ZENZ Organic Hairdressing Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Desværre var det ikke det gode besøg det plejer at være : jeg viste frisøren et billede jeg havde fundet frem - h7nsagde at jeg ikke havde så tykt hår som på billedet, det mente jeg godt jeg kunne a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kommer i Aarhus, Vestergade, og er aldrig gået fra zenz med en dårlig oplevelse. Personalet er helt igennem profesionelle og atmosfæren er rar og rolig. Alle medarbejderne er vildt dygtige.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Zenz er altid et sikkert valg, selv hos eleverne, som altid er dygtige og professionelle. Min sidste elevklip var dog lettere kaotisk, da frisøren rendte frem og tilbage mellem mig og en farvning - og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er netop kommet hjem efter besøg i frisør Zenz i Frederiksberg Centret. Det er anden gang at jeg besøger salonen, og har været i frisør Ebru's dygtige hænder. Første besøg var klipning. D... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Salon de coiffure
  2. Coiffeur
  3. Magasin de produits capillaires
  4. Perruquier

Écrit par l'entreprise

Hos ZENZ byder vi hver måned mere end 6.000 tilfredse kunder velkommen i vores saloner. Siden 1999 har vi arbejdet ud fra en vision om at skabe en moderne og mere bæredygtig tilgang til skønhed – til gavn for både mennesker og planeten. Vi tror på, at naturlig skønhed og sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor vælger vi naturlige og økologiske ingredienser, når det er muligt, og vi arbejder hver dag for at minimere brugen af skadelig kemi. Bæredygtighed er ikke en trend hos os – det er en langsigtet forpligtelse og en integreret del af hele vores virksomhed og arbejde med FN’s Verdensmål. Alle ZENZ saloner har siden 2005 været certificeret Grøn Salon. Det betyder, at vi tager hensyn til både miljø og sundhed i alle led – fra produkter til behandlinger. Vi undgår potentielt skadelige stoffer i alle produkter, også i vores egne Svanemærkede og AllergyCertified produkter fra ZENZ Organic Products. I dag er ZENZ Danmarks største grønne frisørkæde. Hos os får du ikke bare smukt og sundt hår – du får en oplevelse med fokus på velvære, kvalitet og omsorg. Nyd friskbrygget økologisk kaffe eller te, afslappende hovedbundsmassage og et roligt øjeblik i en travl hverdag. Vores milde hårfarver kan anvendes af både allergikere og gravide, fordi vi mener, at lækkert hår ikke kræver skadelig kemi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

92 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren…

Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren følte jeg mig velkommen. Resten fortsatte med topprofessionel behandling. Jeg var meget glad for resultatet af klipningen. Jeg har været fast kunde i en del år, og det vil jeg blive ved med.

9 juillet 2026

Kære Claus,

Tak for dine fine ord og for din loyalitet gennem årene.

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig velkommen, og at du er glad for resultatet af din klipning.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn forkælelse som altid…

Skøn forkælelse som altid…. Hver gang jeg får farvet hår hos Zenz, bliver jeg rigtig glad i låget. Der er skønne profesionelle frisører med top service og en glad og smittende latter. Denne gang blev jeg ekstra overrasket og imponeret over farven, da jeg nu i mere end et år, har været uden farve og helt hvidhåret. Jeg kom og bad om den farve, som mit hår oprindeligt havde. Inden jeg blev grå-/hvid håret var mit hår ægte mørkebrunt. Det lykkedes dem at fikse den smukkeste farve til mig. Derudover lækker massage, info om hvordan jeg skåner håret her i sommerens varme med evt. havvand, pool mm. Prisen er høj - og alle pengene værd!
Jeg har nu - med undtagelse at det sidste år, været fast kunde i Zenz i 22 år. Hver gang har jeg nydt mit besøg og behandling af de mange super dygtige frisører. Tak for jer!

9 juillet 2026

Kære Ulla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet gennem hele 22 år.

Det glæder os utrolig meget at høre, at du endnu en gang føler dig forkælet hos os, og at vi kunne hjælpe dig tilbage til den mørkebrune hårfarve, du ønskede. Vi er stolte af vores dygtige frisører og den personlige service, de leverer, fra farvebehandling og rådgivning til de små øjeblikke af velvære.

Tak for de varme ord og for din tillid gennem alle årene.

Høj kompetence

Høj kompetence, altid god service og fantastiske produkter. Jeg har brugt Zenz produkter og frisør gennem de sidste 5 år, både farve og klip og har altid været glad for resultatet. Min frisør i Roskilde er den bedste til at forstå og klippe mit hår.
De får de højeste anbefalinger fra mig. 👌😍

30 juin 2026

Kære Britte,

Tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem de sidste 5 år.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for både vores produkter og behandlinger, og at din frisør i Roskilde altid leverer et resultat, der matcher dine ønsker.

Tak for de varme anbefalinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og professionel…

Super god service og professionel behandling. Fik lavet lyse striber og er så glad for resultatet

7 juillet 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med resultatet af din behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker min nye hårfarve 🙏😊

Jeg var en tur hos Zenz på Frederiksberg her i dag og det var den bedste oplevelse ever. Mit hår var generelt blevet meget lyst af striber over længere tid og min bund meget mørk og kedelig. Camilla H. som lavede mit hår forstod fuldstændig hvad jeg gerne ville have lavet og forvandlede mit hår til en flot og sammenhængende farve ved hjælp af striber og en gloss. Og det er på trods af at jeg ovenikøbet har extensions i. Kan klart anbefale Zenz og deres smukke farver og gloss. Og også deres extensions som føles fuldstændig som ens eget hår. Elsker at være kunde hos Zenz - de ved virkelig hvad de laver 🤩

6 juillet 2026

Kære Julie,

Tusind tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for din nye hårfarve. Vi sender dine flotte ord videre til Camilla, som uden tvivl bliver glad for at høre, at hun ramte præcis det ønskede resultat. 🤗

Tak for din tillid og anbefaling, vi glæder os til at forkæle dig igen.

Min foretrukne salon

Min foretrukne salon. Jeg føler mig altid velkommen i salonen og går derfra med dejlig klip og altid gode råd om pleje. Er også rigtig glad for salonens fantastiske produkter. Stol med massage og en lækker kaffe er prikken over i'et.

Kære Camilla,

Tak for de varme ord og den flotte anmeldelse.

Det gør os ekstra glade, at du har gjort os til din foretrukne salon. Vi elsker at skabe en oplevelse, hvor både hårpleje, forkælelse og god stemning går hånd i hånd.

Vi glæder os til at se dig i salonen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale Zenz :-)

Er kommet hos Zenz igennem 15 år fordi de har de bedste, dygtigste og sødeste frisører og fordi de er bæredygtige - jeg kan med god ro nyde alle deres skønne produkter. Min 12-årige datter har også Zenz som sin frisør og jeg anbefaler Zenz til alle jeg kender :-)

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for 15 års loyalitet.

Vi er så glade for, at både du og din datter nyder jeres besøg hos os, og at vores fokus på dygtige frisører, bæredygtighed og skønne produkter gør en forskel for jer.

Tak for alle dine anbefalinger, det betyder mere, end du aner. Vi glæder os til at se jer igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den dejligste salon med den dejlige…

Den dejligste salon med den dejligste frisør og menneske. Jeg vil anbefale Amalie i Frb. Centeret til alle og enhver.

4 juillet 2026

Kære Maria,

Tusind tak for de flotte ord og din varme anbefaling!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Amalie i Frederiksberg Centret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig oplevelse fra start til…

Super behagelig oplevelse fra start til slut. Og fantastiske produkter der bruges i salonen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Charlotte,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du havde en behagelig oplevelse, og at du er begejstret for vores produkter.

