Bardzo mądra, dla mnie idealna osoba pod terapie psychologiczną, szukałem odpowiedniej terapeutki chwile I szczerze jestem wstanie stwierdzić że tu jest Topka. 🩶 Nie znam jej z innych dziedzin, ale... Voir plus
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Badanie USG zostało wykonane bardzo dokładnie i delikatnie. Pani Doktor zadbała o mój komfort, wszystko spokojnie wyjaśniła i sprawiła, że mimo stres... Voir plus
Powiadomienie o umówionej wizycie u iekarza nie przyszło. Pani na infolinii zamiast zająć się rozwiązywaniem problemu uważa, że jest od robienia uwag. Skupiła się nie na problemie, a na tym, że mam... Voir plus
Jestem bardzo zadowolony z wizyty. lekarz naprawdę chciał mi pomóc. Widać, że najważniejsze jest dla niego zdrowie pacjenta, a nie tylko zarobienie pieniędzy na kolejnej wizycie. Podejście bardzo prof... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Znajdź lekarza i wygodnie umów wizytę przez internet. Przeczytaj wiarygodne opinie innych pacjentów i dodaj własną. Mamy w bazie ponad 146 000 lekarzy!
Coordonnées de contact
Ulica Kolejowa 5, 01-217, Warszawa, Pologne
- www.znanylekarz.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 13 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Możliwość wyboru lekarza i terminu…
Możliwość wyboru lekarza i terminu wizyty bez konieczności "wiszenia na telefonie", w celu uzyskania połączenia i umówienia wizyty
Problem z otrzymaniem zaleceń lekarza w przypadku wizyty online
Pani Ania Zaryczanska bardzo profesjonalna jako lekarz. Natomiast obsługa i serwis w Clínica Dermatologica bardzo nieprofesjonalna. Pani Ania godna polecenia ale Klinika nie.
Szybko sprawnie,rzetelnie.
Jestem lekarzem
Jestem lekarzem. Nie polecam.
Rozwiązałam umowę, bo wyjechałam za granicę. Straciłam dostęp do konta. Udostępnianie moich danych już nieaktualnych, bez mojej zgody. Portal nie odpowiada na moje wiadomości.
Pacjenci mogą pisać do mnie wiadomości, ale ja ich nie widzę, chyba że wykupię abonament.
Zasady jak na tanim portalu randkowym i taki poziom ta strona sobą reprezentuje.
przyjazne. miłe, bezstresowe spotkanie
pani doktor była bardzo przyjazna, ciepła kontaktowna, chętna do pomocy
Bardzo konkretna Pani doktor
Bardzo konkretna Pani doktor, odpowiedziała na kazde pytanie, udzieliła rad i powiedziała kroo po kroku jak poradzic sobie z zaistniałą sytuacją z moim uchem. Polecam serdecznie
Bardzo drogi i niekoniecznie zapewnia…
Bardzo drogi i niekoniecznie zapewnia pacjentów, nie nazwałabym tego inwestycją.. tylko drożyzną. Branie prowizji za pacjenta to żart. Jak czasem ktoś się przypadkowo trafi to cud.
Bardzo intuicyjna wyszukiwarka lekarzy
Bardzo intuicyjna wyszukiwarka lekarzy, szybkie platnosci.
Dezinformacja - dla kogoś mogła być bardzo kosztowna
Zaznaczyłem wyszukiwanie z NFZ ponieważ mam skierowanie, wizyta okazała się płatna. Miałem z czego zapłacić ale co jeśli ktoś by nie miał? To nie jest towar luksusowy w sklepie (w przypadku którego z resztą taka sytuacja, gdzie o cenie dowiadujesz się już na samym końcu będąc pod ścianą, byłaby delikatnie rzecz ujmując nieuczciwa). Od tego może zależeć czyjeś życie lub przeważyć o trwałym kalectwie. Jeśli system przy filtrowaniu z NFZ pokazuje oferty tylko prywatne, w dodatku w których przy wyswietleniu brak jest informacji że nie jest honorowane skierowanie na NFZ to jest to nikczemne.
Lekarz godny polecenia
Lekarz godny polecenia, zawsze służy radą, pracę wykonuję w 💯 procentach, Każdemu życzę takiego dentysty
opinia
Łatwość poruszania się, opinie innych możliwość określenia wolnych terminów wizyty
Pierwsza wizyta umówiona bez problemów
Pierwsza wizyta umówiona bez problemów, kolejna - 4 razy proszono mnie o potwierdzenie. Zrezygnowałem z wizyty, zeby mi tel nie spamowało.
Świetne miejsce
Świetne miejsce, gdzie przeczytamy opinie, dowiemy się o adresie czy o terminach wizyt, które oczywiście można umówić online.
Szybko i wygodnie, polecam.
mylące polecenia dotyczące karty
mylące polecenia dotyczące karty
straciłem wizytę, bo myślałem, że zapłacę w dniu wizyty
brak telefonu!
Lepiej nie używać tego gówna
Lepiej nie używać tego gówna, gdyż usuwają negatywne komentarze pod lekarzami i nie uwzględniają ich w scoringu dlatego prawie każdy ma 5/5 gwiazdek i wyssaną pałą przez ten serwis dla lekarzy, nie dla pacjentów
Nie polecam portalu ZnanyLekarz
Nie polecam portalu cały dzień walki 5 rezerwacji wizyty po potwierdzeniu przychodzi sms o odwołaniu wizyty kompletną porażką
System SMS to dramat
System SMS to dramat, nie da się nic uzupełnić przez blokady
Usuwaja negatywne opinie