X Butik Avis

4,1

W X Butik wierzymy, że moda powinna być jak druga skóra — wyrazem tego, kim jesteś, a nie rolą, którą odgrywasz. Nasze kolekcje są starannie dobierane z myślą o nowoczesnej kobiecie: ubrania, które podążają za nią, mówią w jej imieniu i pozostają z nią długo po tym, jak trendy przeminą. Od ponadczasowych codziennych essentials po wyjątkowe stylizacje stworzone na chwile, które się liczą — każdy element w naszym sklepie zasługuje na swoje miejsce.

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Oszuści , słupy , krętacze

Oszuści , dobrze że zamówiłem przez Klarna , więc nie muszę się martwić o zwrot pieniędzy. Namawiają jeszcze , żeby mnie oszukać i zamknąć spór. Dobrze , że paczka nie została odebrana. Nie polecam. Nie zamawiać tam!

3 juin 2026

Firma słup, zwrot do Chin. Oszuści.

Firma słup podająca fake'owy adres w Polsce, w rzeczywistości będąc chińską fabryką.
Gwałcąc wszelkie prawa UE dotyczące sprzedaży internetowej i praw konsumenta nie informują klientów o rzeczywistym kraju do którego kierowany ma być ewentualny zwrot.
Obsługa klienta to automat, brak numeru kontaktowego, zwrot paczki na koszt klienta w cenie produktu, lub nawet wyższej. Ubieganie się o zwrot pieniędzy niemożliwe. GORĄCO ODRADZAM!

12 juin 2026

Zakupy tutaj to zawsze wspaniałe…

Zakupy tutaj to zawsze wspaniałe doświadczenie. Stylizacje są kobiece, wyrafinowane i wystarczająco uniwersalne, aby pasowały na wiele okazji. Doceniam to, że nacisk kładzie się na ponadczasową modę, a nie na krótkotrwałe trendy.

4 mai 2026

Butik oferuje wspaniałą równowagę…

Butik oferuje wspaniałą równowagę elegancji i praktyczności. Niezależnie od tego, czy szukam czegoś na co dzień, czy wyjątkowego stroju na imprezę, zawsze mogę znaleźć ubrania, w których czuję się pewnie, nowocześnie i wygodnie.

11 mai 2026

Uwielbiam to

Uwielbiam to, jak wygodna i ponadczasowa jest ta kolekcja. Ubrania są stylowe, nie podążając za każdym trendem, dzięki czemu można je nosić sezon po sezonie. Wszystko, co kupiłam, stało się stałym elementem mojej garderoby.

12 mai 2026

Mam już dość ubrań

Mam już dość ubrań, które w internecie wyglądają świetnie, a na żywo rozczarowują. Tutaj było inaczej. Materiał solidny, paczka schludnie zapakowana, bez dziwnego zapachu. Po prostu dobrze wykonane rzeczy.

25 mars 2026

Na początku nie byłam pewna co do…

Na początku nie byłam pewna co do szpiczastego czubka butów, ale na nodze prezentują się bardzo szykownie. Obcas ma dobrą wysokość, nadaje się na cały dzień. Chodziłam w nich po sklepach i zero problemów. Zostają w mojej codziennej garderobie.

2 avril 2026

Kupiłam body Natalia w promocji i to…

Kupiłam body Natalia w promocji i to był dobry wybór. Materiał gładki, przyjemny, szwy równe. Paczka przyszła dzień wcześniej niż miało być, miłe zaskoczenie. Wygląda bardziej luksusowo niż się spodziewałam.

3 avril 2026