website oplyser intet om deres firma eller baggrund
så annonce på facebook market på en tv og lokation var tæt på mig og da jeg henvendte mig fik jeg tilsendt en link til deres website og når jeg prøver at finde information om selve firmaet er der intet oplysninger og har aldrig nogen sinde set tv / mobil telefoner/ tablets osv der er så nye og så billige ,selvom website siger det er brugte varer så mange af de ting de har til salg f.eks telefon er britisk versioner, når man besøger deres hjemmeside er det på engelsk men skifter hurtigt til dansk så jeg stoler ikke på de folk og deres links fik en meddelse på fb messenger der lyder :
'' Her er linket til at bestille produktet. Garanti og faktura medfølger produktet. Sporingsoplysninger sendes til dig via e-mail efter afsendelse. Vi accepterer sikre PayPal- og kreditkort. Giv mig venligst besked hurtigst muligt efter betaling for at undgå forsinkelser.
I løbet af kampagneperioden er forsendelsen gratis i hele landet. Bestil i dag, og modtag den næste dag.'' så hvis de varer de sælger der bliver beskrevet som britisk version telefon er det fuldstændig umuligt at modtage en vare fra england med gratis fragt på en dag . jeg kan ikke finde informationer om hvem der har verificeret deres hjemme side . HOLD jer væk er mit anbefaling .