Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Voir plus
Lisez les avis des autres
WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Voir plus
Extensive selection of kites and accessories, that's a given! Several items weren't as expected, the product photos left open a lot of guess room, a gamble that didn't pay off. Send the item... Voir plus
Vanmorgen verzonnen om te gaan vliegeren, maar geen idee hoe wat en waar. Wepa gebeld en binnen een half uur konden we drie super vliegertjes ophalen. Heerlijk gevliegerd en genoten van de omgevin... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!
Coordonnées de contact
Didamseweg 152, 6902PE, Zevenaar
- +31 316 58 49 00
- info@wepaflyer.nl
- www.wepaflyer.nl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Zeer slechte communicatie
Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch contact werd uiteindelijk een deel geleverd. Twee weken gewacht, weer bellen om het niet geleverde uitbetaald te krijgen. Ik moest dit per email bevesigen waar vervolgens geen reactie op komt. Weer 2 weken gewachten en weer gebeld om te vragen wat de status is.Men zou tot overbetaling overgaan. Hopelijk wordt het teveel betaalde teruggestort.(30-06-2026)
Niet werkende set windvaan/mast set…
Niet werkende set windvaan/mast set uiteindelijk thuis ontvangen. “Stuur maar terug op eigen kosten” geen tijd voor feedback, geen retourbetaling tot dusverre na herhaaldelijke verzoeken. Producten niet op orde, geen retourbeleid, geen klantenservice. Afgesnauwd worden omdat zij zelf geen retourbetaling doen, jammer!
Zeer deftige uitleg en snelle verzending
Gebeld voor goede uitleg tussen 2 modellen, die ik ook kreeg. Nadien bestelling geplaatst en dit werd direct verwerkt en aangemeld voor verzending. Snelle levering.
Ik kan niet wachten om te gaan kiten.
Klanten contact van niks
Klanten contact van niks, luisteren niet, onbeschoft en lomp. Frankeren te weinig en laten de klant met de kosten achter terwijl er al verzendkosten betaald zijn.
Voor 16:00 besteld… dat gaat even duren
Voor 16:00 besteld – Zelfde dag verzonden?
Nooit een ontvangst mail gekregen dat deze verstuurd zou worden. Na contact per mail met hen de vraag gesteld dat ik na 2 dagen nog niets gehoord had. Ze zouden ze mij informeren. Wederom niks gehoord over levering en zelf weer contact opgenomen. Daarna antwoord: “Is al wel verzonden maar helaas maken de pakketdiensten er de laatste tijd een potje van 🤨
We kijken het voor u naar en geven bericht zodra we track and trace info voor u hebben”.
Wederom niets gehoord en weer contact opgenomen.
Antwoord: “Goedemorgen, volgens Pakketdienst reeds op 9 september afgeleverd. We vragen om afleveringsbewijs met bevestiging. Zodra we dit ontvangen hebben mailen we dat door”. Met vliegersvlugge groeten,
Vliegensvlug is het sowieso niet… mega frustrerend wel!
Voorlopig wacht ik nog op mijn pakket en wacht op een oplossing… voorlopig ruim € 150 uitgegeven en nog niets ontvangen.
Voor 16:00 besteld – Zelfde dag verzonden. Wellicht is het de zelfde dag verzonden… maar het duurt wel heel erg lang voordat je iets ontvangt. Voorlopig zijn we al vijf dagen verder… En is het pakket dus ergens geleverd, maar niet bij mij. Het is geleverd op een dag dat ik een hele dag weg was… En het past echt niet door de brievenbus.😜
Passive agressive communication
When I ordered I accidentally put down the wrong number in the address. This was caused by the automatical forms that are used, and I didn't notice. The package could therefore not be delivered as the address did not exist. The package was returned to the company. They then asked what I wanted and I replied that I would like to receive the package at the right address.
They reacted by sending me a passive agressive e-mail what I was thinking! That they weren't planning on paying the delivery costs 3 times while I payed them only once. Apart from the fact that this wasn't correct (I payed once, they would have payed twice, not 3 times) the tone of their e-mail was far from customer friendly. They could have explained that they were willing to resend it and ask me to pay for the costs. I would have totally understood this.
Now I did pay the costs as well and they did send it once again. But I will never order from this company anymore because they don't understand how to talk to their customers.
Super service
Erg goede service, bedankt voor de hulp bij het kiezen van ene nieuwe kindervlieger!
Topservice
Topservice.
Zocht een mooie kite maar door de bomen kon ik het bos niet meer zien, enkele vliegerwebshops gebeld, nergens contact, bij Wepaflyer wel en na een fijn gesprek met goed advies een perfecte kite aangeschaft waar ik erg tevreden mee ben. Goede prijs, goed advies, snel geleverd. Helemaal tevreden.
Snelle reactie, snelle levering, mooie kite
Ik las hier wat slechte reviews, maar ik heb zelf een super ervaring met Wepa Flyer. Ik vermoed ook dat vooral mensen met een slechte ervaring eerder geneigd zijn om een review te plaatsen dan bij een goede ervaring. Ik zag een aanbieding van een depower kite, een uitlopend model weliswaar en vroeg per mail of de originele bar nog te verkrijgen valt, want deze stond niet meer op de site. Binnen een uur kreeg ik een antwoord, en na zoeken in het magazijn is de bar gevonden en werd voor mij een leuke aanbieding gemaakt. Na betaling werden de kite en bar dezelfde dag verstuurd en werd het de volgende dag keurig op tijd door GLS afgeleverd. Prachtige kite en bar, netjes verpakt, zo uit de fabriek. Top ervaring!
Zal mij benieuwen
Zal mij benieuwen, 2 dagen levertijd en heb net wat besteld. Hou jullie op de hoogte👌
Had er 6 prachtige vliegers gekocht.
Had er 6 prachtige vliegers gekocht.. was beetje haasten voor ze maar werd netjes geholpen… van de 6 vliegers is er 1 vlieger in een verkeerde hoes gekomen.. dus helaas de verkeerde kleur.. dus had gehoopt dat dat netje werd opgelost.. maar nee.. nieuwe vlieger betalen en de helft van de verzendkosten.. door een fout die gemaakt kan worden hoor.. zeker door de situatie maar het wordt helaas niet opgelost bij deze firma.. bestel regelmatig vliegers maar hier niet meer..
Extensive selection, no return service
Extensive selection of kites and accessories, that's a given!
Send the items back within 14 days. But consumer laws or satisfaction don't seem to concern this company. Never got my money back, even after repeatingly pulling their sleeve.
So I basically handed them €50 in product for free, to resell. Not worth taking legal action over, which I assume they know.
Deze zaak vindt ik buiten gewoon brutaal
Deze zaak vindt ik buiten gewoon brutaal.
Naar aanleiding van mijn opmerking of er geen gebruik gemaakt wordt van Track&Trace bij bestellen, wordt je gewoon als DEBIEL behandeld.
Ik koop NOOIT meer iets bij deze zaak!
Top website met een goede klantenservice
Al regelmatig iets besteld bij ze en altijd netjes mijn product gekregen.
Zelfs als er iets is zijn ze vriendelijk en komen ze met een goed alternatief
Heb eerlijk nog nooit een slechte ervaring gehad met wepaflyer.
Ga zo door.
Echt geweldig.
Om eerlijk te zijn heb ik zelden zo'n goede ervaring met een webwinkel gehad. Verschillende keren (!) heb ik een bestelling gedaan waarbij Wepa Flyer afhankelijk was voor levering van een derde partij. Zelfs dan blijven ze echt hun uiterste best doen om je bestelde producten te leveren. En aangezien het ook nog een niet de duurste vliegershop is, is dit zeer uitzonderlijk. Ik begrijp dat het moeilijk is om het iedereen naar de zin te maken, maar wat ik als klant bij dit bedrijf heb mogen ervaren is fenomenaal. Dus als ik eerlijk ben, is het enige cijfer wat ik dit bedrijf kan geven een dikke 10. Dank je wel Wepa's voor de meer dan geweldige service.
Op eerste gezicht een goed bedrijf
Op eerste gezicht een goed bedrijf met goed advies over welke vlieger aan te schaffen. Snelle en duidelijke reacties over een nieuwe aankoop.
Maar een aantal vliegers later ging er een vlieger kapot. Dan krijg je als enigste reactie dat het druk ik wegens de vakantie periode. nu meer dan 5 weken later nog steeds geen reactie ontvangen. wat een tegenvaller.
Goede vliegershop.
Van de week een kite besteld bij Wepa Flyer.
Nog nooit eerder ervaring gehad met dit bedrijf, Reviews helpen dan ook echt wel om te weten ofdat het bedrijf goed handelt. Echter waren de reviews niet altijd even goed vandaar dat ik redelijk bang was om mijn geld kwijt te raken. Dit was totaal het geval niet. Goeie service,bezorging en een top vlieger! Mijn ervaring tot het bedrijf nu is top! Alleen het bedrijf, Wat ik eerder ook al een beetje probeerde te zeggen, Zorg voor goede reviews.
Slecht bedrijf, onvriendelijke medewerker
Defecte vlieger. Volgens de medewerker lag dit aan mijn ‘stuurmanskunsten’ en niet aan het materiaal.
Vlieger al 25 jaar, dit is de 1e keer dat een stok brak bij een crash (deze crash was zelfs maar bij 2bf).
Zouden zich bij mij melden, 3 weken later nog niks gehoorde
Never again
Never again. After messaging their sister company i was told i could buy the kite i wanted through this website.
I was sent a different kite to what was ordered and shown on the website which didn't seem to bother them. After a few emails, a couple of them rudely worded by them, i involved Paypal. I have recieved the refund issued by PayPal one month after the initial purchase.
Koop absoluut niet bij deze winkel
Koop absoluut niet bij deze winkel.
Het zijn een stel oplichters.
Ben al sinds juli 2018 bezig om mijn geld terug te krijgen!
Het is niet de eerste keer dat zij slecht met hun klanten omgaan.
Zie hun facebookpagina!
En savoir plus sur les différents types d'avis.