Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Voir plus

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
L'entreprise a répondu
Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊 Ik ben in de filiaal in Amersfoort geweest en niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 86 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Tijdens mijn verhuizing ben ik voor mijn nieuwe meubels naar Woonsquare in Amersfoort gegaan. De winkel heeft meubels van uitstekende kwaliteit en de service is top. Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker met een glimlach, wat meteen een prettig en vertrouwd gevoel gaf.
Dank voor de fijne hulp en service! Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer iets nodig heb. Absoluut een aanrader!

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Onlangs een bank gekocht in vesting in Amersfoort. Geholpen door dhr Camci, snapte precies wat wij als gezin nodig hebben. Erg blij met zowel
De bank als het advies als hij ons gaf.
Dank daarvoor

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Woonsquare. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en zorgen ervoor dat je je welkom voelt in de winkel. Dankzij hun goede service hebben wij met een fijn gevoel onze keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Drie jaar geleden al een bank gekocht. Ivm verhuizing nu een nieuwe aangeschaft. Weer vriendelijk geholpen en met behulp van verkoper de perfecte bank samen kunnen stellen. Bedankt!

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Super fijne ervaring bij het kopen van onze nieuwe bank. Goed geholpen, erg behulpzaam en wat een gastvrijheid. In goed overleg valt hier veel te regelen samen

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
We zijn goed geholpen door James bij de locatie in Amersfoort! Vriendelijke verkoper, snelle levering, goede prijs!

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
We werden warm ontvangen met een kopje thee. Daarna werd ons alles duidelijk uitgelegd over de bank, de mogelijkheden, verschillende stoffen, etc.
We zijn erg blij met onze nieuwe bank!

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Fijn geholpen door James, nemen de tijd voor je en legt alles duidelijk uit.
Leuk plekje voor kinderen om te spelen zodat we rustig konden kijken en een hele mooie bank gekocht.

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Hele vriendelijke mensen , heel behulpzaam .
Goed geholpen , vaker hier geweest een top ervaring .
Ga zo door 👍

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Super goede ervaring! Heel aardig personeel!
Gelijk geslaagd.
We werden gelijk geholpen en ze keken echt mee naar onze visie die we voor ogen hadden.

Zeer vriendelijk geholpen.
Goede service en denken helemaal met ons mee.

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Goed geholpen en er werd goed naar je vragen geluisterd zou het zeker aan raden

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Een hele prettige winkel en een fijne verkoper echt top

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
We zijn vriendelijk aangesproken door Mick. Hij heeft ons goed geholpen en we hebben een 3 zits en 2 zits bank gekocht en een tafel setje.
Leuk gesprek en vriendelijk geholpen.

Réponse de Woonsquare - Amersfoort
Mooie winkel. Ruim assortiment. Vriendelijke verkoper die met me mee dacht. Kortom, prima gewinkeld. Over 12-14 weken bezorgen ze mijn bank..