Banner for Vivo Red Light Therapy

Vivo Red Light Therapy Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De levering was supersnel en ik ben tevreden over mijn nachtlampje! Wij hebben hier al meerdere producten gekocht waar we ook tevreden over zijn. Michel is bovendien een betrouwbare man die geen g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en goede uitleg met persoonlijk advies wat betreft het combineren van producten en dosering/frequentie van gebruik. Via de chat kun je je vragen stellen. Zet dan wel je mailadres in... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Very friendly, uncomplicated and helpful customer support! Normally they do not deliver to Germany, but I just ask, if it is possible and just a few days later, I had my Red-light at home !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi en degelijk product. Voldoet volledig aan de beschrijving. Product wordt daarnaast geleverd met een uitstekende handleiding met daarnaast een zeer gedetailleerde toelichting op de werking en invl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Vivo Red Light Therapy is een Nederlands kennis- en productplatform voor rood lichttherapie, fotobiomodulatie en bioritme-vriendelijke verlichting. Sinds 2019 helpen we klanten om rood lichttherapie eerst goed te begrijpen en daarna gericht te kiezen. Klanten komen bij ons met vragen over huid, pijnlijke spieren, stijve gewrichten, herstel, energie, slaap en gebruik thuis of in de praktijk. Wij geloven dat een goede keuze begint met kennis: welke golflengtes heb je nodig, op welke afstand gebruik je het apparaat, hoe lang duurt een sessie, wanneer is huidcontact logisch en hoe beoordeel je lichtkwaliteit? Daarom kijken we niet alleen naar vermogen of het aantal leds. We letten op dosering, toepassing, EMF, flikkering, lichtkracht en meetcontext. Bij BioPhoton-panelen is huidcontact een belangrijke gebruiksmethode; bij grotere panelen is gebruik op afstand vaak logischer. Zo helpen we klanten een apparaat kiezen dat past bij hun doel en manier van gebruiken. Naast onze roodlichtapparaten bieden we een gratis doseringscalculator, persoonlijk advies, e-books, video’s, masterclasses en een showroom in Mijdrecht. Je kunt producten online vergelijken, maar ook fysiek bekijken en gericht advies krijgen over afstand, sessieduur en toepassing. Onze missie is helder: rood lichttherapie begrijpelijk, meetbaar en praktisch maken, zodat je met meer zekerheid kiest en beter weet hoe je het apparaat gebruikt. Daarbij hoort ook service na aankoop, duidelijke uitleg, 60 dagen proberen en garantie.

Eerst zien. Dan geloven.

Écrit par l'entreprise

Te beleven in heel Nederland
Bekijk en probeer VIVO in onze showroom, bij verkooppunten en behandelcentra door heel Nederland. Vergelijk op transparante meetwaarden zoals lichtkracht, EMF, flikkering en golflengtes.

Gratis behandelplan voor thuis

Advies over optimale dosering

Advies over optimale dosering
Advies over optimale dosering, afgestemd op jouw toepassing. Telefonisch, per mail of in onze showroom in Mijdrecht.

Coordonnées de contact

Promotion box for Vivo Red Light Therapy

Welk toestel past bij jou?

Eerst begrijpen. Dan pas kiezen.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

184 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

183 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goeie service

Werd keurig teruggebeld. Vraag werd keurig duidelijk beanrwoord

23 mars 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Els, fijn om je gesproken te hebben!

Goede winkel

Goede winkel

16 mars 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel voor je review Michael!

vlot geleverd

vlot geleverd, snel vind ik niet nodig, goed product voor zover ik dat na 1 dag kan beoordelen.

17 mars 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel, fijn dat de eerste indruk goed is.
Ik hoop dat het de komende tijd nog beter gaat bevallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

De rode lamp heeft veel effect op mijn…

De rode lamp heeft veel effect op mijn lichaam. Ik heb er veel aan. Mijn schoonzus reageert echt heel goed op de lamp. Wij zijn er blij mee.

8 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel, wat fijn om te horen dat de lamp zoveel voor jullie doet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden en goede service

Zeer tevreden en goede service . Goede uitleg en geen verkooppraatjes . Goede onderbouwing , goede veilige producten

13 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Monique, wat fijn om te lezen!
Ook leuk om te horen dat je de benadering als eerlijk en prettig hebt ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Krijg snel een reactie op vragen en…

Krijg snel een reactie op vragen en duidelijke uitleg bij het maken van een keuze.

27 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Desiree, fijn om te horen dat ik duidelijk heb kunnen helpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare website met goede producten

Goede en heel veel info op de site, snelle levering met extra boekje over rood licht therapie. En persoonlijke notitie bij mijn bestelling. Mogelijkheid om vragen te stellen.
Lamp is erg prettig in gebruik.
Ik vind dit bedrijf een aanrader als je je wilt verdiepen of roodlicht therapie lamp aan wilt schaffen

20 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel! Leuk dat je de extra informatie en het boek zo hebt gewaardeerd, en natuurlijk mooi dat de lamp prettig in gebruik is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg op de webpagina

Goede uitleg op de webpagina. Veel sneller geleverd dan verwacht. Toestel ziet er topkwaliteit uit. Ik moet natuurlijk afwachten of het allemaal werkt zoals voorgesteld. 1 minpuntje, bij huidcontact is het wel een harde koude plaat op je lichaam, maar daar valt wel mee te leven.

25 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Jean-Paul, fijn om te horen dat alles zo snel binnen was en dat het toestel een goede indruk maakt.
En dank ook voor je eerlijke opmerking over het huidcontact, dat is waardevolle feedback.

