Wholesalepriceproducts Avis

TrustScore 2.5 sur 5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

website oplyser intet om deres firma eller baggrund

så annonce på facebook market på en tv og lokation var tæt på mig og da jeg henvendte mig fik jeg tilsendt en link til deres website og når jeg prøver at finde information om selve firmaet er der intet oplysninger og har aldrig nogen sinde set tv / mobil telefoner/ tablets osv der er så nye og så billige ,selvom website siger det er brugte varer så mange af de ting de har til salg f.eks telefon er britisk versioner, når man besøger deres hjemmeside er det på engelsk men skifter hurtigt til dansk så jeg stoler ikke på de folk og deres links fik en meddelse på fb messenger der lyder :
'' Her er linket til at bestille produktet. Garanti og faktura medfølger produktet. Sporingsoplysninger sendes til dig via e-mail efter afsendelse. Vi accepterer sikre PayPal- og kreditkort. Giv mig venligst besked hurtigst muligt efter betaling for at undgå forsinkelser.
I løbet af kampagneperioden er forsendelsen gratis i hele landet. Bestil i dag, og modtag den næste dag.'' så hvis de varer de sælger der bliver beskrevet som britisk version telefon er det fuldstændig umuligt at modtage en vare fra england med gratis fragt på en dag . jeg kan ikke finde informationer om hvem der har verificeret deres hjemme side . HOLD jer væk er mit anbefaling .

5 octobre 2025

Jeg ligeledes fik også sendt et link

Jeg ligeledes fik også sendt et link. Eskil idag og modtag imorgen. Jeg gik in på fb og ja den så meget autoriseret ud total upersonlig.
Jeg er sikker på at så lækre produkter ikke sælger til så små penge. Så hvis det lyder til for godt til og være sandt så er det nok også.

6 août 2025

Legit eller hvad?

Jeg fik et link tilsendt og jeg trykkede på det. De har gjort noget ud af hjemmesiden - men …..i sidste ende turde jeg ikke købe. Jeg tror det er fup, men jeg ved det ærligt ikke

12 août 2025

Svindel?

Ser et opslag på markedspladsen på fb,om et produkt jeg gerne vil købe. Umiddelbart er det få km fra mig m, til en god pris, og med fine billeder - men sælger svarer mig, at jeg kan bestille varen over et link med gratis levering. Sælger har kun to venner på fb og hans svar er umiddelbart autogenereret. Så jeg vælger ikke at klikke på linket og har ikke købt noget. Blot en advarsel om at undersøge grundigt inden I bestiller herfra!

10 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit