Vi har for nyligt købt en bil fra zmcar og kan kun sige at vi fik en mega god oplevelse. Mega god service og opfyldte alle ønsker☺️ stor anbefaling fra os af!☺️
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos ZM Cars. Fra start til slut var kommunikationen nem og behagelig. Forhandleren var venlig, hjælpsom og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg prøvede fle... Voir plus
Vi byttede vores Chevrolet Spark for en Peugeot 208. Adnan gav en virkelig god pris fra start selvom vores aircondition ikke virkede, hvilket var enormt rart så der ikke var behov for at forhandle... Voir plus
Fantastisk service, fantastisk introduktion, fantastisk oplevelse generelt. Der er mange fantastisker i dette køb. Tillidsfuld og ydmygende ejer af firmaet, og man får bestemt hvad der er blevet lov... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
God oplevelse med at købe bil hos Adnan…
God oplevelse med at købe bil hos Adnan ZMBiler.
Nem at lave aftale med. God service og meget tillidsfuld og venlig behandling.
Uproblematisk ved køb af en flot bil.
Stor tilfredshed med forløbet
Rigtig god oplevelse!
Jeg var på udkig efter min første egen bil da jeg støder på ZM car. Jeg kører derud med en bestemt bil i kikkerten. Da jeg ankommer møder jeg en meget venlig bilsælger (Adnan), som var meget engageret og serviceminded. Jeg får prøvekørt dén samt 2 andre biler, og vælger så til sidst den bil, jeg havde udset fra start (Hyundai i20). Jeg havde bestemt fornemmelsen af, at Adnan var ærlig og pålidelig i sin rådgivning, og at han ville give mig en god oplevelse og en god bil.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og Adnan var meget behjælpelig og arbejdede hårdt, så jeg kunne stå med bilen hurtigst muligt (efter mit eget ønske). Jeg har kun rosende ord at sige om dette sted! :-)
Rigtig god service ved køb af bil (i20)…
Rigtig god service ved køb af bil (i20) hos ZM Car og en god byttepris for vores gamle bil. Har også givet 6 måneders garanti på tekniske fejl.
Fantastisk service
Fantastisk service! Super sød og meget hjælpsom! Købte en flot og velholdt bil fra ham fik super meget hjælp til at vælge den helt rigtige til mit behov
God service og tryg handel
Jeg havde en meget positiv oplevelse ved at gøre mit første bilkøb (en Peugeot 208) hos Adnan, som ydede en god service og venlig betjening. Alt forløb hurtigt, og jeg fik besvaret alle mine spørgsmål og følte mig i trygge hænder. Desuden en flot bil til en rigtig fin pris. Anbefaling herfra!
Rigtig god service og meget venlig…
Rigtig god service og meget venlig betjening. Et godt sted st købe en brugt bil
Empatisk, professionel bilforhandler
Vi har købt en ford focus hos Adnan, som der desværre kort tid efter købet opstod problemer med, da kølervæsken løb ud, hvilket førte til en overophedet ødelagt motor.
Adnan har i den forbindelse gjort alt, hvad han kunne for at finde en god løsning, og vi står nu med en bedre bil, end hvad vi købte - med en mindre udgift for os i forhold til, hvad dette ellers kan løbe op i.
Man kan trygt købe bil hos ZM car - og vi vil også købe vores næste bil hos ham, når det en dag bliver aktuelt.
En klar vinder på alle punkter
Vi havde været rundt til 8 forskellige bil forhandlere i Silkeborg, men ingen af dem kunne nå zmcar til sokkeholderne på nogle punkter.
Bilerne var rene, gode priser, servicen var perfekt og han hjalp os igennem det hele
Næste gang spilder jeg ikke tid med andre bil forhandlere, og kører bare direkte hertil
Fantastisk oplevelse hele processen…
Fantastisk oplevelse hele processen igennem.Hurtigt og nemt
Tillid er nøgleordet
Tillid er nøgleordet. Har netop hentet min nye dejlige bil hos Adnan og ZM Car.
Fra det første besøg og prøvetur i bilen, har jeg været i trygge hænder. Yderst kyndig vejledning. Og meget, meget venlig og serviceorienteret betjening.
Skal der købes ny bil, vil jeg klart anbefale alle at kigge fordi ZM Car.
God oplevelse
Jeg fik en rigtig god oplevelse med køb af brugt bil hos ZM Car i Silkeborg. Det var første gang jeg købte bil, fik en venlig behandling af Adnan. Smilende og forstående hvis der var spørgsmål.
Super gode biler til gode priser
Endnu engang en god handel og til en rigtig god pris.
En virkelig god bilforhandler og kan varmt anbefales. Har gode biler til fornuftige priser. Han står altid klar til at hjælpe og vejlede, samt rigtig rar og smilende mand.
Har købt bil 2 gange hos ham, og bilerne fejler intet og kører upåklageligt. Er ovenud tilfreds med begge mine biler jeg har købt hos ZM Car.
Har intet dårligt at sige om stedet og handlerne.
Kommer helt sikkert igen.
Drug dealer. Scammer.
I went with family to see the car, we took an appointment before going. He knows that we are coming. We enter in his shop he was high on drugs, and we just ask simple questions. He became abusive and shouting. I must say danish government should take strict action against him, so no one come and kill him one day.
SCAMMER. Worse dealer ever
We went to se the car to ZMcar dealership which is not a dealership just a small shop. We just start the car to check the engine sound. He took the keys from us and say I don’t want to sell a car to you. He misbehaved and close the door. I must say don’t ever go to this dealer again. He will give you fake car, fake warranty and will never listen to you after you get car from him. Be aware. I prefer to go at Danish dealership. Worse car seller ever.
Jeg har købt en lækker bil
Jeg har købt en lækker bil, til en god pris, hos CMcar. Jeg blev mødt af venlig og hjælpsom ejer, som kunne hjælpe med alt det som jeg havde brug for. Jeg er helt tilfreds med handlen.
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling herfra!
Utrolig behagelig og imødekommende forhandler, som er hamrende dygtig og til at stole på. Som ny-tilflytter i Silkeborg, er jeg ikke i tvivl om at dette er mit faste værksted.
Tak for alletiders service!
Supergod service og flotte biler!
Jeg vil gerne give ZM car min allervarmeste anbefaling, i det jeg netop har købt en rigtig fin og velholdt Toyota Yaris som jeg er meget glad for. Adnan er meget hjælpsom og gav rigtig god service og besvarede alle mine spørgsmål. Det hele foregik meget hurtigt og effektivt, og det var en stor lettelse, at en bilhandel som er en stor beslutning, gik så fint. Der var flere biler jeg var interesseret i hos ZM car, for de var alle af god kvalitet. Jeg vil helt klart gerne handle her igen.
Vi har lige købt bil her og her efter…
Vi har lige købt bil her og her efter vi har haft den i lidt over en uge, der begyndte motor lampen og lyse, og vi fik af vide at vi kunne komme med den, og så fiksede han hvad end der var galt på hans regning.
Brugt Suzuki Swift 1,2 - årgang 2017
Købte en Suzuki Swift 1,2 årgang 2017 af ZM Car/ Adnan i Juli 2024. Jeg tilså bilen om søndagen, betalte og kørte i den om mandagen.
Har ikke andet end godt at sige :) - han har gode biler der alle er i fin stand til en rimelig pris. Super hjælpsom med at svare på spørgsmål, og at imødekomme det man nu kan have brug for hjælp til.
Ikke andet end ros herfra
Jeg har haft en rigtig behagelig…
Jeg har haft en rigtig behagelig oplevelse i forbindelse med køb af bil..Adnan er en virkelig hjælpsom forhandler. Jeg vil aldrig tøve med at købe bil hos ZM Car igen :-)