Mine varmeste anbefalinger

Efter mange års søgen, har jeg vist endelig fundet min frisør🙌
Jeg var inde hos Nanna i Aarhus salonen til en klipning. Jeg havde meget langt og slidt hår med ind, og gik ud med den fineste page og et stort smil. Nanna er super dygtig og professionel, og jeg følte mig meget tryg og tilpas i hendes hænder. Hårvask med massagestol og hovedbundsmassage var lige ved at få mig til at falde i søvn af nydelse. Fik serveret en god kop kaffe, og så selvfølgelig en rigtig fin frisure. Jeg havde tilvalgt "nej tak til small talk" (var lige kommet hjem fra en uge I Lalandia😵‍💫), og det honorerede Nanna så fint, uden at det føltes akavet. Der var bare ro - lige noget for mig. Så mange tak for den fine behandling, jeg kommer helt sikkert igen👌
Mvh. En meget tilfreds kunde/Pernille

4 juillet 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord til dygtige Nanna.

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at behandlingen levede op til både dine forventninger og ønsker. 🤗

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i salonen igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg besøgte Zenz Frederiksberg for…

Jeg besøgte Zenz Frederiksberg for første gang for at få klipning og balayage. Desværre var det første resultat ikke helt, som jeg havde håbet på, og der opstod lidt misforståelser omkring mine ønsker. Jeg gik derfor hjem ret ked af det. 😔
Jeg kontaktede dog salonen, og allerede dagen efter fik jeg en akut tid hos Sofie, som er både butikschef og Master Hairdresser. Jeg var ærligt talt nervøs for, hvordan hun ville tage imod min feedback, og om der overhovedet kunne gøres noget.
Men Sofie tog hånd om situationen med det samme – med stor professionalisme, forståelse og omsorg. 💛 Hun friskede min klipning op og lavede en helt ny farvning, og resultatet blev præcis, som jeg havde ønsket mig og haft i tankerne hele tiden. ✨
Som en ekstra fin gestus fik jeg også to produkter med hjem, hvilket jeg virkelig satte pris på. Jeg gik derfra med ikke bare lækkert hår, men også en rigtig god oplevelse. 💇‍♀️🤍
Et kæmpe tak til Sofie for hendes faglighed, ærlighed og fantastiske service. Jeg kan varmt anbefale hende! 🌟

25 juin 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tusind tak for din fine anmeldelse. 💛

Vi er kede af, at dit første besøg ikke levede op til dine forventninger, men vi er meget glade for, at vi fik mulighed for at rette op på oplevelsen. Det betyder meget for os, at du følte dig mødt med forståelse, og vi vil sørge for at give dine rosende ord videre til Sofie.

Noté 2 sur 5 étoiles

Rigtig sød frisør, men fejlklipning

Rigtig sød frisør, dejlig hårvask med massage. Desværre lykkes det ikke at lave den glidende overgang jeg bad om, så nu har jeg total hak ind midt på håret og det kan ikke nå bag om ørerne, selvom vi aftalte en længere længde. Helt umuligt at sætte det, så det skjuler hakket ind.

20 juin 2026

En fornøjelse at sidde i stolen hos Camilla i Lyngby

Jeg havde fornøjelsen af at sidde i stolen hos Camilla i Lyngby. Og hvor var hun altså bare både sød, dygtig og servicemindet. Selv da jeg nævnte noget, jeg ikke var helt tilfreds med, tog hun det ikke bare pænt, men svarede virkelig sødt og imødekommende. Jeg vil helt klart anbefale Camilla som frisør, hvis du vil have en både meget erfaren, sød og dygtig frisør, som er god til at se, hvad der passer til din hårtype, ansigtsfacon m.m.

3 juin 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tusinde tak Therese for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Glæder os til at se dig igen hos ZENZ.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev klippet af Oliver på Islands…

Blev klippet af Oliver på Islands Brygge. Man skal lede længe efter en så passioneret og skøn frisør.

15 juin 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Kære Lise. tusinde tak for din dejlige anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Fik klippet af Ida

Fik klippet af Ida. Hun forstået helt præcis hvad jeg vil have og jeg er bare så glade for det! Nu har jeg også produkterne hun anbefalet til mit hår, så ser frem til at mit hår bliver sundere!

