À propos de l'entreprise

1. Courtier en bateaux

Écrit par l'entreprise

Hos Dansk Yacht Import har vi i mere end 35 år hjulpet både købere og sælgere med at gennemføre sikre bådhandler - både i Danmark og i udlandet. Uanset om du ønsker at sælge din båd, har spørgsmål om dukumentation, moms eller registrering, eller blot ønsker en uforpligtende snak om mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Yderst kompetent rådgivning

Jan hjalp til med indledende forhandlinger vedrørende en båd i Grækenland som havde en kompliceret historik. Min oplevelse var at Jan er meget kompetent og har helt styr på hvad der er af faldgruber og udfordringer ved bådhandel i udlandet og jeg kan kun varmt anbefale dansk yacht import.

20 mars 2026

Import at motorbåd fra USA

I forbindelse med import af motorbåd fra USA søgte jeg hjælp hos Dansk Yacht Import for bedre at få styr på reglerne for moms, registrering og CE-mærkning.

Jeg fik hele vejen igennem en yderst kompetent rådgivning, hvor Jan, som ejer firmaet, var med til at drive processen frem og hjalp til hvor der var behov for.

Ud over den store viden Jan selv har, trak han også på sit store netværk, som var yderst hjælpsomt for processen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Yacht Import, som en kompetent og yderst professionel rådgiver hvor man føler sig tryg og i gode hænder, hele vejen.

16 mars 2026

Hej Morten
Mange tak for de pæne ord og den varme anbefaling. Det er altid spændende at navigere i reglerne for moms og CE-mærkning, og din sag har været både spændende og interessant at arbejde med.
Du er altid velkommen, og tak for opgaven!"
Hilsen Jan

Super professional!

Super professional!
Had the pleasure of dealing with Jan from Danske Yacht import. extremely friendly and very knowledgeable. He made the process smooth and simple and went above and beyond to get the job done. 10/10 recommend this company! thanks again Jan

4 novembre 2025

Dear Chris
Thank you so much for the 10/10 recommendation! It was a true pleasure helping you through the process. I always strive to make things as smooth and simple as possible, so I am very glad to hear that you felt well-supported all the way.
Enjoy your boat, and you are always welcome to reach out again.
Best regards Jan.

Båd solgt gennem Dansk Yacht Import

Jeg valgte at sælge min Princess gennem Dansk Yacht Import i2021.
De lavede et flot salgsmateriale incl fremragende fotos af båden, så den virkelig præsenterede sig flot.
Resultatet var en solgt båd bare 3 timer efter den var kommet på nettet.
Alt papirarbejde blev klaret af Dansk Yacht Import.
Der var i hele forløbet god og klar kommunikation med mægler, og jeg følte mig i hele forløbet i trygge hænder.

4 juin 2025

Hej Jan,
Mange tak for de flotte ord! Det var en fornøjelse at hjælpe dig med salget af din Princess. Det er ikke hver dag, vi ser en båd blive solgt på kun 3 timer, men når forberedelserne og billederne spiller, så kan det ske.
Jeg er glad for, at du følte dig tryg ved papirarbejdet og kommunikationen hele vejen igennem. Tak for tilliden!
De bedste hilsner,
Jan, Dansk Yacht Import

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor juridisk viden giver tryghed

Jeg har gennem årene haft fornøjelsen af at få hjælp af Dansk Yacht Import, og hver gang har oplevelsen været både professionel og tryg fra start til slut. Det er tydeligt, at firmaet drives med en høj grad af faglighed og ordentlighed, og at de lægger vægt på både kundens sikkerhed og tilfredshed.
Særligt vil jeg fremhæve Jan, som efter min erfaring er en af de mest vidende bådmæglere, man kan finde. Hans dybdegående indsigt i de juridiske aspekter ved en bådhandel gør en afgørende forskel. Både sælgere og købere kan hurtigt støde på komplekse faldgruber i processen, som i værste fald kan blive meget dyre. Jan formår med sin viden og erfaring at navigere sikkert uden om disse udfordringer, hvilket giver en enorm tryghed.
Det, der virkelig adskiller Jan og Dansk Yacht Import fra mange andre, er dog ikke kun den juridiske kompetence, men også den seriøsitet og ærlighed, de møder kunderne med. Man mærker tydeligt, at det ikke handler om hurtige handler, men om at skabe gennemsigtige, tillidsfulde og holdbare løsninger for alle parter.
En anden styrke er den måde, bådene præsenteres på. Annoncer og præsentationer er altid meget professionelle, gennemarbejdede og troværdige. Det giver et stærkt førstehåndsindtryk og viser, at firmaet respekterer både bådene og de mennesker, der skal købe eller sælge dem.
Samlet set kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Dansk Yacht Import. De kombinerer høj faglig ekspertise med en sjælden grad af ærlighed og ordentlighed, hvilket gør dem til et oplagt valg for alle, der ønsker en sikker og professionel bådhandel.

20 septembre 2025

Hej Jørgen,
Tusind tak for din utroligt flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du lægger mærke til netop de værdier, jeg bygger Dansk Yacht Import på: ordentlighed, gennemsigtighed og juridisk sikkerhed.
En bådhandel er for de fleste en stor beslutning, og de juridiske faldgruber kan desværre være mange. Derfor glæder det mig, at min rådgivning har givet dig den nødvendige tryghed gennem vores samarbejde over årene. Tak for de pæne ord om vores præsentation af bådene – jeg gør mig umage for, at både køber og sælger får det bedste udgangspunkt, og præsentationen er super vigtig med gode, ordentlige billeder med mere.
Tak for tilliden og de varmeste anbefalinger!
De bedste hilsner,
Jan, Dansk Yacht Import

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus