Woonboulevard Poortvliet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb eettafelstoelen bij hun besteld, was door de stoelen heen gezakt. Uiteindelijk is het toch goed geregeld. Ik mag nieuwe gaan uitkiezen met een dergelijke constructie. Ze regelen het uiteindeli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 6 jaar brak het stalen frame van ,naar wat ik aan nam een (dure)kwaliteit stoel met verstelbare rugleuning.hierover contact gehad met de klantenservice. Deze vonden het normaal dat dit kon ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Overzichtelijke winkel, ondanks de grote omvang. Bij binnenkomst is het prettig dat er een informatie/ontvangst balie is waar je op een prettige wijze geholpen kunt worden. Duidelijke informatie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kasten op maat besteld, alles heel netjes verlopen. Bestelling, bezorging en plaatsing is allemaal heel netjes verzorgd. Top!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles de chambre à coucher
  5. Magasin de meubles de cuisine
  6. Tapissier décorateur

Écrit par l'entreprise

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

255 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg goed geholpen door Anita

Heel erg goed geholpen door Anita. Wat een kennis en goede uitleg heeft ze ons gegeven! Een vrouw met veel ervaring. Ook nog eens een hele aardige symphatieke vrouw en zeer klantvriendelijk.

30 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega Anita u vriendelijk en vakkundig heeft kunnen helpen en adviseren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom.

Perfect!

Een klantvriendelijk bedrijf waarin vakkennis vanzelfsprekend is; waar men een uitgebreide collectie aanbiedt en de bezorgers uitstekende service verlenen.

21 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor de mooie woorden over ons bedrijf en onze service. Wat fijn om te horen dat u volledig naar tevredenheid geholpen bent door onze collega's.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om opnieuw bij ons langs te komen.

Top zaak!

Keuze, service, kwaliteit!

27 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geregeld dat alle meubels uit verschillende winkels tegelijk aan kwamen. En vergeten/verkeerde artikelen werden snel nageleverd

4 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid tegelijk geleverd kon worden en ook de nalevering snel afgehandeld kon worden.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een jaar en twee maanden vielen de…

Na een jaar en twee maanden vielen de gaten in de stof van onze hoekbank. Na een melding gedaan te hebben hiervan zijn we nu een half jaar bezig om hier iets aan gedaan te krijgen. Iedere keer moeten we opnieuw foto's opsturen en weet men telkens niet waar het over gaat.
We hadden 2 jaar garantie op deze bank. Dus de service van woonboulevard poortvliet is ZEER slecht. Koop hier niets a.u.b.

20 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb vorige week via email contact met u gehad en aangegeven dat ik uw gegevens na ga kijken en navraag zal doen. Ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij u terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

ze deden echt moeite om het zo snel…

ze deden echt moeite om het zo snel mogelijk op te lossen

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Wij zijn blij om te horen dat wij uw servicemelding snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag.

Ervaring nog niet goed

Helaas is een feedback hier nog niet op zijn plaats. Ik wacht nog steeds op een oplossing voor verkeerd bezorgde items. Vandaar voorlopig 1 ster.

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend voor u dat uw melding nog niet naar tevredenheid is afgehandeld. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat we na kunnen kijken wat er aan de hand is?

Alvast bedankt!

Noté 4 sur 5 étoiles

Was voor ons de eerste keer bij…

Was voor ons de eerste keer bij Poortvliet, komen zeker nog een keer terug

17 septembre 2025

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u voor het eerst bij ons langs geweest bent en dat uw bezoek aan ons goed bevallen is. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent natuurlijk van harte welkom om opnieuw bij ons binnen te lopen.

klantvriendelijk

klantvriendelijk. Goede uitleg en sevice

8 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat onze collega's u klantvriendelijk en met goede uitleg hebben geholpen tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot een volgende keer.

Zeer tevreden!

Goede communicatie, denken mee met je wensen, houden zich aan de afspraak en vloer en keuken zeer vakkundig en netjes geplaatst.

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Goed om te horen dat er met u werd meegedacht, dat alles volgens afspraak verlopen is en dat de vloer en de keuken netjes en vakkundig geplaatst zijn.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom.

goed behulpzaam en vriendelijk

11 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega's vriendelijk en behulpzaam waren tijdens uw bezoek aan onze showroom. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Noté 5 sur 5 étoiles

Komen afspraken altijd na.

11 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden over ons en onze service bent en alles volgens afspraak verloopt.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Op een hele fijne en prettige manier…

Op een hele fijne en prettige manier geholpen

11 février 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Noté 3 sur 5 étoiles

Mooie winkel kwaliteit?

Mooie winkel. Wij dachten kwaliteit. Jammer valt allemaal tegen. Klachten niet goed verholpen. Kwaliteit minder dan gedacht.
A. Elsinga schiedam
Gaat om 443063 En op naam zoeken is weel heel veel communicatie.

8 décembre 2025

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het doorgeven van uw ordernummer. Wat jammer dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hebben u een email gestuurd en hopen op uw reactie zodat we u verder kunnen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product voor een scherpe prijs met…

Goed product voor een scherpe prijs met goede service en ook wat probleempjes maar die waren snel opgelost

10 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod en onze service.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn bedrijf met bekwame mensen

Fijn bedrijf met bekwame mensen! Denken goed mee en zijn harstikke klantvriendelijk.

22 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie woorden over onze collega's. Wij zijn blij om te horen dat wij u goed geholpen hebben en er goed met u is meegedacht.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Voorlichting

Voorlichting, de leen stoel, bezorging en ophalen leen stoel

25 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en u een goede service hebben kunnen bieden.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wij staan graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het deskundig meedenken door de verkoper heeft ons aangenaam verrast.

Het deskundig meedenken door de verkoper

3 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat onze collega goed met u meegedacht heeft zodat hij u goed kon helpen en adviseren.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alleen maar complimenten !

Alleen maar complimenten van de klantvriendelijkheid bij binnenkomst tot en met de levering van de bank

21 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat goed om te horen dat wij u volledig naar tevredenheid hebben geholpen, vanaf uw aankoop in de winkel tot en met de levering bij u thuis.

Prima keuken

Prima keuken voor mooie prijs en een vriendelijke verkoopadviseur

21 février 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze verkoopadviseur u vriendelijk en goed heeft kunnen helpen bij de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe aankoop en graag tot ziens!

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus