Mange lån baseret på oplysninger fra Skat, hvis du skylder det offentlige penge af en eller flere årsager der ikke nødvæntig vis behøver at være din egen skyld stopper for dit lån, kan skyldes din par... Voir plus
er altid godt tilfreds når jeg skal låne måske er renterne for høje
jeg skulle bare bruge et lille lån. tusind tak
À propos de Lavprislån.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Danemark
- xn--lavprisln-d3a.dk
jeg skulle bare bruge et lille lån
jeg skulle bare bruge et lille lån. tusind tak
Fik mit lån :-)
God kundeoplevelse
Føler sig snydt
Fordi alle lånemuligheder, de melder tilbage at man er godkendt, de glemmer bare pfh, at melde ud, at hvis du står i rki. Så bliver du skoddet, og det er træls at sidde med et håb om et lån. Og så blive skoddet på noget de kunne have spurgt om som det første. Det kunne jo være at man var i rki, pga at man nægter at betale en uretfærdig regning. Som man faktisk kører retsag om
Først bliver man godkendt og så…
Først bliver man godkendt og så alligevel ikke
ingen hjælp
ingen hjælp at hente, søgte lån til nyt fyr, men nej ingen hjælp, så har kun tilbage at fryse ihjel. familie julefesten aflyst, idet havde det huset hvor hele familien kunne være, så ser nu hverken børn børnebørn og oldebørn. så nej kan ikke anbefalde lavprislån.
Jeg klager ikke for den rigtige…
Jeg klager ikke for den rigtige behandling, jeg er godt tilfreds, tak. Hilsen Knud.
God behandling
Alt gik som smurt i olie og lånet jeg…
Alt gik som smurt i olie og lånet jeg fik var ok
Dejligt med hurtige lån når man har…
Dejligt med hurtige lån når man har brug for lidt ekstra.
er altid godt tilfreds når jeg skal…
er altid godt tilfreds når jeg skal låne måske er renterne for høje
Meget positiv oplevelse
Høre også de små folk MVH Poul KC…
Høre også de små folk MVH Poul KC Sørensen
Ingen informationer om hvor der er søgt…
Ingen informationer om hvor der er søgt lån eller anden tilbagemelding.
Jeg synes den er bedste god handler
Anbefalder alle hvis i har brug for…
Anbefalder alle hvis i har brug for det.