Super hurtig levering, er rigtig glad for produktet jeg bestilte og så er der super god kundeservice. Alt i alt rigtig god oplevelse, vender klart tilbage :)

2,3

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tournament bait

They have these slot tournaments that look fun, however you basically simply burn money trying to climb a leaderboard. I wound up depositing again simply to try to stay in top 50 plus still got nothing.

28 avril 2026

Sometimes I just log in to look

Weird thing maybe, but sometimes I just open the lobby and scroll the games without even playing. It’s almost relaxing seeing all the designs. When I do decide to play, it’s nice that my balance and everything is exactly how I left it.

26 avril 2026

Po prostu się zniechęciłem

Miałem kilka małych wygranych, jedną troszkę większą, wypłata się udała, więc nie powiem, że to oszustwo. Tylko że z czasem zobaczyłem, że sumarycznie i tak jestem sporo na minusie, a do tego dochodzi marnowanie wieczorów. Nie mam konkretnego zarzutu, po prostu więcej mnie to kosztowało niż dało radości.

24 avril 2026

Super service

Super service

29 décembre 2024

Hej Anneli

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er super glade for den positive anmeldelse, og vi håber at se dig snart igen.

Hurtig levering

29 novembre 2024

Hej Sonja.

Mvh. Martin - XGaming.dk

Ekstrem hurtig levering 👍 var positivt…

Ekstrem hurtig levering 👍 var positivt overrasket.

26 juin 2024

Hej Marie.

Mvh. XGaming.dk

10 ud af 10

3 juin 2024

Hej Marianna.

Mvh. Martin - XGaming.dk

Varen kom 1 dag efter jeg havde bestilt…

Varen kom 1 dag efter jeg havde bestilt den.

3 mai 2024

Hej John.

Tusind tak for de flotte 4 stjerner. Vi er super glade for at du modtog pakken, allerede dagen efter.
Det er også en top service, vi brænder for at overholde!

Vi håber at se dig igen snarest muligt hos XGaming.dk