ZnanyLekarz Avis

1 740
TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Badanie USG zostało wykonane bardzo dokładnie i delikatnie. Pani Doktor zadbała o mój komfort, wszystko spokojnie wyjaśniła i sprawiła, że mimo stres... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Powiadomienie o umówionej wizycie u iekarza nie przyszło. Pani na infolinii zamiast zająć się rozwiązywaniem problemu uważa, że jest od robienia uwag. Skupiła się nie na problemie, a na tym, że mam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. lekarz naprawdę chciał mi pomóc. Widać, że najważniejsze jest dla niego zdrowie pacjenta, a nie tylko zarobienie pieniędzy na kolejnej wizycie. Podejście bardzo prof... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Umówiłam na Znany lwkarz wizytę u podologa. Łatwość umówienia. Dziś jestem po pierwszej wizycie u podologa - Pani Edyty Bianga. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Edyta spokojnie wszystko mi wyja... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Informations provenant de diverses sources externes

Znajdź lekarza i wygodnie umów wizytę przez internet. Przeczytaj wiarygodne opinie innych pacjentów i dodaj własną. Mamy w bazie ponad 146 000 lekarzy!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 13 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 740)

206 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Dobrze, że jest, ale bolesne używanie

Super, że jest taka możliwość.
Można sporo załatwić z domu, a nawet z zagranicy.
Ale jest też sporo wad.
Wygląda, jakby lekarze często nie ogarniali systemu i formalności.
Często nie wiadomo w jaki sposób ma być przeprowadzona konsultacja. Informacje w systemie są niejasne i niespójne. Często brak danych o kontakcie jak i płatności. Podejrzewam, że głównie z winy nieogarniętych lekarzy. Ale też częściowo pewnie z winy platformy.
Nie widzę nawet cen. Podczas ostatniej wizyty zarówno cena jak i numer konta bankowego zostały wyświetlone tylko raz, przed potwierdzeniem wizyty.
Mam też sporo dozy nieufności do ocen. Szczególnie po kilku nienajciekawszych spotkaniach.
Definitywnie warto zerknąć na alternatywy.

26 juin 2026

Bardzo pomocna aplikacja

Bardzo pomocna aplikacja, w pełnym zakresie medycznym, o szerokim spektrum wyboru specjalistów, a co za tym idzie leczenia. Bardzo opiniodawcza, co w dzisiejszym czasie daje spory wgląd na sposób i jakość opieki medycznej. Polecam!

30 juin 2026

Dzień Dobry

Dzień Dobry, uważam, że wspaniale jest mieć możliwość po pierwsze poczytać informacje o lekarzach, opinie innych pacjentów jak i w razie czynników niezależnych np. wysoka temperatura lub choroba po drugie bez problemu przenieść termin lub odwołać wcześniej wizytę dając szansę innym chorym, może pilniejszym.

28 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ten serwis jest niewiarygodny

Ten serwis jest niewiarygodny, opinie negatywne o lekarzu są usuwane. Ten portal nie sluzy pacjentom tylko lekarzom niestety. Prawdy o braku kompetencji lekarzy z tego portalu sie nie dowiesz.

20 avril 2026
Logo de ZnanyLekarz

Réponse de ZnanyLekarz

Dziękujemy za opinię. Chcemy jasno podkreślić, że na ZnanyLekarz publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie. Nie oceniamy ich przez pryzmat tego, czy są korzystne dla specjalisty, ale czy spełniają zasady publikacji.

Jeśli opinia zawiera np. dane wrażliwe, obraźliwe sformułowania, niezweryfikowane oskarżenia albo treści wykraczające poza osobiste doświadczenie pacjenta, prosimy autora o jej poprawę. Krytyczne opinie również są publikowane, o ile opisują rzeczywiste doświadczenie pacjenta i są zgodne z naszymi zasadami.

Zależy nam na tym, aby pacjenci mogli podejmować decyzje na podstawie rzetelnych i bezpiecznie moderowanych opinii.

Noté 5 sur 5 étoiles

Za drogie usługi w stosunku do…

Za drogie usługi w stosunku do kompetencji. Za duże oczekiwania w stosunku do ortopedy, a za mało zaangażowania i jego pracy na miejscu, bez konkretów.

It is bad translated in english

9 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Very good experience with the…

Very good experience with the appointments bookings and online or face to face visits.
Small issue with the app, unable to download it to iPhone if you leave abroad despite changing settings/location to Poland. It works ok in the browser but unable to use some additional services without the app being installed.

25 juin 2026

Obczajka obowiązkowa

Zanim gdziekolwiek sie umowie, zawsze sprawdzam te stronę! Jeśli nie ma terminów np. W LuxMedzie, zawsze znajdę cos na szybko prywatnie. Super.

18 juin 2026

Super aplikacja

Dla mnie super, że w zaciszu domu można wybrać sobie na stronie odpowiednią dla mnie godzinę, dzień zabiegu czy wizyty. Nie muszę nigdzie wydzwaniać, czekać na infolinii nie wiadomo jak długo. Wchodzę na stronę, szukam lekarza i pyk umawiam się i jadę.
Dobrze by było, gdyby do każdego lekarza, każdej specjalizacji, w każdej przychodni można byłoby się tak umawiać. Prywatnie i na NFZ.

11 juin 2026

Użyteczne narzędzie

W mojej okolicy sporo lekarzy korzysta z tej aplikacji internetowej, można w miarę przystępny sposób umówić wizytę, podejrzeć listę usług czy prowadzić komunikację z lekarzem. Aplikacja daje możliwości, ale ostatecznie od lekarza zależy, czy je wykorzysta. Samo narzędzie jest pomocne.

10 juin 2026

Super aplikacja

Super aplikacja, często można znaleźć szybsze i tańsze terminy do specjalistów,niż dzwoniąc po szpitalach/ przychodniach. Korzystam od kilku lat.

10 juin 2026

dr Elżbieta Siemkowicz

Polecam panią dr Elżbietę Siemkowicz. Super ginekolog. Bardzo pomogła mi w czasie ciąży oraz porodu a miałam bardzo trudne porody.

30 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dziękuję personelowi Lux Med w…

Bardzo dziękuję personelowi Lux Med w Poznaniu za szybką, profesjonalną i pełną życzliwości pomoc.
Ze względu na pilną sytuację zdrowotną potrzebowałam specjalistycznego leczenia w bardzo krótkim czasie. Mimo napiętego grafiku udało się zorganizować dla mnie wizytę i zabieg niemal natychmiast, za co jestem ogromnie wdzięczna.

Szczególne podziękowania kieruję do Pani Justyny Olejniczak za natychmiastowe zaangażowanie, sprawną pomoc i ludzkie podejście. Bardzo dziękuję również Pani dr Justynie Olejniczak, która zgodziła się przyjść wcześniej do pracy, abym mogła zostać poddana potrzebnemu zabiegowi.

W trudnej i stresującej sytuacji takie wsparcie naprawdę ma ogromne znaczenie. Poczułam się potraktowana poważnie, z troską i zrozumieniem. Dziękuję całemu zespołowi za profesjonalizm, empatię i realną pomoc.

2 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus