igen havde jeg forudbestilt sushi til afhentning den dag vi ankom til sommerhuset. Lækker vel tilberedt som tidligere meeeen nigiri er blevet meget smallere. Fisk på toppen af rullerne kan kuuuun lige... Voir plus
Lisez les avis des autres
Varm sushi, ikke særlig lækkert tilberedt med store klumper og ikke ordenligt skåret til eller presset, så det hele faldt fra hinanden. Smagen var også virkelig dårlig og vi turde ikke spise mange... Voir plus
Ringer for at bestille meny med 74 stks, sake, misosuppe, tempura rejer, 2 x tangsalat. Jeg spurgte specifikt om man, som alle andre sushi steder, får ingefær, Wasabi og Soya med - det blev... Voir plus
Som altid rigtig dejlig sushi - tusind tak! Jeg spiser ofte på Yaki Sushi med både veninder og børn og vi bliver altid taget rigtig godt imod, og maden er dejlig! I dag vil vi bestille tak... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Super lækker sushi
Super lækker sushi! Kundeservice er også hurtigt og strålende samt prisen på sushien er også en helt fin pris for god kvalitet!
Jeg vil varmt anbefale Yaki Yaki Sushi med 5 stjerner
Fantastisk Sushi
Fik en SweetDeal i julegave som indeholdt 34 stk. Sushi
Indløste den i søndags og var super tilfreds. Alt smagte skønt og de 34 stykker var så store at vi ikke kunne spise det hele. Tak for mad !!
Det var virkelig fremragende
Det var virkelig fremragende! Alt smagte perfekt! Tak for lækker mad!
Yaki sushi thisted.
Virkelig dårlig sushi. Alt fisk var lunken og kvalmende.
Alt for meget pynt i stedet for at lave smagene rigtig.
Bedre service kunne der godt være.
Desværre 2 meget forkvalmet sushi elskende kunder tog hjem derfra.
Manglende finish....
Bestilte take away i marielyst. Fine store stykker flame dragone, men der er ingen agurk i som der ellers står på menuen og fik heller ingen wasabi eller ingefær med. Sætter desværre en dæmper på oplevelsen. 😩😭
Pisse hyggeligt sted
Pisse hyggeligt sted! Mega hurtig betjening og lækker mad!!
YakiSushi Nykøbing F
Rigtig god sushi, frisk og lækkert.
Kan god lide princippet og rart man selv kan vælge det der skal laves :)
Dog hvis man skal sige en ting som er noget øv, så er det at der sker fejl. Det er ikke altid man får alt det man har bestilt. Hvilket jeg synes er trist. Dog skal det så sige, de gange jeg har oplevet det er kun på travle hverdage.
Super lækker mad og virkelig søde og…
Super lækker mad og virkelig søde og serviceminded personale 👍 Et stort plus er at de har flere vegetariske alternativer på menukortet 😊🌱🌎
God sushi - dårlig service
Har været der flere gange og synes sushien smager dejligt. Desværre fik jeg 12 stk sushi for lidt med min bestilling i dag, men det værste er, at restaurant ikke ville erkende fejlen... 😡
Jeg har været der to gange nu
Jeg har været der to gange nu - en gang til frokost, og en gang til aftensmad.
Maden er lækker; frisk med gode smage!! Mange forskellige valgmuligheder - også for de, der ikke er super glad for fisk og skaldyr.
Hurtig og god betjening, hurtig levering af maden, når du har udfyldt din spiseseddel.
Restauranten er helt klart i toppen af, hvad Falster kan byde på.
Jeg kan kun anbefale at udsætte sine smagsløg for Yakisushis mad, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har spiste der!!
For den tålmodige
God sushi og godt koncept med at at kunne bestille alt man lyster til en fast pris. Så får man hvad man vil have og det er friskt, modsat running sushi.
Men desværre har de ikke styr på betjeningen. Jeg ved ikke om fejlen er hos frontpersonale, køkken eller en kombination, men ofte må man vente meget længe på det bestilte, nogle gange kommer det ikke eller også kommer der noget forkert (fra et andet bord). Det er synd, for det er ellers et godt sted.
L’expérience Trustpilot