Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... Voir plus
Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... Voir plus
Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... Voir plus
Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... Voir plus
Écrit par l'entreprise
WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.
Naverland 2, 2600, Glostrup, Danemark
- support@webhosting.dk
- www.webhosting.dk
Aucune trace de demande d’avis
Interfacelift please.
interfacelift please.
Jeg har i dag brugt snart to timer på at finde ud af at lukke mit domain, og det er stadig ikke lykkes mig. Men så blev jeg ringet op af en meget venlig og insisterende supportmand fra WebHosting A/S. Han beskrev hvor nemt det var at lukke sit domain, og lovede at gøre det for mig. Derudover refunderede han abonnementet for det sidste halve år. Det vil jeg gerne takke for. God service.
Når det så er sagt, så er webhostings interface af den helt gamle skole rettet mod nørder der ved hvad DNS FTTP HTTPS GDPR ASAP SSL SQL OSV er. Til trods for at den flinke og rare supportmand forklarede hvordan jeg lukkede mit domain (dog uden at jeg sad foran computeren) så er det stadig ikke lykkes mig at finde ud af hvordan.
Jeg ændre mit ene stjerne til tre pil ned ad, fordi jeg blev ringet op og fik så god en service den vej. Hvis jeg havde kunne finde deres telefonnummer, eller der havde været en chatfunktion, kunne pilen helt klart have været rettet op i stedet. Og med et brugervenligt interface ville fire stjerne med pil op være min karakter. Produktet fejler nemlig ikke noget, og jeg har aldrig haft bøvl med hostingen.
Webhosting kunne godt ønske sig et lille interfacelift i julegave.
Med venlig hilsen Jacob
Super god oplevelse flere gange!
Super god oplevelse flere gange!
Rigtig gode priser og så er deres support upåklageligt. Kan helt klart anbefales.
Har aldrig haft problemer med hosting
Har aldrig haft problemer med hosting. Har haft spørgsmål et par gange og hurtigt fået fyldestgørende svar. Kan anbefales..
Skarp pris og god support.
Skarp pris og god support.
Jeg har været kunde hos WebHosting A/S i mere end 5 år, og har altid oplevet god service og oppetid på mine sider.
De gange hvor support har været nødvendigt, har jeg altid fået personlig betjening - endda med forklaringer og løsningsforslag, der har hjulpet mig med at træffe beslutninger om hvilke handlinger jeg har skulle foretage mig efterfølgende.
Flere påpeger at siden har et lidt forældet design, men da der intet sammenhæng er mellem design og funktionalitet på siden, spiller dette forhold ingen rolle for mig som bruger (selvom det gjorde mig lidt skeptisk i starten).
Super hurtig og super god service
Super hurtig og super god service! Man får altid hurtigt svar og der bliver altid lagt god energi i at løse spørgsmål og problemer. Super tilfreds!
Som altid god service og hurtig…
Som altid god service og hurtig support. 5 stjerner herfra.
Evig taknemmelig over fantastisk service
Vi har været kunde i flere år ved Webhosting og vi har været ganske tilfredse. I dag toppede de dog alt forventning da vores webshop gik ned. Vi blev ringet op af en medarbejder fra Webhosting og i løbet af 5 minutter havde han fået webshoppen op og køre igen.
Vi er evig taknemmelige over denne fantastiske service.
Super super tilfreds kunde.
Super super tilfreds kunde.
Jeg har brugt webhosting i mange år, og må bare sige at specielt deres service og support er bedre ind nogen andre steder jeg har været før.
Keep up the great work.
LANG NEDETID PÅ SERVICES OG INGEN KONTAKTMULIGHEDER
Man kan ikke komme i kontakt med dem.
Der er lovet 99.9% oppetid - min e-mail har ikke virket hele dagen (og sikkert længere end det), og det er ikke til at finde nogle kontaktoplysninger.
Hvad f**ck ligner det at man ikke kan melde fejl ind?
Der er kun en webformular som er forfærdelig skruet sammen, ikke virker hver gang.
Jeg står i dag og har brug for nogle oplysninger der befinder sig i min e-mail bakke, men jeg har brugt de sidste FIRE TIMER på at prøve at få adgang til min e-mail/kontakt til webhosting.dk - og må efterhånden konstatere at jeg ikke får adgang til min post, eller kontakt til webhosting.dk.
TAK FOR F*INGLORT - OG TAK FOR DE GEBYRER DET KOSTER MIG AT IKKE KUNNE FÅ ADGANG TIL MINE BREVE.
Opdatering: Jeg blev ganske få minutter efter jeg skrev dette ringet op af webhosting.dk
Jeg finder det en smule patetisk at den eneste måde jeg fik hul igennem var ved at lave en dårlig anmeldelse.
Jeg blev ringet op af en mand der ikke identificerede sig ved navn, talte nedladende til mig og desuden fyldte mig med undskyldninger og vrøvl.
Problemet blev dog løst efter 15-20 minutter. Jeg havde i forbindelse med problemet betalt en faktura for 1 års forlængelse, beløbet tilbageføres og jeg kan nu slippe væk fra webhosting.dk.
Jeg er blevet bedt om at ændre denne anmeldese fra 1 stjerne af ejeren af webhosting.dk, men da det ikke er muligt at give mindre end 1 stjerne vælger jeg at lade den stå.
WebHosting A/S er et aktieselskab på papiret, og det lyder flot at man har et 'Europæisk hovedkontor' - men det bærer alt for meget præg af at være en useriøs enkeltmandsvirksomhed. Jeg synes det er usselt at det skal være så svært at komme i kontakt med webhosting.dk eller finde ud af hvem der står bag - og derfor bliver det ikke til mere end en enkelt stjerne.
Svar på nedenstående kommentar:
Jeg medgiver at jeg i situationen har brugt et meget hårdt sprog, det er også ganske korrekt at jeg har nævnt politianmeldelse som en mulighed hvis ikke min e-post blev frigivet.
Men jeg er ikke enig med din beskrivelse af forløbet.
For det første har jeg i flere timer inden support formularen går igennem forsøgt at benytte den. Jeg kunne ikke få kontakt til WebHosting A/S i flere timer inden jeg skrev denne anmeldelse, og ganske få minutter efter bliver jeg ringet op.
I den telefonsamtale vi har forsøger du ikke på at løse problemet, du fortæller mig gentagne gange at der ikke er noget galt i din ende, og kommer med forskellige søforklaringer om hvorfor det ikke lige virker for mig.
Jeg mener også stadig at WebHosting A/S fremstår som et useriøst enkeltmandsselskab, og at det er noget svineri at påstå man har et 'europæisk hovedkontor' og fremstå som noget man ikke er. Det er også korrekt som jeg beskriver, at du vælger ikke at introducere dig ved navn, det er da om noget useriøst.
Da jeg i sin tid valgte WebHosting A/S, var det med en forventning om at jeg fra en så 'stor' spiller, ville have mulighed for at komme i kontakt skulle der opstå problemer. Det er helt sikkert min fejl at jeg ikke har nærstuderet muligheder for kontakt på det tidspunkt, men nu har jeg da i det mindste lært ikke at lade mig snyde af smarte navne og formuleringer.

Réponse de WebHosting A/S
Super god og hurtig respons !!
Super god og hurtig respons - på alle tider af døgnet ! Og gode til at forklare problemet - efter at de HAR løst det, selvfølgelig :-) !
Dygtige og hjælpsomme
Meget tålmodig hjælp med et håbløst moodle. Det lykkedes (-;
Super service
Hurtig, imødekommende og brugbar support på alle tider af døgnet.
Samt gode priser og stabil hosting... :)
Yderst rimelige priser
Yderst rimelige priser, brugervenlig hjemmeside. Men hvor de virkelig scorer topkarakter er på deres kundeservice!! Altså hurtigt svar, og meget hjælpsomme for os der ikke har så godt styr på det tekniske. Kan varmt anbefales!
Fantastisk service!
Fantastisk service! Hurtige servere. Support svarer med det samme! Og ganske fine priser.
Kan varmt anbefales.
Top service i en kritisk situation!
Super samarbejde
Har brugt Webhosting professionelt i snart 17 år, passer perfekt til mine kunders behov
Bruger primært WebHosting til open source CMS´er basseret på PHP og My SQL.
Oppe tiden er perfekt, og har 7-9-13 aldrig klager over driften.
5 stjerne herfra
Billigt, hoej kvalitet og kanon service
Billigt, hoej kvalitet og kanon service. Mit firmas hjemmeside og emails har vaeret hostet af webhosting.dk fra 2005 til idag (2018) og jeg kan kun sige at de ikke har skuffet eller svigtet en eneste gang i den period. Samtidig er de langt billigere, fuldstaendigt transparente i priserne og markant bedre til support end mange af de store internationale udbydere som f.eks. GoDaddy.com.
5 stjerner herfra!