De Home Series: een prachtige aanvulling

De aanschaf van de Vivo circadian desk light, de Vivo nightlight en de circadian bulb waren een schot in de roos. Een zalige en efficiënte manier om s'avonds de nacht in te luiden of fris de dag mee te starten. De slaapkwaliteit is zoveel verbeterd en s'morgens fris weer wakker. De Home Series zijn nu al een onmisbare aanvulling op de reeds andere aangeschafte en zeer gewaardeerde rood licht therapie producten. Weer een innovatieve uitbreiding van uitstekende kwaliteit. Francine en Ronny

28 février 2026
Avis spontané

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Francine en Ronny, wat een fijne review!

Heel mooi om te horen dat jullie met de Home Series ’s avonds makkelijker tot rust komen en ’s ochtends frisser wakker worden. En extra leuk dat het zo goed aansluit bij jullie andere rood licht apparaten.

Dank voor jullie vertrouwen en veel plezier ermee!

Goede ervaring

Bij onze zoektocht naar goede rood lichttherapie apparaten kwamen we op de website van ‘VIVO Red Light Therapy’ terecht.
De waardevolle informatie en video’s op de site en, voor mij als elektrohypersensitieve, nóg belangrijker: het feit dat hun apparaten een minimaal elektromagnetisch veld produceren, niet flikkeren en van een geaarde stekker zijn voorzien, gaven veel vertrouwen! Deze positieve “bijkomstigheden” komen wij helaas zelden tegen.
Omdat we nog een specifieke vraag hadden over een eigen apparaat met lasers, maakten we een afspraak om dit apparaat met Michels speciale meetapparaat te laten meten. Michel deed dit graag en met veel interesse.
Het was ook daardoor een heel plezierige kennismaking; ons vertrouwen in hun producten en in de mens(en) achter deze producten werd daardoor nog meer versterkt.
We hebben enkele apparaten aangeschaft en zijn bezig deze in onze dagelijkse routine in te passen.

19 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel voor deze mooie woorden!

Fijn dat juist de technische kant, meetbaar minimale straling en flikkering ,voor jullie vertrouwen gaf. Dat vind ik zelf ook belangrijk, dus mooi dat dat gezien wordt.

En ik vond het ook leuk om samen jullie eigen apparaat te meten. Meten is weten 😉

Succes met het inpassen van de apparaten in jullie dagelijkse routine. Mocht er iets zijn, dan hoor ik het graag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het hele proces liep soepel en het pakket werd keurig afgeleverd, alles zat erin en zag er netjes en verzorgd uit.

18 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Isabella, fijn om te horen dat het pakket netjes en verzorgd is aangekomen!

Mooie lamp

Mooie lamp , service altijd goed

11 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Martin, fijn om te horen dat de lamp zo goed bevalt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over het persoonlijke advies

Zeer tevreden over het persoonlijke telefonische advies bij de keuze van het juiste toestel, zonder dat er werd gepusht naar het duurste model.

18 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Alexandra, wat fijn om te lezen.
Belangrijk dat je gewoon het toestel kiest dat echt bij je past, niet per se het duurste!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en goede communicatie.

De BioPhoton+ is heel snel geleverd en ik werd goed geadviseerd door Michel bij het maken van een keuze tussen 2 apparaten. Hij heeft ook een behandelschema opgesteld. Ik kreeg snel een reactie als ik nog aanvullende vragen had en hij gaf uitgebreid antwoord.
Over de werking van de plaat zelf kan ik, op dit moment, nog niet zo veel zeggen omdat ik deze nog te kort gebruik. Wel ervaar ik dat mijn spieren ontspannen tijdens het gebruik. Ik heb goede hoop dat mijn klachten zullen verminderen.

Zeker een aanrader om hier je plaat te bestellen, ze leveren nog echt service!

10 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Karin, wat een uitgebreide en fijne review.
Mooi dat je het advies en het behandelschema als helpend hebt ervaren en dat je merkt dat je spieren al ontspannen tijdens het gebruik. Dat zijn mooie eerste signalen.

Ik hoop dat je de komende tijd nog meer verbetering zult ervaren. En als er tussendoor vragen zijn, weet je me te vinden!

Goedemiddag,

Goedemiddag,
Via een zeer prettig telefoongesprek met Marcel besloot ik jullie lamp te kopen waar ik heel tevreden mee ben, een weldaad voor t lijf!

2 février 2026

Dankjewel Marijke!
Fijn om je te hebben gesproken en dat de lamp zo goed bevalt. Een weldaad voor het lijf, dat hoor ik graag 😊

De Vivo Lux S2

De Vivo Lux S2 nu 1.5 week in bezit.
Dit is nog te kort voor echte resultaten maar ik geniet nu al 2 momenten van de dag van heerlijke ontspanning voor mijn lamp.
Ben onder de indruk van de expertise en begeleiding van Michel.

10 février 2026
Avis spontané

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Andre, mooi om te lezen.
Fijn dat je nu al twee ontspannen momenten per dag voor jezelf hebt met de Vivo Lux S2, dat is al winst op zich.

En dank voor je vertrouwen in mijn begeleiding, dat waardeer ik echt. Mocht je later nog vragen hebben of je ervaringen willen delen, dan hoor ik het graag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lampen een dag later al bezorgd

Lampen een dag later al bezorgd, richtlijnen en hoe te gebruiken meegeleverd middels brochure, heel fijn. Na een mailtje te hebben gestuurd al snel reactie, topservice :)

5 février 2026

Réponse de Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Diana, fijn om te horen dat alles zo snel binnen was.
Bedankt voor het prettige contact en veel plezier met het gebruik!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus