sinds 9 januari al bezig met probleem…
sinds 9 januari al bezig met probleem dat er geen verwarming is en af en toe warm water.
contact verloopt zeer stroef, geen antwoord op je emails als je belt krijg je beledigende opmerkingen. als er dan eindelijk iemand komt na 6 weken, krijg je weer allerlei beledigende opmerkingen maar als "gunst"willen ze wel even een uurtje komen helpen. en dan zit je de hele dag te wachten tot ze komen opdagen en natuurlijk komen ze niet, en nemen ook niet even kontakt op om te melden dat de afspraak niet door kan gaan.
voor de tweede keer midden in de winter zonder verwarming, en dit keer ook zonder warm water. jaren geleden was dit ook al het geval maar toen duurde maar 2 weken, wel een onkostenpost van 7000 euro, die uiteraard totaal niet vergoed werd. Dit jaar weer dezelfde ellende, geen verwarming en geen warm water, na vele opmerkingen van niet zeuren, kan gebeuren en is geen noodgeval (de temperatuur was ver onder 0) komt er iemand kijken die na dagen verteld dat het probleem niet opgelost kan worden en moet compleet nieuwe installatie geplaatst worden, deze reparatie gaat 4 dagen duren. Of ik maar even het huis wil leeghalen of zo leeg mogelijk wil maken. ( ik ben bijna 70 jaar). na weken mailen, berichten sturen en bellen komt er dan iemand die weer hetzelfde verhaal verteld, haagwonen is niet verplicht volgens de wet om te helpen hiermee, beetje hulp voor de huurder vinden zij niet nodig, het is mijn verantwoording want ik moet meewerken aan een reparatieverzoek. te gek voor woorden. dus al weken zonder verwarming en warm water. ze hebben wel tijd om een berichtje te sturen of ik niet vergeet de huur de betalen. de persoon die langs komt vond het nodig om met 3 man te komen, de tijd die hiervoor gebruikt werd was om opmerkingen te geven over de inboedel, en te verklaren dat dit te duur voor de woning bouw was om te gaan helpen en boven niet verplicht. op mijn verzoek of ik misschien even de kelderbox aan de overkant van mijn huis kon huren om mijn inboedel zoveel mogelijk op te slaan werd natuurlijk negatief op geantwoord, waarom is me nog steeds niet duidelijk. de onkosten die ik moet maken voor deze toestand word ook niet vergoed, want is niet verplicht. dus de "gunst"van even helpen werd ook niet nagekomen. Ik vind dat de woningbouw Haagwonen geen punt verdient maar je moet echter wel een ster geven, dus dan maar 1 ster, maar voor de goede orde wil ik hier mededelen dat zij zelfs deze ene ster niet verdienen.
zelfs als wettelijk niet is verplicht zou er wel wat zorg kunnen zijn voor de huurder. de reparatie zou binnenkort plaatsvinden maar dat is alweer verschoven omdat er griep heerst. Dat ik ook griep heb is dus duidelijk niet van belang. Dat ik dan van vrijdag tot en met woensdag in een bouwval leef is ook niet belangrijk en waar ik ga slapen doet niet ter zake dat is mijn probleem, misschien kan ik wel even bij de buren gaan slapen. dit is toch te gek voor woorden. Als ik dan mijn hart lucht en dit probeer aan te kaarten bij een medewerker, krijg ik de opmerking dat ik woorden in de mond leg en dan al die berichten online dat Haagwonen een goed bedrijf is het beste met de huurders voor heeft. kleine update, helaas niet positief. hele huis op zijn kop, veel van de inboedel bij anderen gebracht, sta je vanmorgen vroeg nog de laatste dingen te regelen en wat blijkt, ze komen gewoon niet, is een foutje gemaakt in de planning, nu komen ze op 16 maart.
9 janvier 2026
Avis spontané