Zizzi Avis 24 471

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Ik heb vandaag voor€ 740 , Euro kleeding gekocht bij zizi en heb 500 Euro korting gehad met volle tas prachtige goede kwaliteit en duurzame materialen zomer jurken. Echt top winkel ik ben echt blij m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det er første gang jeg handler hos Zizzi's onlineshop og jeg kan sige, det bliver absolut ikke bliver min sidste gang. Nem og overskuelig onlineshop, et godt udvalg og til fornuftige priser.... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

24 k avis

Bin sehr zufrieden

Tolle Maßangaben für die Kleidung, so dass es wirklich passt. Schneller, zielorientierteŕ Kundenservice. Schnelle Lieferung.

23 avril 2026

Meget hjælpsom personale

Meget hjælpsom personale

21 avril 2026

Hi Linda

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores hjælpsomme personale. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det og give 5 stjerner.

Altid størrelsessvarende varer

Altid størrelsessvarende varer
God kvalitet

23 avril 2026

Hi Lene

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever vores varer som størrelsessvarende og i god kvalitet. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Zizzi er det bedste tøj mærke,god…

Zizzi er det bedste tøj mærke,god kvalitet, god pasform og smart og praktisk.
Altid en helt perfekt kundeservice, som jeg sætter stor pris på.

21 avril 2026

Hi Thea

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever vores tøj som både smart, praktisk og med god pasform. Det betyder virkelig meget for os, at du også fremhæver kvaliteten og vores kundeservice - tusind tak for de flotte ord.

Altid super betjening,pr postordre

Altid super betjening,pr postordre. Og i butikken i centret i Slagelse postnummer 4200. Kun godt at sige.

17 avril 2026

Hi KAJA BRØNS

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever super betjening både ved postordre og i butikken i centret i Slagelse. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele dine søde ord.

Team Zizzi

Som altid hurtig levering fra…

Som altid hurtig levering fra bestilling til levering. 1 dag. Fuld tilfredshed herfra.

22 avril 2026

Hi Linda

Hvor er det dejligt at høre, at du igen har haft en så god oplevelse med den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du er fuldt tilfreds, og at din ordre nåede frem allerede på 1 dag.

God og rask kundeservice

22 avril 2026

Hi Ann Kristin

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det.

Jeg synes at jeres tøj er flot og i er…

Jeg synes at jeres tøj er flot og i er altid klar til at hjælpe

10 avril 2026

Hi Britta

Hvor er det dejligt at høre, at du synes vores tøj er flot, og at du altid oplever, at vi er klar til at hjælpe. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Den bedste betjening 🧡

17 avril 2026

Hi Arnaute

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft den bedste betjening 🧡 Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner.

Dårlig pasform på tøjet og syntetiske stoffer

Dårlig pasform på tøjet, alt sammen i syntetiske stoffer. Jeg købte en kjole i bomuld og den har dårlig pasform - sidder simpelthen for løst og uden former overhovedet… så jeg ender med at returnere hele bunken. Bedre held næste gang.

På den positive side, er der et stort udvalg og det er dejligt.

14 avril 2026

Hej Simona

Vi beklager at høre, at tøjet ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når pasformen føles løs og uden form, og når materialerne ikke matcher det, du havde håbet på. Det er også ærgerligt, at du endte med at returnere hele bunken.

Vi sætter samtidig pris på, at du nævner vores store udvalg som noget positivt. Din oplevelse med både pasform og materialevalg er vigtig for os, og hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan se nærmere på din oplevelse.

Hurtig levering

Hurtig levering.
Tøjet som beskrevet på hjemmesiden og set i butikken. Størrelse passede.

16 avril 2026

Hi

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering, og at tøjet levede op til dine forventninger. Det glæder os også, at størrelsen passede, og at varen svarede til både det, du så online og i butikken.

seamless 3/4 leggins

seamless 3/4 leggins. 2 par for ca. 150 når der er på tilbud. De bliver enormt hurtigt løse i stoffet. De er ikke pengene værd.

20 avril 2026

Hej Joan

Vi er kede af at høre, at dine seamless 3/4 leggings hurtigt bliver løse i stoffet, og vi forstår fuldt ud, at det kan føles skuffende, når de ikke lever op til dine forventninger—særligt også når de er købt på udsalg.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores produkter skal give. Hvis du ønsker, så kontakt venligst vores kundeservice på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan tage et nærmere kig på din oplevelse og vurdere sagen yderligere.

Med venlig hilsen
Team Zizzi

Super lækkert og smart tøj til en…

Super lækkert og smart tøj til en fornuftig pris

13 avril 2026

Hi Søttruphus

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores tøj er både lækkert og smart - og til en fornuftig pris. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

let at bestille og hurtig levering

let at bestille og hurtig levering
Kunne godt tænke mig i fik nogle andre mærker ind f.eks
Zenzi og andre

Hi Kis

Hvor er det dejligt at høre, at det var let at bestille, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os, at du også deler ønsket om flere mærker som Zenzi - den slags input tager vi med os videre.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering.

9 avril 2026

Hi Ulla

Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt at bestille, og at du fik hurtig levering. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er helt umuligt at få club zizzi…

Det er helt umuligt at få club zizzi til at virke.
Sæt nyt password virket bare ikke.

Hej Lise

Vi er kede af at høre, at du har haft så svært ved at få Club Zizzi til at virke, og at det heller ikke lykkedes at oprette en ny adgangskode.

Det forstår vi godt er frustrerende, når man bare gerne vil logge ind og bruge sin konto.

Hvis du vil, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan kigge nærmere på din sag og gennemgå dit medlemskab sammen med dig.

Team Zizzi

Jeg skulle bytte til en anden vare

Jeg skulle bytte til en anden vare , men var ikke på lager , men fik at vide at når jeg handlede i butikken,var der fri fragt hjem til mig , det er godtnok service må jeg sige blev så glad så derfor giver jeg 5 stjerner til ekspedienten i Hjørring 👍

13 avril 2026

Hi Hanne

Hvor er det dejligt at høre, at du blev så glad for hjælpen i vores butik i Hjørring. Det betyder meget for os, at du vil fremhæve ekspedienten og den gode service med fri fragt hjem - og tusind tak for de 5 stjerner.

Team Zizzi

Det er altid en fornøjelse at shoppe i…

Det er altid en fornøjelse at shoppe i Zizzi. Virkelig venligt og fagligt dygtigt samt hjælpsomt personale.

14 avril 2026

Hi Stentoft Janne

Hvor er det dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse at shoppe hos os, og at du oplever personalet som både venligt, fagligt dygtigt og hjælpsomt. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Everything exceeded my expectations…

Everything exceeded my expectations from quality to presentation. The outfit is elegant, perfectly tailored, and arrived on time. A truly trustworthy brand for premium fashion

Hi Camille

How lovely to hear that everything exceeded your expectations. We are so pleased that both the quality, presentation and elegant fit of your outfit made such a great impression, and that it arrived on time.

It means a lot to us that you see us as a trustworthy brand for premium fashion.

Hurtig ekspedition

Der er altid hurtig ekspedition og jeg får altid sendt til afhentning i butikken og de er altid søde og imødekommende i butikken.

16 avril 2026

Hi Birgitte

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever hurtig ekspedition, og at afhentning i butik fungerer så godt for dig. Det glæder os også meget, at du møder søde og imødekommende kolleger i butikken - tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.