Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... Voir plus
Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... Voir plus
Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... Voir plus
Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... Voir plus
Écrit par l'entreprise
WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.
Naverland 2, 2600, Glostrup, Danemark
- support@webhosting.dk
- www.webhosting.dk
Aucune trace de demande d’avis
Gode priser, super service
Jeg har brugt webhosting.dk siden 2003 og de har altid leveret god stabil service til konkurrencedygtige priser.
Havde for nylig glemt at jeg havde opsagt et webhotel, som jeg efterfølgende begyndte at benytte igen. Jeg skrev til deres support og inden for 5 minutter havde de startet genopretning af hotellet, så jeg ikke mistede mit indhold, selv om jeg selv have opsagt det tidligere på året.
Super Service og gode servere.
Helt fantastisk service. Man får hjælp inden for 5 minutter og supporten ved hvad de snakker om. Jeg kan kun anbefale dem!
ALTID god og lynhurtig
WebHosting svarer altid lynhurtigt på mail og telefon og deres rådgivning er til at forstå for alle.
Virkelig god service!
Har altid haft min side www.maccover.dk på webhosting, der altid god service! kan kun anbefale dem!
Fantastisk kundeservice
Vi var blevet ramt af et hackerangreb på vores hjemmeside, og på en lørdagformiddag, var der i løbet af få minutter respons fra virksomhedens kundeservice, som guidede os tilbage til et punkt, så vores hjemmeside var til at redde. Kan kun anbefale dem!
Fremagende support
Her er et webhotel, der virkelig har forstået vigtigheden af god service og support.
Siden 2003 har jeg benyttet Webhosting til flere forskellige websteder.
Altid hurtig, forståelig og kompetent support.
Webhosting får uden forbehold mine bedste anbefalinger.
Fremragende support
Mit website var blevet lagt helt total og aldeles ned af hackere. Jeg kunne ikke engang logge ind i mit back office. Jeg skrev en mail til WebHosting, og med det samme var der en tekniker på sagen, som lynhurtigt kom frem med en mulig løsning. 15 minutter i telefonen og et meget beskedent beløb senere, var mit site oppe at køre igen og fuldt opdateret. Stor ros til WebHosting..
10 år uden ét problem.
Det lyder måske lidt for positivt, men hvor finder man et firma, hvor respons på et problem kommer hurtigere end man kan nå en øl fra køleskabet.
På trods af, at Webhosting har vokset sig store, er der altid én på kontoret der med kort varsel giver mig "help-desk" på selv mine måske latterligt inferiøre, selvskabte problemer. Alle pengene værd.
Og bruger-fladen når man logger ind på sin konto er overskuelig og intuitiv.
Er man ny er der hjælp til at komme igang.
Er man erfaren med sigt på at få en professionel hosting når der skal laves business hvor oppetid er altafgørende kan jeg ikke se noget, der hindrer for et valg af Webhosting.
Tak.
Meget høj klasse
Jeg har flyttet hosting til WebHosting A/S og oplevet et virkeligt højt serviceniveau. Supporten er ekstremt kompetent og hjælpsom på et niveau, jeg ikke tidligere har oplevet. For fremtiden bliver WebHosting A/S det eneste hosting-firma, jeg benytter.
super service
Jeg var kommet til at købe en pakke jeg fandt ud af at jeg ikke havde brug for, og efter at have skrevet lidt frem og tilbage med dem fik jeg et opkald og et tilbud om at få den rigtige pakke og mine penge retur :)
kan varmt anbefale det firma.
super service..
lynhurtig service på en lørdag !!
hold øje med din spammail !!
Super Service!
Fik svar på under 30 min. Dette var altså om natten kl. 00:00 til 00:29.
Om dagen går det endnu hurtigere. Gad flere gik op i service som Webhosting. Desuden er de markedets billigste!
Fremragende
Fremragende kundeservice! De er hurtige til at svare og er til at snakke med.
De varmeste anbefalinger herfra!
Søren C.
God og hurtig service!
Endelig en virksomhed der har forstået vigtigheden af god service og support! Det er alle pengene værd!
Super service, billige priser, let gennemskueligt
De fikser alle mine små problemer med at få de rigtige domæner og webhoteller til at passe sammen og med godt humør!
De har en klar forståelse af at det handler om den service man køber ikke kun er begrænset til noget plads på en server.
thumbs up
Jeg har ingen prolemer med at anbefale webhosting til alle. Hoteludbydere plejer at have helt urimelige regler for opsigelse: Ikke hos webhosting, der er det nemt. Fedt at der er nogen, der vil overleve på glade kunder og ikke urimelige bindinger.
Gode priser, fantastisk support
Jeg har nu købt et par domæner hos Webhosting.dk og vil også gøre det fremover. Jeg vil til enhver tid vælge større udbydere fra for at få den simple og billige løsning hos Webhosting. Da jeg havde et DNS spørgsmål fik jeg svar 3 minutter efter - og efter 10 minutter var alt fikset og online. Thumbs up herfra!
Overraskende fantastisk support!
Skrev en mail til Webhostings support om hvordan jeg opdaterer min Mysql server til nyeste udgave da det kræves for at opdatere min Wordpress til 4.1.1... kl. var omkring 1 tiden i nat da jeg sendte mailen. Under en time efter havde jeg modtaget svar og svaret lød således:
"Det gør man ved at eksportere hele sin database, importere den igen til en nyere mysql (kan man se i MySQL ikonet i vores kontrolpanel) og så rette sin wp-config.php til den nye server :-) Det er vist ikke hver dag man får dette gjort kl 01:15 om natten, har gjort det for dig nu :-)"
Hvor fantastisk service er det lige? Tak for hjælpen og fantastisk service!
Super support og service og god hosting!
God betjening til gode priser og super support*!
En rigtig god samarbejdspartner og leverandør
Som både kunde og forhandler af løsninger fra Webhosting, kan jeg kun udtrykke endog meget stor tilfredshed med hele deres koncept. Skulle der opstå problemer er deres support velfungerende og ekstrem hurtig.
Kenn Christoffersen
Ask-Ollie