Onbegrijpelijke service en afhandeling bij Walth Genk
Sinds mijn reactie op hun voorstel van 22/09/2026 heb ik van Walth Genk geen reactie, creditnota of terugbetaling van het verschuldigde bedrag van € 487,65 ontvangen. Ook werd er geen contact opgenomen om het ophalen van het afgekeurde hout in te plannen.
Een overzicht van hoe dit dossier verlopen is:
4 september 2026: Ik ontvang een officiële e-mail dat de bestelling klaar ligt. Omdat ik het niet zelf kan vervoeren, rijdt mijn dochter met mij en een aanhangwagen naar Genk. Na een uur wachten ter plaatse blijkt de bestelling niet klaar te liggen en kan deze nergens gevonden worden.
Diezelfde avond: U (Jordi, Walth) meldt telefonisch dat het order alsnog klaar is en dat het uit "geste" geleverd zal worden.
De levering: Wat volgt is een levering van hout van ronduit onaanvaardbare kwaliteit (gespleten latten en flinke beschadigingen).
22 september 2026: In een e-mail suggereert Walth dat ik deze afgekeurde partij zelf maar moet terugbrengen.
Dat laatste is compleet onredelijk. Op de website claimt Walth Genk te staan voor "de beste service". Het kan niet zo zijn dat ik als gedupeerde consument wéér een aanhangwagen moet regelen, het beschadigde hout en de pallet handmatig moet inladen en dit naar het filiaal moet transporteren om hun fouten te corrigeren.
Ik verwacht nog steeds een correcte creditering van € 487,65 en dat Walth de afgekeurde partij hout op afspraak bij mij thuis op komt halen.