Vloerkledenloods.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het vloerkleed had een iets langere levertijd maar dat werd van tevoren duidelijk aangegeven op de website. Tussendoor was er ook steeds communicatie over de status van de bestelling, heel fijn! H... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling en communicatie verliepen zeer vlot en erg vriendelijk. Klantenservice is goed bereikbaar. Mooi tapijt en goede kwaliteit. Zeer tevreden. Bezorgdienst verliep chaotisch en was onduidelijk... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Magasin de meubles
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

Vloerkledenloods, de vloerkleden winkel van Nederland! Ben je opzoek naar een vloerkleed? Twijfel dan niet een neem gerust een kijkje op onze webshop. Van vintage tot wol, Vloerkledenloods heeft het allemaal! Wil je een vloerkleed eerst in het echt zien, voordat je het besteld? Dat snappen wij helemaal. Bezoek dan onze showroom op de Douwe Tammingawei 34 in Leeuwarden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

99 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Duidelijke communicatie

Het kleed is boven verwachting mooi, een fris kleed voor de kleine die eraan komt om lekker op te kruipen.

18 juin 2026

Prachtig vloerkleed

Prachtig vloerkleed! Vanuit Leiden naar Leeuwarden gereden omdat de vloerkleden er op de website veelbelovend uitzagen. En het stelde niet teleur! In de winkel goed geadviseerd en vervolgens netjes op de hoogte gehouden over de levering.

29 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super stalen service en klantenservice

Ik heb 3x stalen besteld bij de vloerkledenloods, de 3e keer moest ik ervoor betalen, iets wat logisch is. De stalen waren echt heel mooi, ik ontving ze snel, netjes verpakt. En het klantencontact was prettig en niet dwingerig.

16 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede klantenservice/ bereikbaarheid.

Bezorgdienst verliep chaotisch en was onduidelijk. Pakket werd in 2 delen geleverd waarbij er niet over werd gecommuniceerd door de bezorgdienst. Geen track & trace wat lastig was. Met wat geduld werd alles toch geleverd op een zaterdagavond om 22u20'.

9 juin 2026

Prima en snelle service

Prima en snelle service, je krijgt waar voor je geld . Prima kleden gekocht voor de 2 keer na een paar jaar. Wij hebben huisdieren en dan moet je regelmatig ander kleden kopen. Bij de vloerkleden loods zit je goed.

14 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Er was geen levering

Er was geen levering, dus ik heb denk ik minimaal twee maanden op mijn bestelling moeten wachten

8 mai 2026

Beste Odette,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat de lange levertijd erg vervelend voor u is geweest en vinden het jammer om te lezen dat u hier een negatieve ervaring aan heeft overgehouden.

Zoals wij eerder met u hebben besproken, zijn er helaas onvoorziene vertragingen ontstaan tijdens het leveringsproces. Wij hebben geprobeerd u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden en transparant te communiceren over de voortgang van uw bestelling.

Ondanks deze vertraging hebben wij ervoor gezorgd dat het kleed uiteindelijk persoonlijk bij u is bezorgd. Wij hadden gehoopt dat wij hiermee alsnog aan uw verwachtingen konden voldoen en u tevreden konden stellen.

Wij vinden service en klanttevredenheid erg belangrijk en doen er altijd alles aan om eventuele problemen samen met onze klanten op te lossen. Daarom betreuren wij het dat wij u in dit geval niet volledig tevreden hebben kunnen stellen.

Wij danken u alsnog voor uw geduld en het delen van uw ervaring.

Zeer slechte service

Zeer slechte service.
Vloerkleed pilo gekocht, binnen zes weken ernstige vervilting, zou liggen aan het onderhoud en intensief gebruik. Binnen zes weken 🙄.
Meerdere mensen zelfde probleem, echter ze komen niet met een correcte oplossing.

29 avril 2026

Beste Nicolle,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw ervaring.

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij uitgebreid contact met u gehad en geprobeerd samen tot een passende oplossing te komen. Hoewel wij van mening waren dat de vervilting niet onder de reguliere garantievoorwaarden viel, hebben wij u uit coulance toch gecompenseerd met 75% van het aankoopbedrag.

Op basis van ons contact hadden wij de indruk dat deze oplossing naar tevredenheid was afgehandeld. Daarom vinden wij het erg jammer om te zien dat er alsnog een negatieve review is geplaatst nadat de klacht reeds was behandeld.

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te houden. Ook in situaties waarin wij niet volledig verantwoordelijk worden geacht, proberen wij mee te denken en een redelijke oplossing te bieden.

Desondanks respecteren wij uiteraard uw mening en bedanken wij u voor uw feedback.

Flinke vertraging!

3 januari een vloerkleed besteld, 2x vertraagd en nu op 17 april nog steeds geen vloerkleed. Ze verwachten nu dat hij over 4 weken binnen komt. Ik heb de bestelling geanuleerd en ga op zoek naar een bedrijf met snellere leveringstijden. 1 positief punt, de klantenservice is wel vriendelijk en kon makkelijk geanuleerd worden.

17 avril 2026

Goedemiddag Karin,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons te horen dat de levering van uw vloerkleed meerdere keren is vertraagd en uiteindelijk zo lang op zich heeft laten wachten. Wij begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is en dat u daarom heeft besloten de bestelling te annuleren.

Helaas zijn wij in dit geval afhankelijk geweest van onze leverancier, waardoor de levertijd steeds is opgeschoven. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren en dat de annulering soepel is verlopen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus