Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... Voir plus

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL
L'entreprise a répondu
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Voir plus
L'entreprise a répondu
We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!
Beneluxweg 3, 4904 SJ, Oosterhout, Noord-Brabant, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vriendelijke service en duidelijke uitleg. Neemt de tijd

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Lindsay heeft alle tijd genomen voor ons en heeft als kennis in huis om ons voldoende te informeren. Een realistisch advies en niet dwingend.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Ik ben fantastisch geholpen door Sjaak en Lion (Ernie en Bert).

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
TDe helpende Rebecca is zeer behulpzaam niet dwingend ruim de tijd om bankstellen te bekijken

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen met het kiezen van de juiste bank voor ons. Ook met huisdieren de juiste stof. En qua opstelling.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Lindsey heeft ons zeer fijn geholpen!
Ze beantwoordde onze vragen duidelijk en liet ons in alle rust de vele mogelijkheden overwegen.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Prima service door Rebecca en goed meegedacht in maat en kleur

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
We zijn 2x geweest en 2x geslaagd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en heel hartelijk behandeld door Rebecca

Leuke bank gekocht bij Richard. Snelle levering . We zijn er blij mee

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
We kwamen voor een bank en zijn ontzettend goed geholpen door Richard! Hij heeft met ons alle mogelijkheden doorgenomen. Hij is heel vriendelijk en de winkel biedt een goede service.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
We zijn heel goed en vlot geholpen door Lindsey en haar collega Richard.
Heel ongedwongen en zeer klantvriendelijk en ze denken met je mee.
Would recommend!

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen, deskundig advies en diverse kleuropties direct kunnen zien in de winkel.

Super top geholpen door Lindsay
Super bedankt voor de mooie greige bank

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm! Ik zou Woonsquare zeker aanbevelen. Bedankt!

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Richard geeft eerlijk advies en weet waar hij het over heeft

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Klantvriendelijk. Duidelijk bij vragen stellen. Niet opdringerig.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen en tevreden met de aanloop naar kopen van een bank.

Réponse de Woonsquare - Oosterhout
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels.
Er zijn heel veel verschillende opties en je kunt ieder model echt naar je eigen smaak maken