av første forsendelse? Det skulle vært medisiner som ikke gir noen effekt før det er gått opptil et halvt år! — Jeg kommer til å si opp abonnementet innen fristen. I tillegg kan jeg nevne at jeg har prøvd produktet ved en tidligere anledning uten at jeg merket noen som helst forbedring etter to måneders bruk. Hvis jeg opplever noen forbedring denne prøveperioden skal jeg komme tilbake hit.

Réponse de Vitamail
Utrolig bra medisin får ereksjon en hver tid. har mere sexlyst utmerket bra