Vogelogvandel Avis 11

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

En mægler, som tør mere end en standardkæde

Jeg valgte at sælge min bolig via Vogel & Vandel, da jeg havde fået dem anbefalet via mit netværk. De levede til fulde op til mine forventninger, da de har et stort kundenetværk via deres dygtige kompetencer på sociale netværk, fx Instagram.

De fremskaffede mange relevante fremvisninger, som slutteligt sikrede en professionel, behagelig og fair handel for både køber og undertegnede.

Noget som jeg især vil fremhæve er deres gode kommunikationsevner, de er næsten altid til rådighed med et hurtigt svar - morgen, middag og aften!

1 septembre 2025

Superb

Min bolig havde været til salg via anden mægler i længere tid, uden der skete en fløjtende fis. Faldt over Vogel & Vandel via deres stemningsskabende og medrivende Instagram, som indeholder alt fra Petanque spil, Frank Hvam referencer til Københavns mest udsøgte boliger. Jeg tog fat i dem og fik tildelt Mikkel Maibom som ejendomsmægler. En kanon proces, hvor jeg blev guidet og holdt i hånden gennem hele forløbet. Slutresultat: En salgspris på flere hundrede tusinde over vurderingen fra den foregående mægler!

Noté 5 sur 5 étoiles

Solgte min andel gennem Vogel og…

Solgte min andel gennem Vogel og Vandel. Min oplevelse som sælger var, at der var styr på salget hele vejen og god kommunikation hver gang der havde været aktivitet omkring lejligheden. Jeg endte med at sælge til fuld pris. Alt i alt en god oplevelse og jeg bruger dem også ved næste salg.

19 février 2025

Professionelt og trygt samarbejde

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Vogel & Vandel. Både Luca og Alexander var dygtige og engagerede hele vejen igennem og sørgede for tryghed, så vi kunne fokusere på det næste kapitel. Tak for et verdensklasse samarbejde!

31 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vogel&Vandel stod for salget af min…

Vogel&Vandel stod for salget af min lejlighed på Østerbro, København.
Processen var meget professionelt håndteret, og jeg blev orienteret i god tid om diverse forhold, herunder fremvisninger.
Lejligheden blev solgt markant dyrere end hvad andre mæglere havde vurderet den til.
Jeg kan i høj grad anbefale Vogel&Vandel!

Top professionelt

Jeg har netop solgt min lejlighed gennem Vogel og Vandel, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet. Fra første møde til den endelige underskrift har jeg oplevet en professionel, engageret og ærlig rådgivning.

Kommunikationen har været klar og løbende, og jeg har hele tiden følt mig tryg og godt informeret i processen. Der blev lagt en tydelig strategi for salget, og jeg oplevede en stor indsats for at sikre det bedst mulige resultat.

Jeg kan varmt anbefale Vogel og Vandel til andre, der ønsker en kompetent og dedikeret ejendomsmægler. En virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem!

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale Vogel & Vandel

Samarbejdet stoppede jeg allerede inden boligen nåede på markedet... ejerne overlader det meste arbejde til nogle meget unge drenge, der mangler oplæring i faget. Fuldstændig uacceptabelt.

10 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte et sommerhus med Vogel og…

Vi købte et sommerhus med Vogel og Vandel som ejendomsmægler. Han vidste ikke særlig meget om huset - og virkede uforberedt. I sidste ende da huset var købt måtte vi selv række ud til sælger for at få overdraget huset. Huset er vi glade for !

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus