Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For mig har det været den bedste og unikke oplevelse,sammen med min mand der havde fået gaven på hans 75 års fødselsdag.Vil gerne se et andet show en anden gang ,tak til schasja som var sådan en sød u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen episk aften. Alt spillede bare. Service til ug, underholdning til ug, tryllekunstner som virkelig kan finde ud af det, maden var kanon - dog var desserten en tand for sød 🫣🤣😂men det... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Sceneshowet er professionelt udført, men tandløs og kedelig firser-pop. Måske tiden også er løbet fra shows med masser af nedringede ju-hu piger. Der bliver desuden skruet så højt op for lyden at høj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de location de salles de réunion et de conférence
  2. aussi dans
  3. Centre récréatif
  4. Parc de loisirs
  5. Restaurant
  6. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,0

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Hyggeligt sted Cirkusbygningen

Hyggeligt sted Cirkusbygningen
Glimrende mad og betjening.
Showet denne sæson halter lidt
Jasmin og Erik fylder alt for meget.- for meget larm og for lidt show.- Ærgeligt men fakta.

23 octobre 2025

Kære Martin

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at både mad og betjening levede op til forventningerne – det betyder meget for hele holdet i Cirkusbygningen.

Vi er kede af, at showet denne sæson ikke helt ramte plet hos dig. Hver sæson er forskellig, og vi arbejder altid på at finde den rette balance mellem energi, humor og musikalske øjeblikke – så din feedback er bestemt værdsat.

Vi håber, du får lyst til at kigge forbi igen på et senere tidspunkt, hvor du kan opleve en helt ny sæson med masser af overraskelser og wow-faktor.

Grym show

Grym show, bra mat, fantastiska artister
En helkväll, kan bara rekommendera detta å varmaste🤗

25 septembre 2025

WAAUUUWW EN FED AFTEN

Det var alt i alt bare en skøn og underholdende Torsdag aften i selskab med nogle super dygtige og energifyldte sangere, dansere og artister…..jeg siger bare WAAUUUW EN FED AFTEN - hvor du bare var godt underholdt fra start til slut og pauserne blev brugt til at nyde den fine og velsmagende menu (vi havde bestilt standard menuen) Vi var også vildt heldige at møde den vildt dygtige tryllekunster Daniel som lavede tryllerier på vores bord - Han er både dygtig og vildt charmerende. Dette var 3. Gang vi var til WALLMANS dinnershow…..Vi kommer igen 👍🏻👏🏻

17 septembre 2025

Kære Kåre

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skønt at læse, at I havde en forrygende aften med både show, menu og et særligt trylleindslag fra vores dygtige Daniel.
Vi sætter stor pris på, at I allerede har besøgt os flere gange – og vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen igen til endnu en uforglemmelig aften i Cirkusbygningen.

Fantastisk

Helt fantastisk oplevelse
Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig hvad vi gik ind til , men det hele var en oplevelse jeg ikke ville have været foruden .
Atmosfæren , showet , betjeningen , artisterne og ikke mindst personalet , kan kun anbefales herfra . Det er bestemt ikke sidste gang vi tager turen til et af deres shows .

30 août 2025

Kære Tanja

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det gør os virkelig glade at høre, at både atmosfæren, showet, artisterne og betjeningen har givet jer en oplevelse, I ikke ville have været foruden. Hele holdet – både på og bag scenen – sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nytårsaften hos Wallmans til 1750 kr pr. person hvor et selskab på 8 personer bliver sat ved et bord til 6 personer.

Til Nytårsaften kom mig og min kone som de sidste af vores gruppe på 8. Det resulterede i at vi sad ved hjørner af bordet.
Bordet var IKKE BEREGNET til 8 personer.
Parallelt med os var der adskillige borde af samme størrelse og der sad 6 personer ved hver bord.
Det samme var tilfældet i niveau'et under os.
Wallmans nytårsaften er jo ikke billig.
Vi har ikke noget imod at betale høj pris, men så skal vi også have det bedste for pengene.
Det var meget vanskeligt at spise for mig og min kone.

Jeg har klaget til Wallmans og direktøren har svaret:

1. det var 8 personers borde
(min kommentar: hvorfor sad der så kun 6 personer ved adskillige borde af samme størrelse ? De burde få et bord der var mindre)

2. Folk er af forskellige størrelse, så der er nogen der kan have et problem
(min kommentar: i vores selskab var alle almindelige, ikke kæmpestore)

3. På grund af størrelsen så kan få folk problemer i biografen eller på et fly
(min kommentar: ingen af os havde nogensinde problemer i biografen eller på et fly. Vi blev jo heller ikke sat 4 personer på 3 sæder i et fly, som hos Wallmans)

4. Alt er lovligt og godkendt af brandvæsenet.
(Min kommentar: det er nok lovlig MEN IKKE RIMELIG. Brandvæsenet godkender nok totalt antal af gæster men de er ligeglade med hvor mange der sidder ved et bord).

5. Han siger at jeg klagede for sent, i marts.
(Min kommentar: det har jeg gjort på grund af sygdom, men jeg har snakket med ham kort efter klagen hvor han sagde det samme og jeg spurgte om han ville  gøre noget hvis jeg klagede i januar. Svaret var, at det ville han ikke.)

I sit svar kommer han med latterlige påstande som jeg har beskrevet ovenover, men når jeg i mail nr 2 sender ham et billede hvor man kan se jeg sad ved hjørnet af bordet (og jeg er af almindelig størrelse) og spørger ham :

Er det rimeligt at sidde sådan til middag på en restaurant ? Ville  du sidde sådan på en restaurant ?

Hvad har direktøren svaret ?

HAN HAR SLET IKKE SVARET PÅ DE SPØRGSMÅL, FORDI DET ER KLART AT DET ER URIMELIGT. HAN VILLE SELV HELLER IKKE ACCEPTERE DET.

I stedet for så begyndte han igen med fly, biografer og brandvæsenet.

Jeg har skrevet til ham at der er 3 selskaber af gæster  der har klaget over præcis det samme på Trustpilot ( 2 klager fra den samme Nytårsaften).

Han svarer, at 4 klager ud af 80.000 gæster betyder ingenting.

ER DET GOD KUNDESERVICE AT BEHANDLE GÆSTER DER HAR BETALT MANGE PENGE PÅ DEN MÅDE ?HAR ALLE DE ANDRE GÆSTER DER OGSÅ HAR KLAGET OGSÅ VÆRET KÆMPESTORE SOM HAN PÅSTOD VI VAR ?

--------------------------------------------------------

30 april 2025. Svar på Wallmans svar :

Det er klart at Wallmans påstår at vores selskab har fået de pladser vi har betalt for, altså et bord for 8 personer og ikke til 6 personer som jeg skrev.

De forklarer bare ikke at mindst 3 andre selskaber til nytårsaften har klaget over det samme problem på Trustpilot. Lyver vi alle ?

Hvem tror du på :

32 gæster der har klaget at der var alt for lidt plads eller Wallmans som selvfølgelig ikke vil indrømme at de har gjort noget galt (sikken kundeservice !!!) .

Direktøren har heller ikke svaret i mail korrespondance med mig om jeg sad rimeligt når jeg sendte ham billedet hvor jeg sad ved hjørnet af bordet (for 1750 kr. ). Eller om han ville sidde sådan på en restaurant ? Hvad kunne han svare ? Det var jo helt klart ikke rimeligt.

Kære Tadeusz

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din nytårsaften hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi har efterfølgende været i direkte dialog med dig, hvor vi har gennemgået dine kritikpunkter. Som tidligere nævnt, har du fået de pladser og den oplevelse, du har bestilt og betalt for.
Vi bestræber os altid på at levere en høj kvalitet og en god oplevelse for alle vores gæster, og vi arbejder løbende på at sikre netop det.

Vi har afsluttet dialogen fra vores side og ønsker dig alt det bedste fremover.

Super oplevelse hver gang

Jeg har nu været i Wallmans flere gange, og det har været en perfekt oplevelse hver eneste gang.

Underholdende show med rigtig dygtige artister, dansere og sangere, dejlig mad, søde tjenere og i øvrigt super god service fra alle medarbejdere i huset, inkl. vagterne som kun har givet os en fornemmelse af tryghed i form af deres synlighed hele aftenen.

Vi ses helt sikkert igen i den nye sæson!

20 mars 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os hver eneste gang! Vi bliver så glade, når vores dygtige artister, tjenere og øvrige medarbejdere bliver bemærket og værdsat – det betyder alverden.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen i den nye sæson!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega fedt show og go mad

Mega fedt show og go mad! Tak for det 😄

15 mars 2025

Kære Max,

Tusind tak for din feedback. Den er meget værdsat!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastisk mad og helt vildt godt show…

Fantastisk mad og helt vildt godt show men security har vist misforstået sin rolle.
Når trapez kunstnerne er på scenen, skal de naturligvis passes på af vagter, en enkelt ubetænksom gæst kan få fatale følger, det forstår enhver.
Der hvor rollen som security misforstås af vagterne er måden de henvender sig til de intetanende gæster på. Der oplyses nemlig ikke på noget tidspunkt i løbet af showet, at færdsel til og fra de nederste 2 rækker borde er forbudt under trapez shows.
Man må blive siddende eller afvente at agten er færdig, inden man kan komme tilbage til sin plads.
Nu sad jeg ved et bord ved nederste trappe, og jeg må sige at informationsudvekslingen, primært fra vagten, var mildest talt i den grove ende.
Det var ikke ok, derfor smuttede der en stjerne, øv.. for showet var virkelig fantastisk...😊👍
PS. Der stod på skærmene at man helst ikke skulle forlade sin plads under showene, men det var kun folk der ville tilbage på deres plads der blev overfuset.
Serveringspersonalet derimod var rigtig imødekommende og leverede en sublim service..

28 février 2025

Kære Morten,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at både middag og show levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne i dialog omkring din oplevelse med vores vagter, og skal bede dig om at skrive til feedback@wallmans.com.

Vi er OK, Du er OK, Lad os have det sjovt

Havde egentligt ikke forventet, at der det ville være noget for mig, men Wallmans har den helt rigtige kombination af talentfulde optrædende og en nede-på-jorden uprætenriøs attitude - så jeg følte mig godt underholdt og i et rummeligt, grænsende kærligt fællesskab. Tjenerne kunne dog have solgt 50% flere drikkevarer, hvis de havde været på dupperne.

28 février 2025

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du blev grebet af stemningen og følte dig godt underholdt. Vi gør en stor indsats for at skabe en afslappet og festlig atmosfære, så alle kan nyde aftenen.

Vi håber på at se dig igen til endnu en festlig aften!

Et show og service i suveræn top

Et show og service i suveræn top
Jeg har set Wallmans Dinner & Show i København flere gange, og det har hver gang været imponerende.
Tjenere og artister er så venlige og dygtige, og jeg tager virkelig hatten af for deres vilde evner.
I februar 2025 var en akrobat lidt uheldig og kom til skade med en tå. Det resulterede i blodstænk, og tjenere og andet personale var straks ved vores bord, og sørgede for at alt service, mad og drikke blev skiftet ud. Jeg fik stænk på min skjorte, men intet problem, der var en helt klar procedure for hvorledes det skulle håndteres. Jeg er dybt imponeret. Der er bare styr på alt, og personalet er SÅ venlige og kompetente. Tusind tak endnu en gang!
PS. Akrobaten havde efter sigende ingen mén, og deltog også i resten af aftenens show :-)

6 février 2025

Kære Nana,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vores team, både på og bag scenen, arbejder hårdt for at skabe en uforglemmelig aften for vores gæster, og det betyder meget at få den anerkendelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores personale – de er virkelig enestående, og vi er stolte af deres engagement og professionalisme. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen til endnu en magisk aften!

Virkelig serviceminded Security

Virkelig serviceminded Security. Jeg var så uheldig at mistet mit jakke nummer til garderoben, og frygtet at jeg skulle hjem uden overtøj, heldigvis var vagten behjælpelig og med et smil på læben fandt han frem til min jakke på ingen tid blandt alt det andet overtøj. Wallmans er virkelig en bygningen hvor du får følelsen af at være velkommen og tryg som ikke kan sammenlignes med andre steder i København.

1 février 2025

Kære Michael,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at vores vagter kunne hjælpe dig hurtigt og med et smil – vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og godt taget imod.
Vi sætter stor pris på dine ord og håber at se dig igen snart!

Energien var på toppen!

Det var en fantastisk oplevelse. Humøret og energien var på toppen og smittede os alle. Showet var ekstraordinært og totalt unikt. Jeg kommer 100% tilbage.

18 janvier 2025

Kære Siri,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen til endnu en spektakulær aften!

extraordinay

Once in a lifetime experience

1 novembre 2024

Dear Ayda

Thank you so much! We're thrilled that you had an unforgettable evening in our company!

All the best

Noté 5 sur 5 étoiles

Gaaroben var super Nice og effektive

Gaaroben var super Nice og effektive. Mega søde især Ida og Sofie med f.

1 février 2025

Kære Tony

Mange tak for de 5 stjerner og din ros af vores medarbejdere i garderoben. Din feedback er virkelig værdsat!

Super fedt show

Super fedt show! Personalet er altid så søde og smilende og maden smagte helt fantastisk - Perfekt aften med kæresten

17 janvier 2025

Kære Lilly

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en fantastisk aften med din kæreste og vi håber på at kunne byde dig velkommen igen engang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse - år efter år

Jeg har besøgt Wallmans i mange år, og det er stadig lige fantastisk hver gang! Maden er altid lækker, personalet venligt og opmærksomt, og showet bliver bare ved med at imponere. Artisterne skaber en magisk stemning med deres musik, dans og humor.

En oplevelse, jeg varmt kan anbefale – og jeg glæder mig allerede til næste gang!

25 janvier 2025

Kære Andrea

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at høre, at du nyder oplevelsen hos Wallmans år efter år! Det betyder meget for os, at både maden, servicen og showet lever op til dine forventninger – og at vi fortsat kan imponere dig.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu en magisk aften!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fantastisk aften

Jeg havde en fantastisk aften med min familie. Lækker mad og imponerende show i de mest stemningsfulde rammer.

Wallmans kan varmt anbefales!

20 décembre 2024

Kære Pernille

Tusind tak for de fem stjerner!
Vi er glade for, at du havde en god aften med din familie og at jeres besøg levede op til forventningerne.

Endnu engang tak for anbefalingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nytårsaften blev en dårlig oplevelse på…

Nytårsaften blev en dårlig oplevelse på flere måder. Den værste af dem alle var den behandling vi var udsat for fra vagterne. En af gæsterne fra mit selskab kom kortvarigt under dansen til at træde op på scenen, hvilket han hurtigt var klar over var forkert, og ville gå ned igen. En af vagterne griber ham hårdt i armen og begynder at skubbe ham ned ad trappen, hvorfor han hiver sin arm til sig, og beder vagten om ikke at røre sig. Dette anser vagterne åbenbart som aggressiv adfærd og skubber manden ud - helt uden for, uden mulighed for at få overtøj på på trods af regn, storm og kulde. Udenfor bliver han pludselig angrebet bag fra af tre vagter, hvoraf den ene lægger armen om hans hals i et kvælertag, og de lægger ham ned på offentligt fortov med mange forbipasserende. En meget voldsom og ydmygende behandling af en mand på 60 år.
Politiet kom tilfældigt forbi, og vagterne trak sig hurtigt tilbage. Det eneste politiet kunne hjælpe os med, var at opfordre til at sende en klage til Wallmans, hvilket vi har gjort.
Her vil vi opfordre alle der har haft lignende oplevelser til at skrive, i håbet om, at Wallmanns ansætter ordentlige vagter, der er diskrete og som kan smile og rumme folk, som er empatiske og kun arbejder for løsninger, og som en bonus er pænt klædt på, som os andre. Der vil være mere værdigt for stedet og konceptet.
Hele vores selskab forlod stedet, og fik aldrig skålet nytåret ind. Vi har kommet meget i Wallmans igennem mange år, men det er desværre slut nu, vi kommer der aldrig mere. Det er ikke længere et rart sted at være.

Kære Gitte

Tak for at dele din oplevelse.
Vi vil meget gerne i dialog omkring din aften hos os, og skal bede dig om at skrive til feedback@wallmans.com med en beskrivelse af hændelserne og dine kontaktoplysninger, hvis du ikke allerede har gjort dette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi fik ødelagt vores nytårsaften…

Vi fik ødelagt vores nytårsaften fuldstændig. Det starter med at vi er 8 personer der bliver sat på et 6 personers bord og derfor sidder helt mast sammen og derfor hverken kan nyde mad eller show, til trods for at billetterne jo ikke er helt billige.
Lige før midnat endte vores aften meget brat, da den ene af vores gæster betræder scenen da alle gæster er ude og danse (altså ikke under showet). Den ene vagt hiver ham med det samme ned i armen og smider ham ud, uden at give ham mulighed for hverken at få overtøj eller ting med sig. Vagten prøvede ikke at sige det på en pæn måde først og føre en konstruktiv dialog, men var voldsom fra start af. Gæsten bliver så smidt ud og hevet helt ud til venstre for bygningen i regn uden overtøj. Da vi står og snakker stille og roligt med vagten omkring hændelsen, kommer tre andre vagter løbende bagfra, tager armene rundt om gæsten hals og hiver ham ned i jorden, hvor de holder ham fast. De var slet ikke til at snakke med og var meget voldsomme og konfliktoptrappende. Vi var både chokerede og rystede over hele episoden og da vi ville hente vores ting, stod vagterne blot og grinede af os. Jeg kan se herinde, at vi desværre ikke er de eneste der har oplevet konfliktoptrappende og voldsomme vagter. Vi gik glip af både champagne, kransekage, at skåle nytåret ind med vores kære og ikke mindst alle de drikkevare vi lige havde betalt for. En tilføjelse er, at jeg var der med mine svigerforældre og deres venner, som alle er over 60 år, så vi var altså ikke en flok unge fulde mennesker, men blot et selskab der ville nyde god mad, show og lidt dans.
Det hele har været under al kritik og vi vil ikke være trygge ved at komme på Wallmans igen med de voldsomme vagter.

Kære Theresa
Tak for at dele din oplevelse, vi er naturligvis kede af at høre at aftenen sluttede så brat.
Vi vil meget gerne i dialog omkring din oplevelse, og skal bede dig om at skrive til feedback@wallmans.com.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus