Auto verzekering €100,- per maand…
Auto verzekering €100,- per maand duurder dan elders voer een verzekering van precies de zelfde verzekeringsmaatschappij

Réponse de Yezzer
Yezzer is hét onafhankelijke platform voor MKB'ers en ZZP'ers om online verzekeringen te vergelijken en direct af te sluiten. Terwijl de traditionele sector achterloopt, maken wij verzekeren simpel, betaalbaar en toekomstgericht. Met slimme technologie en een frisse aanpak zetten we de verzekeringswereld op z’n kop. Bij Yezzer kan je als ondernemer o.a. de volgende ondernemersverzekeringen vergelijken en afsluiten: arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV), beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen (BAV), bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen (AVB), verzuimverzekeringen, cyberverzekeringen, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, crowdsurance, zorgverzekeringen. De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en word-documenten via de e-mail. "Bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland." Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen. We doen zaken met alle verzekeraars, waardoor je goed kunt vergelijken; we realiseren collectiviteitskortingen, waardoor je bij ons de scherpste premies vindt; je krijgt persoonlijke hulp van onze adviseurs als je dat nodig hebt; en we doen dat allemaal in begrijpelijke taal. Plus: we bieden toegang tot de podcasts, webinars en events van Boostz die jou als ondernemer verder helpen.
Zekeringstraat 36, 1014 BS, Amsterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Yezzer
Yezzer took a lot of efforts to make sure that my insurance company made a refund of 1800 euro.
Special thanks go out to Annette, thx a million.

Réponse de Yezzer
Ik ben fantastisch geholpen door Lisa, ze heeft me goed geholpen over de telefoon. Befriend is zeker een aanrader

Réponse de Yezzer
Lisa heeft me heel goed geholpen en juist advies gegeven heel erg bedankt voor je goede hulp.

Réponse de Yezzer
Amélie van Yezzer is gewoon een topper! Ze straalt enthousiasme en professionaliteit uit, en ze weet precies hoe ze je een glimlach op je gezicht kan bezorgen terwijl alles vlekkeloos geregeld wordt. Ze denkt mee, helpt snel en doet er altijd een extra schepje vriendelijkheid bovenop. Als je de beste service wilt én een ervaring die je bijblijft: vraag dan zeker om Amélie – een absolute 5-sterrenheldin!

Réponse de Yezzer
Top bedrijf! Fijne en vriendelijke service via de telefoon!

Réponse de Yezzer
Yezzer is a knowledgable insurance broker who found the right liability insurance policy at the right premium for me in 48 hours. Friendly, professional and transparant.

Réponse de Yezzer
Ik volg Yezzer al een tijdje een blijf onder de indruk van de ambitie van dit jonge bedrijf. Dat is omdat hun doelgroep mij aanspreekt omdat ik startups en ZZP-ers adviseer na mijn ervaring als (mede) eigenaar van marktplaats voor Freelancers. Onderdeel van het advies is je goed te verzekeren, vaak een onderbelicht aandachtspunt. Het is verstandig om via Yezzer een keuze te maken hoe je je wilt verzekeren. De aandacht die de mensen krijgen die contact opnemen krijgen is fijn. Ze worden goed en persoonlijk geholpen. Door de lean & mean structuur van de organisatie en de wijze van zoeken en vinden, maken de mensen die ik geadviseerd heb hier te kijken goede keuzes. Dat hoor ik van hun.

Réponse de Yezzer
Als mkb’er heb ik via Yezzer mijn zakelijke verzekeringen afgesloten. Wat ik fijn vind aan Yezzer is dat ik één aanspreekpunt heb en dat zij uitzoeken wat er is in de markt en hoe ik dit het voordeligst en handigst kan afsluiten. Zij hebben de contacten met verschillende verzekeraars zodat ik de beste premie en voorwaarden heb. Zo heb ik onder andere onze beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via Yezzer geregeld.
De communicatie met de adviseur was snel en helder. Fijn dat ik rechtstreeks kan schakelen en een direct nummer heb. Ook als ik mail krijg ik snel antwoord. Het zijn jonge mensen die snappen wat een mkb'er doormaakt. Geen grote logge verzekeringspartij.
Ik kan alle ZZP'ers en mkb'ers Yezzer van harte aanraden.

Réponse de Yezzer
Yezzer is echt een goede partij. Het is heel fijn om één plek te hebben met de verzekeringen die ik als ondernemer nodig heb. Er zijn ook handige tools op de website om gewoon even een simpele berekening te maken op basis van jouw situatie, zonder gelijk vast te zitten aan iets.
Van de AOV snapte ik niet veel qua zaken die invloed hebben op de premie, maar de adviseur heeft mij via de telefoon helder geholpen (en ik werd sowieso snel geholpen, heel fijn). Daarna kon ik het snel afsluiten en werd het proces aan mij duidelijk uitgelegd.
Door de informatie op de website vond ik het ook fijn om te zien wat nog meer bij mij zou passen qua verzekering en wat ik dan kan dekken in mijn werkveld. Kan ook allemaal bij verschillende aanbieders (waar ze collectiviteitskortingen aanbieden, scheelt weer geld).
Dikke aanrader dus!

Réponse de Yezzer
Te afgrijselijk voor woorden. De eerste keer dat ik gebruik wil maken van de verzekering die ik via Yezzer bij das heb en waar ik elke maand dik voor betaal (dit dan weer via dure business??) laten ze je in de kou staan. Zaak gemeld in maart, zijn telefonisch niet bereikbaar, reageren zo goed als niet op de e-mail. Je kunt geen status inzien, ik zou een mijn das omgeving moeten krijgen/hebben die heb ik niet, maanden lang gebeurd er helemaal niets en is men onbereikbaar, begin Juni!!! Krijg ik eindelijk een reactie dat ze besloten hebben om er geen zaak van te maken en ipv daarvan rechtstreeks aan me uit te keren, men heeft nog info nodig die ik onmiddellijk terug stuur en een maand later staat het geld nog altijd niet op je rekening en zijn ze nog altijd onbereikbaar. Email na e-mail na e-mail is er verstuurd en gewoon absoluut niets!! Hoewel Yezzer ook geprobeerd heeft ze te bereiken hielp ook dat helemaal niets. En als je dan uiteindelijk uit frustratie en wanhoop dan je verzekering maar opzegt omdat je het vertrouwen totaal verloren hebt, dan moet je ze nog betalen voor het annuleren van je verzekering ook!!!??? En Yezzer vind dit ok??!! Dat das nog bestaat, walgelijk. En de onduidelijke constructie via Yezzer and sure business mensen blijf er vandaan
Update: na wat heen en weer gemail heeft Yezzer uiteindelijk de royements kosten vergoed

Réponse de Yezzer
En savoir plus sur les différents types d'avis.