Perfecte avond in de Gavers! Heerlijke les sup-yoga gevolgd bij Yoga Inner Yu. Een zomerse avond met de neergaande zon, enkel omringd door water en vogels. Hoewel de meesten geen ervaring hadden me... Voir plus
L'entreprise a répondu
De schipper van 'Titanic' (docent op motorboot) stelt gerust, komt regelmatig vragen of het lukt, geeft tips en maakt leuke foto's. Je voelt je veilig op het water. Grondige uitleg vooraf als suppen h... Voir plus
L'entreprise a répondu
bij yogalessen op het water krijg je er een extra bonus bij, namelijk het heerlijke gevoel van op en met het water helemaal tot rust te komen, één met de natuur.
L'entreprise a répondu
Yoga Inner Yu is een transformerende yogapraktijk die eeuwenoude wijsheid combineert met moderne wetenschap om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ongeacht leeftijd of achtergrond, biedt Yoga Inner Yu een toegankelijke en duurzame weg naar fysiek en mentaal evenwicht. Via de lessen geeft Yoga Inner Yu de kracht om een reis van bewustzijn, zelfontdekking en harmonie aan te gaan om zo de kwaliteit van het leven te optimaliseren.
Ierlandlaan 29, 8550, Zwevegem , Belgique
Nathaly zorgt voor gevarieerde lessen die voortbouwen op elkaar. Zo heb je als deelnemer het gevoel dat je vooruitgang boekt en niet telkens opnieuw van nul moet beginnen. Door de alternatieven die Nathaly aanbiedt, kan elke deelnemer naar eigen kunnen deelnemen aan de oefeningen. Nathaly zorgt er ook voor dat elke deelnemer zich goed voelt voor, tijdens en na de les. Dit zorgt voor een aangename, gemoedelijke en warme sfeer.
Ik nam ook deel aan enkele subyoga lessen. Ook bij deze lessen was er opnieuw een fijne variatie van verschillende oefeningen. Nathaly zorgt voor degelijk materiaal zodat je je als deelnemer volledig kan focussen op de les. Mocht dit volgend jaar opnieuw doorgaan, dan zal ik zeker terug deelnemen!
Dag Nathalie
De yogalessen vind ik prima. Regelmatig wordt er wat nieuws in verwerkt. Jij doet dat goed!
Christa
Zalige ervaring van een zeer gedreven en enthousiaste lesgeefster.
Heel positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.

Réponse de Yoga Inner Yu
Zeer vriendelijke en no stress ontvangst. Duidelijke uitleg en enthousiaste begeleiding. Toffe eerste kennismaking met yoga op een sup. We hadden mazzel met het weer waardoor deze ervaring echt niet beter kon. Zeer mooie geschikte locatie. Ideale groepsgrootte. De kers op de taart zou een dekentje geweest zijn tijdens savasana ;-)

Réponse de Yoga Inner Yu
Hallo Nathaly Ik ben zo blij dat ik de yoga lessen kan bijwonen! Ik heb er zo’n deugt van na een lange ,soms zware dagtaak! Mijn lichaam komt volledig tot rust en heb veel meer energie. Ik kijk er naar uit om iedere week op woensdag aanwezig te zijn! Yoga maakt mijn leven gemakkelijker Bedankt Nathaly om les te geven,en iedere week even boeiend Vele knuffels Katrien ❤️

Réponse de Yoga Inner Yu
mijn lichaam heeft daar nood aan . Voor mij is het echt positief.
Altijd heel fijn om lessen te volgen bij Nathaly. Iedere les komt er een ander thema aan bod, wat ook wel leuk is, want je gebruikt bepaalde spieren of dergelijke en aan de hand van haar lessen weet je ook waarom en welke spier we net gebruiken bij de oefening.
Elke oefening wordt uitgelegd en is makkelijk te begrijpen.
Je krijgt begeleiding bij de oefeningen.

Leuke
kijk er naar uit om telkens naar de les te gaan, de les word goed uitgelegd en brengt mij tot rust.
Altijd rust als ik terug naar huis ga

Réponse de Yoga Inner Yu
Heerlijke ontspannende yoga! Nataly legt alles zeer helder en rustig uit en dit straalt af op iedereen in de yogazaal. Ze verrast ons telkens met nieuwe houdingen, technieken en aandachtspunten.

Réponse de Yoga Inner Yu
Op vrijdagavond samen met 2 vriendinnen deelgenomen aan de sunset sup. Onvergetelijke ervaring! Het was een mix van: prachtig weer, adembenemende setting, super enthousiaste en bekwame instructeur, zen-moment op het water en een verfrissende duik bij afloop. We zijn met hernieuwde energie het water uitgekomen. Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanradertje!!!!
Super leuke sup yoga sessie. Een gedroomde combinatie. En Yoga beoefenen met een top Yoga Instructor als Nathaly is altijd een plezier.
Je wordt heel goed begeleid. Ik had nog nooit gesupt en toch heb ik er enorm van genoten. De omgeving is ook geweldig.
We hadden een super leuke avond op het water. Alles werd heel professioneel uitgelegd. Een echte aanrader.
heel goed georganiseerd; alles verloopt zeer rustig; en gewoon een unieke ervaring op zich... met veiligheid prioriteit
De lesgevers namen ruim de tijd om op een professionele en verstaanbare manier uitleg te geven over wat er exact ging gebeuren en hoe oefeningen moesten gedaan worden. Iedereen kon op zijn eigen tempo de gevraagde oefeningen uitvoeren en er werd geholpen indien nodig. Na de sessie was er nog ruim de tijd om bij te praten. Zowel Natalie als David zijn heel erg aangename en rustige mensen die per individu de tijd nemen om alles goed uit te leggen. Wij gaan zeker nog sessies doen bij hen
De yoga midden in de natuur was een unieke ervaring, neem er dan nog eens een zalige yoga lesgeefster bij en een coole man dat jou de sup lessen geeft, en je mag als kers op de taart dan nog eens mee op zijn speed boot en hij creëert dan nog eens met zijn speedboot golven voor de suppers om er wat adrenaline aan toe te voegen met soms zalige val partijen in het water 💪 simpelweg een aanrader vooral omdat ze jou met hart en ziel zalige momenten willen laten beleven ❤️
Het suppen werd heel goed uitgelegd. Vlug konden we genieten van de natuur en de ondergaande zon tijdens het suppen. Top en zeer ontspannend .
Vlotte uitleg rond gebruik van sup. We waren er direct mee weg. De zondag een leuk aandenken met de fotos. Het was een heerlijke zomerse avond met een prachtige zonsondergang. Helemaal zen.
Fantastische sup yoga ervaring. Toplocatie, sympathieke yoga lerares. Toegankelijk niveau voor iedereen. Voor en na de yoga mag je nog even vrij suppen en nagenieten. De sympathieke logistieke omkadering van de partner was een pluspunt. Extra zonnecrème, een foto, wat extra golven om het evenwicht op de proef te stellen, … alles kon geregeld worden. Een aanrader!
En savoir plus sur les différents types d'avis.