Banner for Woonsquare - Leiderdorp

Woonsquare - Leiderdorp Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwamen voor een luxe bank en waren erg zoekend in wat wij wouden. We kregen veel opties van stoffen, banken en opstellingen. Aardig personeel jongen zijn eerste werkdag. Heeft ons mega goed geholp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij het binnen treden,kwam bij het gevoel van orde en overzicht. Ook het ontvangst was hartelijk, de vriendelijke begroeting en de behulpzaamheid plus de deskundigheid van de verkoopster was zeer goe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

In juli 2026 Meubels bij jullie gekocht Voor 4000 euro Meubels kwamen binnen en ik zei gelijk tegen mijn man de kleur is anders dan in de winkel Wij de volgende dag terug naar Lei... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

2 567 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Leuk geholpen !

Leuk geholpen !

9 janvier 2026

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Hi Bianka, bedankt voor uw review !

Vriendelijke en goed geholpen

We zijn goed geholpen en zijn geslaagd! Goede verkoper en vriendelijk begeleid en geholpen!

Ruime en overzichtelijke winkel!

5 janvier 2026

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Nick, bedankt voor uw review en alvast veel plezier er van

Súper geholpen door Elise

Súper geholpen door Elise. Mooie meubels en bankstel besteld.
Absoluut een aanrader om naar woonsquare Leiderdorp te gaan

3 janvier 2026

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Marisol, dank voor uw review en alvast heel veel plezier van uw meubels en bankstel

Goed en eerlijk geholpen

Goed en eerlijk geholpen. Gaf de rust om ook samen te kijken en te onderzoeken.

3 janvier 2026

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Rieneke, dank voor uw mooie review

Goed geholpen!

Goed geholpen!
Bij binnenkomst al vriendelijk begroet en uitleg gegeven over de mogelijkheden van de banken!
Veel diverse banken bekeken en uiteindelijk met een goed gevoel een keuze gemaakt!

2 janvier 2026

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Erwin, bedankt voor uw review en alvast veel plezier van uw keuze

Luisteren naar de wensen van de klant

Luisteren naar de wensen van de klant

30 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Joshua, bedankt voor uw review, wij proberen zo goed mogelijk te luisteren naar uw wensen. Veel plezier van uw aankoop!

Vriendelijke en enthousiaste verkoper

Wij zijn vriendelijk geholpen door Theo. Wij waren nog onzeker welke bank wij wilden hebben en hebben hier uitstekende hulp bij gekregen. Wij konden eerst rustig kijken zonder dat we gelijk opgejaagd werden door een verkoper. Theo heeft goed de tijd genomen om ons te adviseren en zo hebben wij samen de juiste bank uitgekozen. Theo was heel enthousiast en niks was te veel voor hem. Uiteindelijk een mooie bank uitgekozen en Theo heeft ons mooi alle stoffen en mogelijkheden uitgelegd. Daarna heeft hij ons geweldig geholpen met de verkoop en wij kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!!

29 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Celina, bedankt voor de uitgebreide en positieve review. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop en het allerbeste voor 2026!

Fijne winkel

Fijne winkel
Goed geholpen door Gio.
Tot een mooie opstelling en kleur gekomen goed geadviseerd.

Prijs was top

29 décembre 2025

Beste Ivo, goed om te lezen! Namens Gio ook veel plezier van uw nieuwe bank

Professionele hulp en advies

Professionele hulp en advies. Fijne samenwerking.

27 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Hi G, bedankt voor uw review!

Hele fijne mensen

Hele fijne mensen.
Je wordt begroet en medewerkers willen je graag helpen.
Koffie, thee en water wordt aangeboden.

27 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Raf, bedankt voor de review en jullie aankoop. Zo te lezen zijn jullie goed in de watten gelegd.

Vandaag geholpen door Theo

Vandaag geholpen door Theo. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij zochten en wees meteen de goede stoel aan. Even proefzitten en wij waren tevreden. Bedankt voor je advies Theo.

26 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Marinus, fijn dat Theo u heeft kunnen helpen aan de juiste fauteuil. Heel veel zitplezier alvast.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vriendelijk en vakkundig…

Super vriendelijk en vakkundig personeel. Zijn heel netjes geholpen.

26 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Kelly, fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en bedankt voor het delen van jullie ervaring

Noté 4 sur 5 étoiles

Aardige verkoper

Aardige verkoper
Goed geadviseerd

22 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Corina, bedankt voor de review en alvast veel plezier er van.

Goede service is alles

Wij kwamen via een advertentie in de krant bij deze zaak terecht. Oneindig veel keuze. Keurig geholpen door Theo. Niet opdringerig. Open en eerlijk. Geen snelle verkoop praatjes.

17 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste heer en mevrouw Vlaanderen, uw ervaring willen wij elke klant meegeven, fijn dat u zo positief bent!

Goed geholpen door Alex

Goed geholpen door Alex! Super leuke bank gekocht! Heel blij mee!

5 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Miranda, namens Alex en het gehele team bedankt en veel plezier van uw nieuwe bank!

Top winkel

Erg vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Alle mogelijkheden worden rustig besproken en de tijd voor genomen! Zeker een aanrader om hier een bank of wat anders te kopen! Bedankt Alex voor de klantvriendelijkheid en de goede hulp met onze aankoop!

5 décembre 2025

Réponse de Woonsquare - Leiderdorp

Beste Yvon, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Namens Alex alvast veel plezier van uw aankoop!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus