Butikkens navn burde være wee cover you i kort tid. Købte cover til min iPad for godt et år siden og efter et år går det op i siderne. Limen virker ikke mere. Har henvendt mig i butikken i Aalborg fo... Voir plus

Intet mindre en verdensklasse service jeg har fået hos wecoveryou i Aalborg Storcenter. Butikschef og hans ukrainske makker leverede en service af højeste kvalitet! Fik løst de problemer jeg havde, se... Voir plus

Ualmindeligt sød personale i butikken i Aalborg Storcenter. Jeg stod der med en 6 årige datter der havde slået hovedet ned i gulvet - en telefon der var gået tør for strøm. Drengene i butikken t... Voir plus

Nægtede at tage ansvar for ødelagt mobil Skulle have repareret en skærm på min Sony hos Wecoveryou Kolding. Selveste reparationen tog noget længere tid end de have sagt det vil tage. Efter jeg så... Voir plus

1. Service de réparation de téléphones

WeCoverYou blev grundlagt i februar 2013 med første butik i Vintapperstræde Odense og har siden bredt sig ud til flere af landets hjørner. Fra Svendborg i sydøst til Aalborg i nord. Hos WeCoverYou er dit Apple, Samsung eller Huawei produkt i trygge hænder. Vi er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers og tilbehør til Apple, Samsung og Huawei. Vi bestræber os altid på, at have de nyeste covers og tilbehør på lager og opdaterer vores sortiment på månedlig basis. I butikkerne har vi værksteder inkl. top-kvalificerede teknikere, hvor vi tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones til landets nok mest fordelagtige priser. Vi er Danmarks største reparatør og står inde for et højt serviceniveau og uanede mængder erfaringer. Hos os er din Smartphone i trygge hænder.

3,1

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,1

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service.

Ringede og spurgte til en vare fredag, efterfølgende blev der sendt billeder uden jeg havde bedt om det, så jeg kunne se varen ordentligt, og modtog varen dagen efter. Helt klart anbefalelsesværdigt. :-)

25 mai 2023

Fantastisk service

Jeg stod og manglede en adabtor til opladning af min tablet dagen før skærtorsdag. Søgte på nettet og fandt en hos WeCoverYou. Tog et opkald og kunne hente den hos deres fysiske forretning i Assens, som ligger 15 km fra min bopæl. Min påske var reddet😊😊. Fantastisk service.

10 avril 2023

Rami i Kolding afdelingen var…

Rami i Kolding afdelingen var fantastisk . Mega god service , smilende og venlig . Lagde panser købt ved dem på min og nieces telefon uden beregning og så man ikke kan se det er på. Varmeste anbefaling herfra

19 octobre 2022

Første klasses service

Første klasses service.
Inden bestilling skrev jeg til kundeservice for, at sikre mig at varen rent faktisk var på lager da det hastede en del (på grund af tidligere dårlig erfaring). Og det bekræftede de, at den var og de ville sende med det samme de fik ordren. Som sagt så gjort og jeg fik også personlig besked om, at de havde pakket og sendt varen som kom rettidigt som lovet. Super service!

29 août 2022