22 mai 2026

Jeg elsker at komme hos Zenz i Aarhus

Jeg elsker at komme hos Zenz i Aarhus. Jeg startede med at komme her, da jeg var gravid med mit andet barn, så jeg blev farvet og klippet et sted, hvor jeg kunne føle mig tryg og helt sikker på, at jeg ikke udsatte mig selv og mit barn for uønsket kemi. Jeg brugte salonen som et lille wellness sted, hvor jeg kunne få en lækker hårmaske og en hovedbundsmassage og en god kop kaffe. Siden er der kommet et barn mere, og alle tre børn kommer med i salonen og to af dem bliver klippet her. Der er altid dejlig stemning, og plads til også at skifte bleen og få et lille stykke chokolade. Jeg kunne ikke drømme om at skifte salon. Her er alt jeg skal bruge, og søde kompetente frisører. Jeg bliver altid klippet og farvet hos Helle, og jeg kunne ikke forestille mig det anderledes. Jeg høster komplimenter og nyder mit smukke hår. Vil altid anbefale Zenz!

3 juin 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tak for anmeldelsen vedr. din oplevelse i ZENZ Århus og dejligt du nævner mange af de kendetegn som vi fokuserer på i ZENZ. Og så er det bare et dream team vi har i salonen. De bedste hilsner ZENZ

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået et virkelig flot resultat

Jeg har fået et virkelig flot resultat. Mit hår er så naturligt lysnet at min familie ikke mente der var sket noget. Det er jo fordi det netop er så fint et resultat som Noor har lavet at det ikke ser farvet ud. :)
Eneste minus var at vi ikke talte mere sammen for koncentrationens skyld (jeg er et snakkehoved), men med dette resultat lever jeg fint med at sidde i stilheden og nyde at blive gjort fin.
Meget tilfreds og booker klart igen til brush-up, når den tid kommer.

26 mai 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os og Noor en af vores fantastiske dygtige frisører. De bedste hilsner ZENZ

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan IKKE anbefale at blive klippet…

Jeg kan IKKE anbefale at blive klippet af Vanesa i Frederiksberg Centeret! Jeg kom ind med hår til midt på ryggen, og bad om etager for at gøre det lidt mindre tungt i bunden og fladt på toppen. Jeg kom ud med en kort page, og ÉN etage der kører hele vejen rundt om hovedet i samme længde. Så jeg har ligesom to lag hår - et i skulderlængde, og så et lag i ørelængde som ligesom bare ligger nedover…
Jeg var den sidste kunde i butikken, og vask, klip og styling tog 34 minutter. Jeg gav instruksen “jeg kunne godt tænke mig etager, for at gøre det mindre fladt og tungt”, Vanessa viser mig at det er nødvendigt at tage 3-4 cm af længden (hun viser med fingrene) før at hun kan lave etager, jeg siger god for dette. Så fortæller hun at hun altid vil anbefale folk med krøller etager og så går hun i gang. Vanessa talte undervejs om hvor øv det er at hun skal arbejde på de solrige dage i næste uge, og hvor meget hun glædede sig til at være færdig med sin uddannelse til april.

Salonens (managerens) håndtering af det hele har til gengæld været virkelig god, og jeg har både været til tilretning og er blevet tilbudt en gratis klip. 5 stjerner for den service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Men ja, gå udenom Vanesa ! Hun er simpelthen ikke dygtig nok - ellers havde hun bare for travlt, med at komme hjemme.

18 mai 2026

Hej Julie,

Tak for din uddybende feedback.

Vi vil gerne nævne, at selv få centimeter kan opleves som en stor forskel i krøllet hår, da krøller ofte trækker sig mere op, når håret bliver sundere og lettere. Det kan derfor hurtigt føles kortere end forventet, selv ved relativt få centimeters klip.

Vanessa er en meget dygtig elev, og vi oplever normalt, at hendes kunder er rigtig glade for både hendes arbejde og tilgang. Derfor er vi selvfølgelig også kede af at høre, at du ikke følte dig tryg eller tilfreds med resultatet denne gang.

Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig hørt og godt tilpas gennem hele behandlingen, og vi er glade for, at vi fik mulighed for at hjælpe dig videre efterfølgende.

Anne-Sophie

Sikker klip hver gang

Sikker klip hver gang. God og personlig service. Lækker salon. Varmeste anbefalinger.

7 mai 2026

Réponse de ZENZ Organic Hairdressing

Tusinde tak for en dejlig anmeldelse, og tak for din anbefaling.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus