Vi har for nyligt købt en bil fra zmcar og kan kun sige at vi fik en mega god oplevelse. Mega god service og opfyldte alle ønsker☺️ stor anbefaling fra os af!☺️
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos ZM Cars. Fra start til slut var kommunikationen nem og behagelig. Forhandleren var venlig, hjælpsom og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg prøvede fle... Voir plus
Vi byttede vores Chevrolet Spark for en Peugeot 208. Adnan gav en virkelig god pris fra start selvom vores aircondition ikke virkede, hvilket var enormt rart så der ikke var behov for at forhandle... Voir plus
Fantastisk service, fantastisk introduktion, fantastisk oplevelse generelt. Der er mange fantastisker i dette køb. Tillidsfuld og ydmygende ejer af firmaet, og man får bestemt hvad der er blevet lov... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Rigtig god betjening og stor…
Rigtig god betjening og stor hjælpsomhed. Kan klart anbefale andre at handle her😊
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Zmcar. Ejeren er helt fantastisk og giver en god gennemgang af hans biler. Jeg vil helt klart anbefale at give ham et besøg, hvis man ønsker sig en drømmebil. Tak til ejeren herfra!
Super godt service
Jeg har haft en rigtig godt oplevelse da jeg købt min bil til ZM car. Super godt service og de er meget fleksible, hvis man brug for hjælp for at kigge bil eller skifte dæk. Jeg er super glad 😊, og kan anbefale til alle 👍.
Den BEDSTE oplevelse!
Jeg har købt bil hos Adnan, og det har været den bedste købsoplevelse, jeg nogensinde har haft. Adnan er yderst professionel og pålidelig. Han yder en fantastisk service og har været virkelig behjælpelig hele vejen. Han kunne have sparet både tid og penge, da der skete en misforståelse mellem os, men han rådgav mig efter, hvad der var bedst for MIG, og hvad der gav mig den bedste købsoplevelse. Hans serviceniveau er virkelig i top. Jeg har fået den dejligste kvalitetsbil, og alt spiller bare. Jeg ved, at jeg fortsat kan ringe til Adnan og få den bedste og ærligste rådgivning, og den bedste service, hvis jeg får brug for noget. Jeg vil på det varmeste anbefale at købe vil hos ZMCar hos Adnan.
God behandling
Jeg og min mand har haft en fantastisk oplevelse med vores bilkøb hos zmcar. Fleksibel mulighed for at se på bilen udenfor arbejdstid og god behandling under hele bilhandlen. Vi kan klart anbefale at handle hos zmcar.
Jeg var ude efter en god og velholdt…
Jeg var ude efter en god og velholdt brugt bil til gode penge og det fandt jeg ved Cm cars.
God service, behagelig forhandling og opfølgning på aftaler. Kan varmt anbefale Cm cars til andre.
Har netop solgt og købt bil ved ZM Car
Har netop solgt og købt bil ved ZM Car, og der er ikke en finger at sætte på hverken service eller handlen.
Giver mine allerbedste anbefalinger til at handle her 😀
Mega god service…
Mega god service og super nem at snakke med. Han var ærlig og oprigtig - gjorde hele oplevelsen til en rar en. Jeg vil helt klart anbefale ZM car 🤩
Købte en peugeot 3008 tilen god pris og…
Købte en peugeot 3008 tilen god pris og fik en god pris for min egen byttebil
rar og hjælpsom og en frisk person
Er glad for handlen og håber at blive glad for bilen
Tak for en go og ærlig handel,er super…
Tak for en go og ærlig handel,er super godt tilfreds med det hele👍😊
Fantastisk oplevelse!
Hos ZM Car har jeg følt mig tryg igennem hele min handel af ny bil. Adnan er professionel, imødekomme og rar. Jeg kom en søndag for at kigge på bil og han havde den klar allerede mandag. Jeg er imponeret over hans passion. Jeg vil fremover handle biler udelukkende ved ham. Han får min aller varmeste anbefaling!
Tilfreds kunde!
Købte bil hos Zmcar og gav min gamle i bytte uden problemer. Adnan var reeel og ærlig men gav en god pris alligevel uden at jeg skulle presse "ham op".
Den nye bil lever fuldt ud op til forventingerne og jeg har været meget tilfreds med den service jeg har modtaget. Glad og smilenende; meget imødekommende og behjælpelig i hele processen.
Var jeg gået til et større bilhus havde jeg nok skulle arbejde mere for at få min bil med i bytte men ikke hos Zmcar. Efter en hurtig køretur var der en reel og fair pris på bordet som passede begge parter.
Alt i alt 5 stjerner - kan ikke forestille mig at det kan gøres meget bedre.
Peugeot 208
Har købt en Peugeot 208 ved ZM car.
Vi forsøgte at straksoverfører til selskabet, der gik dog et eller andet galt, så pengene kom ikke frem til selskabet, vi måtte derfor desværre kører hjem uden vores nye bil.
På trods af dette ikke var ejerens skyld, at pengene ikke kom frem, gav han et olieskifte og skiftede til vinterdæk, mens vi ventede til dagen efter, med at hente bilen og pengene var kommet frem.
Alt i alt en rigtig venlig ejer
Seriøs og reel
Seriøs, venlig og imødekommende. Meget reel. Fik en god fremvisning af bil, som var top klargjort. 6 måneders 100% garanti og fair pris. Kan varmt anbefale ZM Car.
Super gode sted hvor man handler
Jeg anbefale sted hvor man handler hos Adnan. Han er ærlig person og gode pris også gode service.jeg anbefale ZMCAR.
Super god service
Rigtig god service
Rigtig god service! God og hurtig kommunikation og oplevelsen af en aftale er en aftale👍
Er efterfølgende blevet ringet op for at høre om jeg er tilfreds med bilen. Det er god stil😊
Bil har været på værksted efter køb grundet flere fejl på dæktryk og en stabilisatorbolt der havde løsnet - begge dele ikke noget sælger har med at gøre😊
Meget godt sted at købe en bil
Det er et meget godt sted at købe en bil. Meget venlig tilgang. Hurtig og nem levering. Fuldstændig, meget glad og tilfreds med denne forhandler.
Meget venlig forhandler
Meget venlig forhandler. Utrolig god service, står inde for salg af sine biler. Kan klart anbefale denne forhandler