Heel slecht of beter gaan service!! Al 3 maal besteld vanuit België en niks ontvangen!! Dat komt op een kleine 75,- aan gemaakte kosten voor lucht! Nu pas zie ik de andere revieuws en ik ben niet al... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ook ik heb verzuimd eerst op Trustpilot te kijken. Leermoment. Betaald en behalve een bestelbevestiging niks ontvangen. Zelfs geen reactie na meerdere mailtjes met vraag waar mijn bestelling... Voir plus
NIKS BESTELLEN MENSEN ZWARE OPLICHTING!! bestelling komt niet !!! reageren nergens op!!! hoop dat deze winkel snel verdwijnt van het web want dit is bizar zoveel mensen die bestellen en niksss krijg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Headshop en smartshop. Paddo's kweken, lege capsules vullen, kruiden mixen of laboratorium spullen kopen. Altijd snelle en discrete levering. Goedkoop maar goed, al 16 jaar.
Coordonnées de contact
Nerhoven 40, 5126 TB, Gilze, Pays-Bas
- www.wapwinkel.com
bedriegers en oplichters
Nu pas zie ik de andere revieuws en ik ben niet alleen opgelicht. Ik ga zeker stappen ondernemen want ik mailde nog voor die laatste bestelling en het ging in orde komen en dan word ik weer in de zak gezet.
Bende bedriegers!!!!
100% oplichting
100% oplichting. Ik heb iets besteld maar niets gekregen. Het telefoonnummer werkt niet, de klantenservice komt met een zogenaamde tag maar daarna hoor je er nooit meer iets van. Gelukkig ging het bij mij om een klein bedrag.
Bestelling niet aangekomen en nergens…
Bestelling niet aangekomen en nergens meer reactie op. Zware oplichting !! Dat z’n site gewoon maar kan bestaan.
oplichters
Bestelling (13-02-26) werd nooit geleverd.
Op mails en ticket wordt niet gereageerd.
Ik zie dat ik niet de enige ben!
Vroeger daar nooit een probleem gehad.
Ook ik heb verzuimd eerst op Trustpilot… maar doe aangifte!
Ook ik heb verzuimd eerst op Trustpilot te kijken. Leermoment. Betaald en behalve een bestelbevestiging niks ontvangen. Zelfs geen reactie na meerdere mailtjes met vraag waar mijn bestelling blijft.
Deze valse wapwinkelier laat ik er echter niet mee wegkomen. Eerst heb ik de koop ontbonden, verkoper in gebreke gesteld en twee weken de tijd gegeven om het op te lossen. Intussen melding gemaakt van oplichting bij ACM ConsuWijzer.
Vervolgens heb ik online aangifte gedaan bij de politie. Zij gaan de verkoper benaderen.
Hopelijk doen meer benadeelden dit, dan staan we samen sterker. Sterkte beste mensen!
💜 🤍 💚
PS: Één ster vind ik eigenlijk een te hoge waardering.
Oplichterd
Januari wat besteld
Januari wat besteld, meer dan €100 betaald, en niks gekregen. Supportticket aangemaakt, geen ENKELE reactie, gemaild, geen ENKELE reactie.
Terwijl het "vroeger" altijd goed was
Henry
Wat een oplichtingspraktijken zeg. Wacht onderhand al een maand op me bestelling.
Ik kreeg een reactie ,oplichters
Ik met me stomme kop 2x besteld eerste keer kreeg ik een reactie, dir was 1-12-2025
Goeiemiddag,
Hartelijk dank voor uw bericht en alvast onze excuses voor het lange wachten, zowel op een reactie als op de verzending van uw bestelling.
Door een onverwacht tijdelijk ziekenhuisbezoek is alles even stil komen te liggen. Vanaf vandaag wordt alles echter weer opgepakt, en wij verwachten uw bestelling deze week nog te kunnen verzenden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!
Marleen Liefkens
Klantenservice
Vervolgens probeerde k weer te mailen, kreeg ik
Bezorging niet voltooid
Er is een tijdelijk probleem opgetreden bij het bezorgen van je bericht aan . Gmail blijft het nog 22 uur proberen. Je ontvangt een melding als de bezorging definitief mislukt.
Terwijl ik voor heen nooit problemen had met hun ,
Dag dag geld success ermee
Nooit meer bestellen
Niets ontvangen en geen enkele reactie op
Meerdere berichten. Voorheen nooit problemen maar lees dat er meer gedupeerden zijn.
Het lijkt een soort van oplichting!!
Ik ga hier iig nooit meer iets bestellen..
Hopelijk nemen ze alsnog contact op met mij
Geen levering
Niet hier bestellen!
Al tijden klant. Altijd prima. Zo opeens geen levering, geen bestelupdates, reageren nergens op.
Aangifte gedaan bij politie.
Niet bestellen hier.
NIKS BESTELLEN MENSEN ZWARE…
is bizar zoveel
mensen die bestellen en niksss krijgen ! 2 maanden geleden iets besteld nooit gekregen en geen enkele reactie ! bah viespeuken kruimeldiefjes !!!
Al 3 maanden aan het wachten!
Ik wacht sinds 22 november op mijn bestelling: ORD-221125600864794 (90 euro) Al 10 tickets aangemaakt, meerdere emails gestuurd maar geen reactie! Mensen A.u.b. laat ook je review achter op google, daar staan ze nog heel hoog. Als we gezamenlijk iets kunnen ondernemen zou mooi zijn, dit gaat om duizenden euro's.
Bestelling 26 december gedaan meerdere…
Bestelling 26 december gedaan meerdere keren gemail en ticket aangemaakt geen contact te krijgen ook het telefoonnummer is niet bereikbaar voor voicemail zoals vermeld
Op 7 dec 2025 besteld, geen levering
Op 7 dec 2025 besteld, op inmiddels 12 jan 2026 nog niets ontvangen. Op 16 dec 2025 en 7 jan 2026 vraag gestuurd hierover. Eén keer voicemail ingesproken. Standaard reactie ('ticket aangemaakt') maar geen info over de uitblijvende levering. Erg vervelend, ik rekende erop.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, geld ontvangen lukt ze wel.
Al de rest is precies moeilijk.
Geen verzending, geen reactie op mail of tickets.
Gewoon niets.
Eerder nooit problemen gehad hier
Eerder nooit problemen gehad hier wacht nu al een week op een track en trace en nergens reactie op schandalig
30dec besteld nooit wat binnengekomen…
30dec besteld nooit wat binnengekomen wel betaald reageren niet op de mail of nummer geld mooi weg
En savoir plus sur les différents types d'avis.