Jeg har absolut kun ros og gode ting at sige og vil helt sikkert handle her igen. Helt utrolig venlig og servicemindet betjening og virkelig flot håndværk lavet af Jesper. Jeg købte en håndlavet r... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg havde skrevet min mail forkert. Men inden for meget kort tid fik jeg det rette af deres formidable kundeservice. Desuden synes jeg at deres mjød er af den bedste kvalitet, smykkerne af flotte... Voir plus
Bestilte Thors Hammer Vedhæng 925s Sterling sølv Midgårdsormen Massiv 06-312-85. Der var lidt problemer, med det først fremsendte vedhæng, så tog kontakt til Jesper, og ingen problemer der. Fik mai... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi forhandler et stort udvalg af Thors Hammer vedhæng til halskæder, smukke etniske øreringe, eventyrlige elver ringe med månesten og andre flotte middelalder smykker. Vi hos Ydale elsker nordisk mytologi, de nordiske guder og det gammeldags design! Vi har via vores danske grossister et flot udvalgt af både fingerringe til mænd med Mjølner, smukke creol øreringe med mønstre og Thors hammer smykker i både sølv, stål og bronze! Hvis du som os brænder for vikingesmykker, keltisk design eller øksehoveder af bronze, så håber vi du kan finde lidt hos os. Vi har lager i Roskilde, og kan derfor sende alt med hurtig levering, som regel 1-2 dage! Har du spørgsmål, eller er der noget specifikt du søger så skriv endelig! – måske kan vi grave det frem!
Coordonnées de contact
Danemark
- info@ydale.dk
- ydale.dk
Anbefales varmt
Anbefales varmt. Lynhurtig levering på trods af det er jul/nytår. Har modtaget 2 pakker i disse med meget smukke ringe. 1000 tak 🤩
Service eksisterer ikke
Jeg trækker hermed min tidligere anmeldelse tilbage, da jeg har fået en fornuftig forklaring på forløbet. Ærlighed og godt købmandsskab er absolut en mangelvare, når man handler på nettet.
Men det har Ydale udvist på bedste måde, så her vil jeg fortsat handle fremover.

Réponse de Ydale
Har i dag den- 24-08-2021 modtaget 2…
Har i dag den- 24-08-2021 modtaget 2 pakker.
den 3 pakke skule blive leveret i dag eller i morgen ? den kom aldrig
den 26-08-2021 har lige snakket med jer om min f-orsvundne pakke. supper servis i sender en pakke med -de sidste 3 flasker til mig, den pakke kom i dag den 27-08-2021

Super fed hjemme side
Super fed hjemme side, tingene kommer hurtigt og i god kvalitet! Har allerede købt 4 ting hos dem og køber helt sikkert mere
Købte den virkelig smukke massive…
Købte den virkelig smukke massive torshammer. Manden blev virkelig glad for gaven. Super service, hurtig svar og levering. Tak for handlen.
Hurtig fragt og rigtige fine øreringe
Hurtig fragt og rigtige fine øreringe. Handler der helt sikkert igen.
Kæmpe anbefaling
Er så glad for mine vedhæng og min kæde. De er super flot lavet, dejligt pakket ind og så kom de rigtig hurtigt (bestilte torsdag aften og kunne afhente dem lørdag morgen). Kan kun anbefale dem!
Virkelig god kundeservice og man får…
Virkelig god kundeservice og man får det man bestiller og hurtigt forsendelse så det kan ikke blive bedre 😊
Hurtig levering og super fine smukke
Fine smukke og drikkehorn. Har bestilt 2 gang og alt er til 5 stjerner
Super god butik
Super god butik, købte en vare på afhentning. Fik hurtigt svar tilbage. Kommer helt sikkert tilbage igen. 5/5 stjerne herfra
En fin oplevelse...
En fin oplevelse...
Bestilte et par øreringe natten til onsdag... ankom i pakkeboks (postnord) torsdag 😊
Det kunne ikke nemmere 😊
God jul !!!0
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice !
Da jeg modtog de forkerte øreringe, ringede jeg til dem, og der blev hurtigt fundet en løsning.
Bestiller 100% fra dem igen :)
Smukt smykke
Hurtig levering, meget smukt smykke, lever 100% op til mine forventninger..
Service ud over det sædvanlige
Fik bestilt noget forkert, da jeg ikke læste teksten, hvilke jo er min egen skyld. Jeg skrev derfor til dem og fik kontakt Jesper, som yde en super service og guide mig til at få det smykke som jeg havde tænkt fra start. Kan kun anbefale denne side og opfordre til man lige læser beskrivelsen inden man bestiller :o)
Virkelig god service
Virkelig god service, og hurtig levering. Jeg bestilte en halskæde i går og modtog den allerede idag.
Det er anden, men bestemt ikke sidste gang jeg køber smykker hos Ydale..
Meget fint smykke
Den eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, at jeg aldrig har fået svar på en henvendelse angående det smykke, som jeg så har valgt at købe alligevel.
Smykket kom ret hurtigt og er i en fin smykkepose. Jeg er rigtig godt tilfreds med købet.

meget fint sted
bestilte en ring og et par øreringe, begge kom hurtigt og uden problemer. Smykkerne er stemplet med 925 for sterling sølv ser vellavet ud og så er det bare dejligt at der er kommet et sted der sælger smykker i nordisk design hvilket jeg har savnet når der skulle købes gaver til familien af asetroende. Kan helt klart anbefale at man køber derfra og vil give en opdatering angående smykkernes holdbarhed efter jul når de har været brugt et stykke tid.
Rigtig god og hurtig service
Fin side med godt udvalg og super…
Fin side med godt udvalg og super levering
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.