Geen klagen over mijn oude Wolf! Super tevreden, sterke machines!
Ik heb mijn wolf grasmaaier benzine onlangs na 17 jaar intensief gebruik aan de kant gezet. De machine was niet stuk, ze deed het nog perfekt, maar de kabel die ze vooruit doet gaan was stuk, na 17 jaar! Dus ik moest ze nu zelf verderduwen en in een tuin zoals de mijne, 1500m2,was dat niet mogelijk. De machine is in de loop der jaren niet lief behandeld, ik heb een nogal wild grasveld, ze is dikwijls op een steen gestoten enz. Ze verbruikte nog geen druppel olie! Ik geraakte niet meer aan het vervangstuk, die kabel dus, en daarom is ze spijtig genoeg uit dienst. Ik heb niet voldoende geïnformeerd bij Wolf garten zelf. Misschien kon dit nog worden opgelost. Ik vermoed dat de "oude"Wolf producten wel heel goed waren. Wolf had een goede naam als degelijk product. Jammer dat de nieuwe producten teleurstellen bij sommige klanten, zoals ik toch vernam uit de reviews van klanten. Ik ben super tevreden van mijn Wolf geweest. Ik heb ook nog een Wolf elektrische grasmaaier, jonger dan de benzine, ong 10 jaar, en ook een super machine hoor! Die wordt nu ter vervanging ingezet op mijn moeilijk grasveld.
Geen klagen over Wolf! Super tevreden. Sterke machines!