Alla borden jag fick var skadade. Kändes som om de packat ner begagnade varor i nya lådor. Jag saknar fortfarande återkoppling per mail ifrån kundtjänst. Det var totalt 10stycken bord som alla... Voir plus
Fina varor Med hög kvalitet Har ett 32kvm stort tält Mycket bra och miljövänligt när man kan köpa delar då något går sönder Fin serve då mina beställda tältdukar kom bort på vägen Fick nya på bara... Voir plus
Snabb leverans. Soffan var enkel att bygga ihop. Grymt skön att sitta i och passar perfekt in i vårt uterum
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Zederkof
Beställde cozy lounge sofa, olika soffmoduler, följde (dom ganska otydliga) instruktionerna noggrant men det var omöjligt att få in dynorna i fodralen, dynorna var alldeles för stora och fodralen för små. då var vi ändå fyra starka vuxna som försökte i flera timmar.
Har reklamerat men inte fått något svar än

Réponse de Zederkof
Very good product and customer service response is awesome. Cheap product also.

Fina varor Med hög kvalitet Har ett
Fin serve då mina beställda tältdukar kom bort på vägen Fick nya på bara två dagar
ElseMarie Dahlbrink

Réponse de Zederkof
At first I had a below par experience with their customer service, but I emailed them and expressed my views, and there was a huge improvement!
I was directed to another coworker who swiftly arranged a return and was very informative and helpful. Completely changed my experience!
Now very pleased. Thank you!

Réponse de Zederkof
Bra och snabb leverans. Varorna känns bra och bra kvalitet. Man blev glad😁

Réponse de Zederkof
Lätt att beställa på hemsidan, snabb leverans, Jättefina stolar och bra priser.

Réponse de Zederkof
jag känner att det finns ett bra utbud för mig, är återkommande kund, den här gången blev det snygga stolar,

Réponse de Zederkof
Jag saknar fortfarande återkoppling per mail ifrån kundtjänst. Det var totalt 10stycken bord som alla var begagnade och defekta.
Zederkof tog sitt ansvar trots att det var deras leverantör som gjort fel och åtgärdade felen på ett service riktigt sätt.

Réponse de Zederkof
Det var ett vänligt och trevligt bemötande. God service och snabbt leverans av det vi beställde. Och varorna var precis som i annonsen. Rekommenderar.